Не е проблема с мрежата - ползвам и сет топ DVB-C тунер и с него всичко е наред. Трябва да изключа усилвателя. А засега не мога.
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Не е проблема с мрежата - ползвам и сет топ DVB-C тунер и с него всичко е наред. Трябва да изключа усилвателя. А засега не мога.
Те тия СТБ кабеларките си ги настройват на доста по-голям толеранс - виж си мрежата в къщи първо ако има розетки и сплитери ги провери (аз розетките ги разкарах ,че много проблеми от тях) , а и си си в правото да ги викнеш да си проверят сигнала и мрежата - нали си плащаш .
Допълнителния тунер (сеттоп-а на Близу, без карта) съм го слагал и настройвал аз, защото имам и друг LCD TV без цифров тунер (Sharp LC32SV1A). Там няма проблем.
Благодаря hristoslav2, явно ще викам техниците да прегледат дали могат да направят нещо. Поздрави.
Според мен техниците няма да направят нищо...ако все пак дойдат, пиши какво се е случило.
Тези електроматнитни смущения влиаят на всички телевизори - http://www.marcelstvmuseum.com/
При мен когато работи плазмата и пусна радиото има шум на някои станции.
......................
Едно време стария ни Рубин работеше със стабилизатор на напрежението и нямаше никакъв проблем когато пералнята започваше да центруфугира и се отлепваше от пода.....сега на този стабилизатор му викат UPS ..... следиш ли мисълта ми колега?......
Ееее, UPS, пак ли ЧЕЗ да са виновни, нали ще ги гоним... Но ще пробвам с удължител от другата стая / токов кръг/ да видя какво ще стане. Та картината се губи за секунда някои пъти при затваряне на вратата на хладилника!!! Някакво искрене...може би? Иначе е нов, на 2 месеца...
ОК...дано стане...желая ти успех и късмет в начинанието.....
Какъв е сателитния тунер на LG42LM620S- на едно място пише, че е S, а на друго S2?
DVB-S/S2 е .
колеги имам едно питане: как да активирам функции за смяна на езика на дублажа.
пускам на детето едно филмче на ИнгИлизки, звука на което на лаптопа го изкарва на БГ.
при пуснат филм в настройките за видеото ми дава достъп само до функция "превъртане-вкл./изкл." най-горната, другите са затъмнени, т.е. нефункциониращи
това е само когато пускам филми през NAS с лан кабел, през USB няма проблем.
някой ако може да ме светне, предварително благодаря, поздрави
Този пост е редактиран от chasovnik; 23-02-13 в 07:38.
Абе кажете нещо за 42/47LM765 - при тях има ли истински 100 хц, или е както при 6та серия
реални 50 хц?
LG Smart TV System 2012 Review | AVForums.com - UK Online
LG 84LM960V 84 Inch Ultra HD LED LCD 3D TV Review | AVForums.com - UK Online
LG 84LM960V UHD TV review | Hardware.Info Nederland
http://content.hwigroup.net/images/p...g-84lm960v.jpg
LG's monsterlijk grote 84"-tv met ultra-hd-resolutie getest - Inleiding: 4k als nieuw 'buzzword' - Review - Reviews - Tweakers