Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 68 от 108 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Милен Младенов Виж публикацията
    Няма как да записваш от един канал и да гледаш друг.
    Може да зададеш в колко да се включи да ти запише нещо от някой канал, както и да оставиш да се записва и да се изключи след час-два ако ти се спи или трябва да излизаш
    Наистина трябват два тунера, а и самият ТВ да поддържа възможността да записва един канал и същевременно да предава друг.
    Аз съм с 1ТВ външен диск- около 106 часа запис ми дава за HD картина ,за SD бяха повече.
    Тъпо. но пък е алтернатива ако те няма пред тв-то да си запишеш нещо, което те вълнува.
    Не съм се занимавал да разучавам но има ли опция при която телевизора се включва, прави запис и после се изключва?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Тъпо. но пък е алтернатива ако те няма пред тв-то да си запишеш нещо, което те вълнува.
    Не съм се занимавал да разучавам но има ли опция при която телевизора се включва, прави запис и после се изключва?
    То тази опция със включването под час, запис и изключване е има но се чудя защо по този тъп начин е направена. При положение, че тази опция се използва на 100% когато те няма пред телевизора (изобщо не си си вкъщи), защо и на кому е нужно по време на записа телевизорът да запалва матрицата, и да възпроизвежда звук? Къде отива идеята за пестене на енергия не знам! Толкова ли е трудно при тази опция телевизорът да се стартира без включване на дисплея и без звук ?

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от godfadar Виж публикацията
    LG 42LM615T Televisions - 42” LED CINEMA 3D TV with 4 pairs of glasses and freeview HD - LG Electronics UK

На това ЛГ какви торент филми от Замуна мога да слагам на флашка,предпочитам БРрип 720-1080п,но кои могат да тръгнат?
    С този модел ще имаш проблеми с аудиото на някои филми - не поддържа DTS.

6. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    То тази опция със включването под час, запис и изключване е има но се чудя защо по този тъп начин е направена. При положение, че тази опция се използва на 100% когато те няма пред телевизора (изобщо не си си вкъщи), защо и на кому е нужно по време на записа телевизорът да запалва матрицата, и да възпроизвежда звук? Къде отива идеята за пестене на енергия не знам! Толкова ли е трудно при тази опция телевизорът да се стартира без включване на дисплея и без звук ?
    Хах, така наистина е тъпо. С развиване на технологиите и с опциите на кабеларките да излъчват канали с няколко часа назад тази функция тотално се обезмисля освен ако не държиш да запишеш нещо на всяка цена, което е много важно за теб )

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Не е точно така!
    На някои кабеларки или IPTV тази функция е платена. Освен това зависи дали доставчика на съдържанието позволява това.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2012

Здр
    искам да си пусна да гледам от този сайт veetle.com ама тръгва и след 2-3 сек ми дава че иска да се инсталира някакъв софт ама за тв не става да се инсталира имам ЛГ 55 ЛМ660 какво трябва да се направи някой да има някаква идея
    мерси на всички

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fena81 Виж публикацията
    Здр
    искам да си пусна да гледам от този сайт veetle.com ама тръгва и след 2-3 сек ми дава че иска да се инсталира някакъв софт ама за тв не става да се инсталира имам ЛГ 55 ЛМ660 какво трябва да се направи някой да има някаква идея
    мерси на всички
    Вързваш един компютър към телевизора и си отваряш страницата през браузъра на ПС-то и го гледаш на телевизора.

11. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Не е точно така!
    На някои кабеларки или IPTV тази функция е платена. Освен това зависи дали доставчика на съдържанието позволява това.
    В случая се записва от вграденият цифров тунер(кабелен,ефирен или сателитен) на ТВ и се използват функциите на ТВ без значение оператора какво предлага,като услуга относно запис.
    Ако се използва приемника на кабелна тв или IPTV от интернет доставчик, тогава вече е опция на кабелният или интернет доставчик дали позволява запис на текущо предаване и дали се заплаща тази функция. Също така отделно е безплатен или платен архив на ТВ за часове (24/48...) или дни назад.
    milenskior одобрява това.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Аз писах относно функцията Архив и ограниченията на STB на съответния оператор.

Наистина ли тези ограничения за запис в реално време отпадат, ако се използва CAM с вградения DVB-C тунер на телевизора? И има ли значение кабелния оператор?
    Нямам къде да го проверя, защото телевизорите, до които имам достъп са старички и не позволяват запис на външен носител.

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Искам да потвърдя, че при записване на предаване по график, телевизорът не се включва, което много ме зарадва!

14.  

15. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Искам да потвърдя, че при записване на предаване по график, телевизорът не се включва, което много ме зарадва!
    Това е супер. Имам един дърт хард, освен да го пробвам дали ще се разбере с тв-то и ще пробвам и аз

16. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

..........
    Този пост е редактиран от ivanov_km; 14-02-13 в 11:51.

17. Тук е от
    Nov 2012

Някой да знае защо като пусна през плекс сървара филм с бг аудио , то е на англииски ?
    Става вапрос за детското Хотел Трансилвания 3Д.Филма е с два видео потока анг. и БГ. Обаче като го пусна на Тв през Плех-а се пуска само на англииски. Цъкам на Q-menu и там сичко е неактивно освен опцията за Повторение ... В опциите също го нагласях аудио 1, аудио 2 сичко на БГ и пак не ще и не ще ... някакви идеи ?

Благодаря !
    Този пост е редактиран от venom8888; 14-02-13 в 00:03.

18. Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Някой да знае защо като пусна през плекс сървара филм с бг аудио , то е на англииски ?
    Става вапрос за детското Хотел Трансилвания 3Д.Филма е с два видео потока анг. и БГ. Обаче като го пусна на Тв през Плех-а се пуска само на англииски. Цъкам на Q-menu и там сичко е неактивно освен опцията за Повторение ... В опциите също го нагласях аудио 1, аудио 2 сичко на БГ и пак не ще и не ще ... някакви идеи ?

Благодаря !

Аз единствено през PS3 медия сървър съм успял да сменям аудио езици, но там много ми насичаше картината. Затова си качих филмчето на флашка и там можех да сменям аудиото

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 108 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе