26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
То тази опция със включването под час, запис и изключване е има но се чудя защо по този тъп начин е направена. При положение, че тази опция се използва на 100% когато те няма пред телевизора (изобщо не си си вкъщи), защо и на кому е нужно по време на записа телевизорът да запалва матрицата, и да възпроизвежда звук? Къде отива идеята за пестене на енергия не знам! Толкова ли е трудно при тази опция телевизорът да се стартира без включване на дисплея и без звук ?
Не е точно така!
На някои кабеларки или IPTV тази функция е платена. Освен това зависи дали доставчика на съдържанието позволява това.
Здр
искам да си пусна да гледам от този сайт veetle.com ама тръгва и след 2-3 сек ми дава че иска да се инсталира някакъв софт ама за тв не става да се инсталира имам ЛГ 55 ЛМ660 какво трябва да се направи някой да има някаква идея
мерси на всички
В случая се записва от вграденият цифров тунер(кабелен,ефирен или сателитен) на ТВ и се използват функциите на ТВ без значение оператора какво предлага,като услуга относно запис.
Ако се използва приемника на кабелна тв или IPTV от интернет доставчик, тогава вече е опция на кабелният или интернет доставчик дали позволява запис на текущо предаване и дали се заплаща тази функция. Също така отделно е безплатен или платен архив на ТВ за часове (24/48...) или дни назад.
Аз писах относно функцията Архив и ограниченията на STB на съответния оператор.
Наистина ли тези ограничения за запис в реално време отпадат, ако се използва CAM с вградения DVB-C тунер на телевизора? И има ли значение кабелния оператор?
Нямам къде да го проверя, защото телевизорите, до които имам достъп са старички и не позволяват запис на външен носител.
..........
Този пост е редактиран от ivanov_km; 14-02-13 в 11:51.
Някой да знае защо като пусна през плекс сървара филм с бг аудио , то е на англииски ?
Става вапрос за детското Хотел Трансилвания 3Д.Филма е с два видео потока анг. и БГ. Обаче като го пусна на Тв през Плех-а се пуска само на англииски. Цъкам на Q-menu и там сичко е неактивно освен опцията за Повторение ... В опциите също го нагласях аудио 1, аудио 2 сичко на БГ и пак не ще и не ще ... някакви идеи ?
Благодаря !
Този пост е редактиран от venom8888; 14-02-13 в 00:03.