А сигурен ли си,че каналът на който искаш да смениш аудиото все още поддържа няколко езика?При мен си поддържа повече от един език
Аз съм от седмица с 42LM671S и онзи ден сложих ъпдейт до 4.10.43 .
Това ми е втори ъпдейт -веднъж като го пуснах като чисто нов и онзи ден с USB направих ъпдейт.
Лошото е,че никъде от LG не споменават какви неща променят....Поне аз не успях да открия информация.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 64Одобрявам
64Одобрявам

Първоначално публикувано от Nachev1983
 Първоначално публикувано от Nachev1983 

, странна работа, каква флашка е съвместима с тези телевизори LG ?
, странна работа, каква флашка е съвместима с тези телевизори LG ?
						 . Ще трябва да е някой от трета (базовите модели), за която четох негативни мнения из форума... Затова се чудя. Иначе посоченият PFL3807H даже е окомплектован с Уай-Фи донгъл като подарък. Според това, което прочетох за моделите на LG, този 5600 трябва да е от средния клас, затова си помислих, че може да превъзхожда Филипса от базовия.
. Ще трябва да е някой от трета (базовите модели), за която четох негативни мнения из форума... Затова се чудя. Иначе посоченият PFL3807H даже е окомплектован с Уай-Фи донгъл като подарък. Според това, което прочетох за моделите на LG, този 5600 трябва да е от средния клас, затова си помислих, че може да превъзхожда Филипса от базовия.