Първоначално публикувано от
korween Привет,
Предварително се извинявам ако съм сбъркал раздела
След неоценимите съвети на @hristoslav2 преди няколко месеца се сдобих с LG 32LS5600 и останах изключилено доволен.
Но ми дойде малък нещо и си взех преди седмица LG 42LA620S.
Тъй като съм гол и бос в 3D-то още веднага ударих греда с първия 3D филм, който дръпнах от нета.
Реших да направя сравение с версията Hobbit тъй като него бях гледал на 3D като излезе.
Рилийза беше този "The Hobbit An Unexpected Journey 3D (2012) 1080p Bluray H-SBS x264-zman [Public3D]"
Размера беше приличен, около 20Gb , и след като го свалих и пуснах през вградения плеър в телевизора тръгна "side by side".
Тъй като очилата в коплекта са за пасивно 3D съответно не ставаше за гледане, и натиснах 3D бутона на дистанционното на телевизора.
И О!- чудо картината се намести , но с един нюанс, екрана стана целия черен с изключение на една 10см ивица в средата в която вървеше филма.
Пробвах да го пусна през компютъра, но шанс 0, машината е сглобявана 2004г. Pentium D 2.66Ghz 1Gb DDR1 Ati Radeon 9550 GE TD 128Mb 128Bit и при все че ми върши чудесна работа, не може да подкара никакво FHD, камо ли 3D.
Та въпроса ми обобщено е има ли някакви пинизи при гледането на 3D съдържание по подразбиране.
Технически грамотен съм и може да изпозвате всякакви терминологии, също така ако има за четене по въпроса някъде ще е чудесно.
Осланям се на опита на безброй потребители вряли и кипяли в 3D и по принцип.
Благодаря предварително на всички.