Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 27 от 96 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

не съм със приемника и карта а със другата опция по кабела със оптиката където са без антена .Значи да не се притеснявам че може да стане някоя бела а по принцип при LCD може ли да стане такава беля ?
    мерси много

2.  

3. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от fena81 Виж публикацията
    не съм със приемника и карта а със другата опция по кабела със оптиката където са без антена .Значи да не се притеснявам че може да стане някоя бела а по принцип при LCD може ли да стане такава беля ?
    мерси много
    Тогава за какъв приемник под Тв-то питаш?

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Тогава за какъв приемник под Тв-то питаш?
    Приемника за IP-Tv.
    zabadara одобрява това.

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Няма да му пречи .
    Ама не е лошо да го държиш по далеч от телевизора , не заради друго ами ако забие и хвърлиш с дистанционното по него да не уцелиш ТВ
    zabadara одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте,
    не знам как да настроя 42LH4000 към цифровата ефирна телевизия. Пускам настройка но сканира според мен само аналогава телевизия.

7. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте, защо LG32 LM660 не може да намери на кабелна DTV програмите TV7 и NEWS7, а при ТВ монитора LG 26 няма проблеми. Сигнала за двата е разклонен през сплитер. Опитах и автоматично, и ръчно??? Сега глдам волейбола на малкият. Какво не правя както трябва????

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако и при ръчно сканиране на транспондера не открива нищо - най-вероятно сплитера е дал фира .
    zabadara одобрява това.

10. Тук е от
    Jul 2012

Открива програми, даже на същата честота. Но ъочно тези - не!????

11. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от shopluka Виж публикацията
    Здравейте, при опит за отваряне на приложение ТВ–то забива и трябва да рестартирам. Отнася се за всички линкове / world, games /в дясно на премиалните. ТВ -то е LM765s / премиалните приложения се отварят, както и браузера/. Настройката е за България.
    Никой ли не е имал този проблем ?.. Аз ли съм най-големия карък ?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от shopluka Виж публикацията
    Никой ли не е имал този проблем ?.. Аз ли съм най-големия карък ?
    Връщаш "заводски" настройки и ако пак го прави викаш сервиз (между другото сигурен ли си в интернет връзката и с каква скорост е , че и аз преди няколко дни се изненадах ,че нищо не отваре , но като погледнах ,че сме се навързали 5 компютъра и ... ) .

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Връщаш "заводски" настройки и ако пак го прави викаш сервиз (между другото сигурен ли си в интернет връзката и с каква скорост е , че и аз преди няколко дни се изненадах ,че нищо не отваре , но като погледнах ,че сме се навързали 5 компютъра и ... ) .
    Заводските ги върнах още преди да поискам помощ, интернет скоростта си е добре , ще звънна на сервиз да видим какво ще кажат...

16. Novice
    Тук е от
    Jul 2013

Здравейте на всички от мен След много четене в темите преди почти 2 месеца се сдобих със LG 42lm615s. Като цяло съм изключително доволен от телевизора, картината му е отлична, 3d-то му е супер. Единственото, което не ми харесваше беше, че телевизора имаше съвсем лек clouding clouding tv - Google Търсене ефект (светли петна). При мен беше на 1-2 места съвсем слабо, но при изключително тъмни сцени се забелязваше. Четох, че е нормално при edge лед и няма място за притеснение. Потърсих решение в интернет. Доста хора споделяха, че чрез масажиране/почукване петната изчезват. Пробвах на черен екран в напълно тъмна стая метода и се оказа че петънцата изчезват, но се появяват другаде с различна големина. Това ме наведе на мисълта, че заради сравнително големият диагонал на екрана и тънката външна част на екрана, се появяват леки деформации неравности, които просто пречупват светлината по различен начин. Реших, че може би болтовете на телевизора по краищата са неравномерно стегнати, развих ги съвсем леко и така проблема ми се реши. В момента наблюдавам перфектен edge led Ако искате пробвайте естествено не развивайте много за да не се отвори телевизора :D
    zabadara и kok4o харесват това.

17. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,
    не знам как да настроя 42LH4000 към цифровата ефирна телевизия. Пускам настройка но сканира според мен само аналогава телевизия.

1.Може би трябва да смениш държавата.
    2.Като тръгне да сканира го слагаш на антенката (картинка)
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-07-13 в 17:26.

18. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,
    Ако ти трябва само за цифрова ефирна, не за кабелна, можеш да го сложиш на страна Украйна.
    Тогава ти активира DVB-T тунера, и в същото време субтитрите на филмите по подразбиране са на кирилица и не се налага да ги настройваш всеки път.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 96 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе