Аз май приказвам глупости. Не съм сигурен, че има стойка, която да се движи на страни.
Благодаря за отговора, би ли споделил само колко се движи? Казано е 20 градуса, но така ли е в действителност.
И как да съм сигурен, че ще пасне на моето TВ ?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Аз май приказвам глупости. Не съм сигурен, че има стойка, която да се движи на страни.
Благодаря за отговора, би ли споделил само колко се движи? Казано е 20 градуса, но така ли е в действителност.
И как да съм сигурен, че ще пасне на моето TВ ?
Здравейте,
Търсих сума ти време и не мога да намеря отговор на моя въпрос - имам телевизор 55LM660. Този модел поддържа ли CIFS/SMB и ако да - как?
Мерси предварително!
Да- така е около 20 градуса може и малко повече да е ,но е достатъчно.Не мога да ти измеря разстоянието понеже съм я вградил в един гардероб,но ще трябва да си измериш самата стойка ,дали по велтикала ще имаш отвори на 40 см.По хоризонтала шините се плъзгат по твое желание,което мисля ,че ще е достатъчно.Ще трябва да отидеш до маркета.
Това е!!!
Здравейте!
Пристигна новия фърмуер за LN575S (предполагам, че е за всички от LN серията). Та този фърм. твърдяха от LG, че се чака за да бъде отстранен проблемът с разбъркването на каналите на DVB. Ъпдейтнете и проверете! Аз сега дебна
Успех!
Много мерси, тази първата я харесах и ще я взема в най-скоро време.
Обаче пък идва проблема с ДВД-то и колонките ( 5.1) ) в момента са си на масчика и всичко е ОК, ама като дигна телевизора как да го направя никаква идея нямам...
Някой ако може да помогне с идеи ще съм много благодарен.
Е то е за тях си има варианти със стойки , но по-добре си пусни въпроса в съответната тема .
Темата е заключена поради натрупване на повече страници.
Продължаваме обсъждането в новата тема-продължение.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-6-a.html
Тези от вас които не са получили отговори на въпросите си, са свободни да ги зададат отново в новата тема.
Извинявам се за нуедобството на всички.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-12-13 в 18:06.