Здравейте,
Имам следният проблем: Тв то е LG47LM670S .Имах регистрация в LG Smart зада мога да свалям приложения но нещо съм объркал и не мога да се регистрирам отново .Дайте идея ако някой е имал подобен проблем
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Здравейте,
Имам следният проблем: Тв то е LG47LM670S .Имах регистрация в LG Smart зада мога да свалям приложения но нещо съм объркал и не мога да се регистрирам отново .Дайте идея ако някой е имал подобен проблем
регни се с друг мейл. в петък и събота вечерта имаше проблеми със сървъра или поне така ми изписваше на екрана.
То белята стана тогава .Цял ден една регистрация не мога да направя. (Благодаряза съвета )
Момчета здравейте, може ли малко помощ ?
Тв-то ми е LG 42LM3400 - значи като си пусна блу-рей филм (опита ми е само с 2 - Аватар и Зеления Фенер) - какво се получава - маунтвам ги с Даемон тоолс, след това с тотал медия театър ги отварям и избирам от менюто - play movie. НЕ тръгва като другите 3Д, които съм пускал - сайд бай сайд § овър - ъндър, а тръгва цяла картина. От дистанционното на тв-то от копчето 3д избирам последния варият за 3д (те са 5) - 2D -> 3D, over/under, side by side, четвъртата опция не е именувана (но пак е за 3д, все едно е .gif формат не знам как да ви го обясня) и петата опция е за игри. Избирам 4тата, но 3Д почти няма, слаби ефекти и субтитрите излизат много гадно - не чисти, а леко замазани и не може да се гледа нормално. Къде бъркам и какво да направя ?
Другия проблем - вчера си пуснахме да гледаме Аватар (20тина гб 3д версия) - ами то почти не беше 3Д - просто супер яко качество, без почти никакви 3Д ефекти. Пуснах го с Даум ПотПлейър - да не би някакви настройки да трябва да се правят на лаптопа и съответно на плейъра ?
Филмите си ги пускам от лаптоп Acer с HDMI кабел (мисля че е 1.4, защото има филми, които си ми тръгват с 3Д ефектите).
И последно - има ли значение за филмите, че тв-то ми е с пасивна 3Д технология - тоест има ли филми, които са предназначени за активна 3Д технология и затова да не мога да ги подкарам на моя тв.
Трябва ли да правя някакви настройки на лаптопа - защото единственото което правя е да мушна hdmi от тв-към лаптоп и да си пусна филма, нищо друго не правя.
Моля, който може да ми помогне, да отдели 5-10 мин ще съм супер благодарен.
И аз имам същия проблем ?
LG Smart TV 2013
:rolleyes:
TV/Home Entertainment | LG Blog
LG купува WebOS, планира умни телевизори с платформата
LG купува WebOS, планира умни телевизори с платформата, Продуктови новини | HiComm
Хора помагайте,имам lg lw5590 и искам да му върна стара версия на фирмуера,но не става по никой от изброените начини от първа стр.Като го сложа на флашка и на телевизора изписва,че версията която е в момента на телевизора е по-нова,и няма нужда от смяна!?Направо откачих,помагайте!
[TUT] Firmware Downgrade: LW+LV Serie aus 2011, LG - HIFI-FORUM от този сайт теглиш и слагаш версия 9.00 явно е нещо като занулителна и след това примерно 05.01.10 или 05.11.08 те вървят пакет, при мен стана а като гледам и ти си като моето шаси
моля за мнение относно lg 32cs460 цена към момента 499 лв. по спецификации 32" (81 см) LCD ТЕЛЕВИЗОР HD READY, РЕЗОЛЮЦИЯ 1280 X 720p XD ENGINE - СИСТЕМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА CLEAR VOICE II ЗВУКОВА МОЩНОСТ 2 Х 7 W ЦИФРОВИ ТУНЕРИ - DVB-T/C/MPEG-4 USB МЕДИЯ ПЛЕЙЪР (МУЗИКА, ФИЛМИ, СНИМКИ) ВХОДОВЕ: HDMI Х 2, COMPONENT, SCART, AV
коя година тряба да е модела, като качество и надежност как е и на такава цена нещо има ли по добро
Модела е от миналата година 2012 - ниският клас с лампова подсветка
LG 32CS460 Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria
ревю
LG 32CS460 Review - Watch CNET's Video Review
Имам LG LW 5590,но не мога да превключвам от цифров на ефирен тунер и обратно,някой знае ли как?