Здравейте, при опит за отваряне на приложение ТВ–то забива и трябва да рестартирам. Отнася се за всички линкове на приложенията. ТВ -то е LM760 / премиалните се отварят без проблем, както и браузера/.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Здравейте, при опит за отваряне на приложение ТВ–то забива и трябва да рестартирам. Отнася се за всички линкове на приложенията. ТВ -то е LM760 / премиалните се отварят без проблем, както и браузера/.
Мисля,че го бях сложил на кино-друго не съм сменял-докато за телевизията здраво съм ги разбутал докато не ми хареса.Но нали ти казвам,че от както ползвам Plex-а не съм използвал HDMI-кабела.По лесно е и за сега си чете всичко (вградения плеър)Няма безжични мишки,батерии и тем подобни.Не съм гледал много 3Д,но за този вид филми използвам КМ-плеър и HDMI кабела,но става и през сървъра.
Някой би ли потвърдил, че ТВ LG излиза като Generic PNP Monitor?
На мен в Device Manager не ми излиза като LG TV а като Generic PNP Monitor.
Инак там където се сменя резолюцията и в драйвъра на видеото и в уиндоуса си ми излиза ЛГ ТВ.
Аз оправих проблема с насичанията като задодох филтри за автоматична смяна на херците според фреймовете.
EDIT: Инак при 3Д е горе долу добре, има размазвания при бързи сцени, но това е нормално за този клас предполагам
Този пост е редактиран от iNfRaIiI; 12-07-13 в 11:16.
[pocket-lint.com]...LG 55EA9800 Curved OLED(showcase)...http://www.pocket-lint.com/news/1223...iful-to-behold
[technologytell.com]...LG LA9700 4K TVs Debut Tonight at Video & Audio Center...http://www.technologytell.com/homete...debut-tonight/
65LA9700 : $7,999
55LA9700 : $5,999
Има ли някой с LK450/430 ? Познат има проблеми с USB плеъра (спира да възпроизвежда след няколко минути) и иска да обнови софтуера , но нещо не откривам в менюто къде пише с коя версия е , а го упътвам по телефона ? И коя по дяволите би трябвало да е последната версия за тоя модел - в сайта на ЛГ има 3 , като на всичко отгоре тая с най малкия номер е с последна дата - LG 37LK450 Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria ?
Нямам LK450/430, но миналата година мислех да купувам такъв. Докато тествах в техно магазините, и аз забелязах същия проблем със спирането на USB плеъра, но се проявяваше само на някои филми. Не открих обаче каква е зависимостта, и на кои формати го прави и се отказах от LK450/430.
Някой да е пробвал да пусне 4к видео клип на телевизори от 6та серия ЛМ , че на мен ми изписва - невалиден файл.
Някой закупил ли си е скайп камера за телевизора, нека да сподели дали е доволен и на каква цена са в момента?Имам някакви спомени за цена към 150-170 лв.
Много тъпо са го направили този скайп - да тръгва само ако има камера. То не че е тъпо, много си е хитро даже, ама при тази цена на камерата ...
Няма ли някакъв начин да се залъже тв-то че към него е свързана камера, за да може да се пусне скайп?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-07-13 в 21:49.