не съм със приемника и карта а със другата опция по кабела със оптиката където са без антена .Значи да не се притеснявам че може да стане някоя бела а по принцип при LCD може ли да стане такава беля ?
мерси много
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
не съм със приемника и карта а със другата опция по кабела със оптиката където са без антена .Значи да не се притеснявам че може да стане някоя бела а по принцип при LCD може ли да стане такава беля ?
мерси много
Няма да му пречи .
Ама не е лошо да го държиш по далеч от телевизора , не заради друго ами ако забие и хвърлиш с дистанционното по него да не уцелиш ТВ
Здравейте,
не знам как да настроя 42LH4000 към цифровата ефирна телевизия. Пускам настройка но сканира според мен само аналогава телевизия.
Здравейте, защо LG32 LM660 не може да намери на кабелна DTV програмите TV7 и NEWS7, а при ТВ монитора LG 26 няма проблеми. Сигнала за двата е разклонен през сплитер. Опитах и автоматично, и ръчно??? Сега глдам волейбола на малкият. Какво не правя както трябва????
Ако и при ръчно сканиране на транспондера не открива нищо - най-вероятно сплитера е дал фира .
Открива програми, даже на същата честота. Но ъочно тези - не!????
Здравейте на всички от мен След много четене в темите преди почти 2 месеца се сдобих със LG 42lm615s. Като цяло съм изключително доволен от телевизора, картината му е отлична, 3d-то му е супер. Единственото, което не ми харесваше беше, че телевизора имаше съвсем лек clouding clouding tv - Google Търсене ефект (светли петна). При мен беше на 1-2 места съвсем слабо, но при изключително тъмни сцени се забелязваше. Четох, че е нормално при edge лед и няма място за притеснение. Потърсих решение в интернет. Доста хора споделяха, че чрез масажиране/почукване петната изчезват. Пробвах на черен екран в напълно тъмна стая метода и се оказа че петънцата изчезват, но се появяват другаде с различна големина. Това ме наведе на мисълта, че заради сравнително големият диагонал на екрана и тънката външна част на екрана, се появяват леки деформации неравности, които просто пречупват светлината по различен начин. Реших, че може би болтовете на телевизора по краищата са неравномерно стегнати, развих ги съвсем леко и така проблема ми се реши. В момента наблюдавам перфектен edge led Ако искате пробвайте естествено не развивайте много за да не се отвори телевизора :D
Здравейте,
не знам как да настроя 42LH4000 към цифровата ефирна телевизия. Пускам настройка но сканира според мен само аналогава телевизия.
1.Може би трябва да смениш държавата.
2.Като тръгне да сканира го слагаш на антенката (картинка)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-07-13 в 17:26.
Ако ти трябва само за цифрова ефирна, не за кабелна, можеш да го сложиш на страна Украйна.Здравейте,
Тогава ти активира DVB-T тунера, и в същото време субтитрите на филмите по подразбиране са на кирилица и не се налага да ги настройваш всеки път.