Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 23 от 96 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Kaloian.D
    Wi-Fi адаптера подържа само 2,4 GHz
    IEEE 802.11a/b/g/n
    Ицеее... IEEE 802.11a е точно 5GHz -овия диапазон.
    Но ако сигнала минава през стени той е по-лошия вариант понеже прониквателната му способност е по малка. Освен това максималната му скорост е 54Мбита (теоритична) а реалната - 20МБита -крайно недостатъчно за гледане на телевизия, за ХД па ептен....

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Ицеее... IEEE 802.11a е точно 5GHz -овия диапазон.
    Но ако сигнала минава през стени той е по-лошия вариант понеже прониквателната му способност е по малка. Освен това максималната му скорост е 54Мбита (теоритична) а реалната - 20МБита -крайно недостатъчно за гледане на телевизия, за ХД па ептен....
    Да аз и затова после допълних вторият ред в поста - стандарта, като пропуснах да редактирам първият ред...Сори.
    802.11a (5 GHz) и 802.11g (2.4 GHz).
    https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11n-2009

4. Novice
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    София

Ако аз не съм задал правилно въпроса моля да ме извините. Става въпрос за 802.11n стандарта на 5GHz и мисля, че hristoslav2 е имал предвид точно това като ми е отговорил. Теоритично ако го поддържа не мисля, че бих имал проблеми с HD там

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

До собственици на модели от серия LM6 :
    - имате ли "xvYCC режим (On, Off)" в менюто за настройки на картината ?
    - телевизора включва ли се при спиране на тока - при изключен тв и пускане на тока ?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2010

42LM620
    - Не
    - Ако телевизора работи и спре тока, когато тока дойде се включва. Но ако си е бил спрян не тръгва...
    zabadara одобрява това.

8.  

9. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    До собственици на модели от серия LM6 :
    - имате ли "xvYCC режим (On, Off)" в менюто за настройки на картината ?
    - телевизора включва ли се при спиране на тока - при изключен тв и пускане на тока ?

Първото не можах да го намеря къде е -"xvYCC режим (On, Off)"не виждам такава настройка в опциите за настройки на картината(ако може по-подробно къде да се търси)
    За второто принудително му спрях тока(може би 20-30 сек. диода продължи да свети ),след което угасна.След минута му пуснах тока-диода си светна,но докато не го включих от дистанционното ТВ-то не тръгна.
    Това е! За какво става дума???

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

В немските форуми като дават настройки и има поле и за "xvYCC режим (On, Off)" (имам я и в Самсунг-а) , а и в някои ревюта за LM6 серия също се споменава – TEST mit Display Basic Check: LG 42LM660S и ми стана интересно защо аджаба липсва в моя ...
    Би трябвало да е след "подобряване на краищата" (поне в упътването е там) и да е активна на ХД сигнал от HDMI вход .
    А при мен след като е спирал тока , дори и да е спрян телевизора при "пускането" (на тока ) тв се включва - вчера пак го спираха идиотите от енергото та се сетих да питам как е при други от същата серия . Имам едно старо 25" CRT "NEO" и то е така - дори спряно (на standby) при включване на захранването се включва .
    Май ще трябва да влизам в сервизното и да попрегледам какви са опциите - дали с универсалните от "Лидл" става номера или ще трябва да правя фокусите с диода и мр3 файла ?
    Този пост е редактиран от svetlio1; 08-07-13 в 00:18.

11. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

В немските форуми като дават настройки и има поле и за "xvYCC режим (On, Off)" (имам я и в Самсунг-а) , а и в някои ревюта за LM6 серия също се споменава – TEST mit Display Basic Check: LG 42LM660S и ми стана интересно защо аджаба липсва в моя ...
    Би трябвало да е след "подобряване на краищата" (поне в упътването е там) и да е активна на ХД сигнал от HDMI вход .
    Това не ми стана много ясно.В смисъл трябва да се появи при сигнал от РС през HDMI вход?Ако правилно съм разбрал,и за какво служи тази настройка?

12. Novice
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Левски

Ако се зададе страна Германия, излиза в менюто HbbTV. При спиране на тока, ако телевизора е работил тръгва пак, но ако е бил спрян от дистанционното не тръгва. Това е за LG 32LM669S.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Това не ми стана много ясно.В смисъл трябва да се появи при сигнал от РС през HDMI вход?Ако правилно съм разбрал,и за какво служи тази настройка?
    Това е разширения цветови диапазон (уж) - колко записи и устройства го поддържат в действителност е друг въпрос , но все си мисля , че след като модели от преди 4-5 години го имат , то 2012 би трябвало да си стандарт .
    HbbTV е съвсем друга "опция" и функция .
    И какво излиза - до тук само моя се включва ...

14.  

15. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Май ще трябва да влизам в сервизното и да попрегледам какви са опциите - дали с универсалните от "Лидл" става номера или ще трябва да правя фокусите с диода и мр3 файла ?
    Може би там да има тази опция и е по добре да не се включва ТВ след като се възстанови захранването .

16. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Някой знае ли ЛМ серия да ли може да възпроизвежда MOV файл чрез вградения плеър?Искам да си взема един фотоапарат Canon PowerShot SX50 HS,а той снима видео в MOV H.264.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Да възпроизвежда MOV, но трябва да го чете от компа или от флашка. Като свържеш фотоапарата директно с кабел USB не го чете, не знам обаче защо.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 96 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе