Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 89 от 96 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте. Реших и аз да се включа, защото съм се спрял на един телевизор, а именно "LG 42LA740S" и имам малко въпроси. Не видях никой да го е дискутирал в предни страници и затова реших да попитам.
    1. Защо в комплекта е само Мagic дистанционното (доста е неудобно според мен, и 100+лв. при счупване, не благодаря...)
    2. Дали се очаква да падне цената под 1399лв. по празниците в някоя верига?
    3. Със сигурност ли ще е 100hz независимо дали е септември или ноември? А и защо пише 400/800hz (според зависи от модела), като реално са 50/100hz
    4. Какво е значението дали е пройзведен в Япония или Полша (в качеството) ?
    5. Някакви проблеми/дефекти да има този модел?

Благодаря много на отзовалите се

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Помогнете с дуал аудио проблем на един филм.
    Пускам филм с БГ и Англ. аудио на LG 47LM620 но ТВто не разпознава БГ аудиото. Опцията за промяна на аудиото в неактивна.
    Използвам Serviio. Същия файл но на Филипса от подписа си тръгва и може да се избере кое аудио да пуснеш.
    Някакви идеи?

Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

Предполагаме ,че гледате филма през безжична мрежа DLNA.В този случай няма възможност за превключване на различни аудиопотоци.Ще бъде достъпен само основния език,който в случая е английския.Това може да прочетете и в Ръководството за употреба на безжичната мрежа DLNA.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти
    Телефон 070015454

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

joko72
    Качи си на една флашка няколко тестови клипа (картинки) и тествай на място в магазина
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html
    Поискай дистанционото и си поиграй с настройките - така ще разбереш кой модел се справя по-добре в бързите сцени.

Цитат Първоначално публикувано от Biser Dimitrov Виж публикацията
    Здравейте. Реших и аз да се включа, защото съм се спрял на един телевизор, а именно "LG 42LA740S" и имам малко въпроси. Не видях никой да го е дискутирал в предни страници и затова реших да попитам.
    1. Защо в комплекта е само Мagic дистанционното (доста е неудобно според мен, и 100+лв. при счупване, не благодаря...)
    2. Дали се очаква да падне цената под 1399лв. по празниците в някоя верига?
    3. Със сигурност ли ще е 100hz независимо дали е септември или ноември? А и защо пише 400/800hz (според зависи от модела), като реално са 50/100hz
    4. Какво е значението дали е пройзведен в Япония или Полша (в качеството) ?
    5. Някакви проблеми/дефекти да има този модел?

Благодаря много на отзовалите се
    1. Прочети втори пост от темата.
    3. Произведените след Август, имат поставен 100Hz панел. Информацията е от сервизен бюлетин.
    4. Не се произвежда в Япония - бъркаш я с Корея. В Полша само се сглобява, като елементите пристигат от Корея, Китай, ***** и Полша. Това къде е сглобен телевизора вече няма никакво значение.

5. Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Русе

SatSat.info - Показать сообщение отдельно - Ресиверы и телевизоры HD
    Не знам дали е вярно, но в горе посочения форум четвъртата буква е за типа и годината на производство на панела.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Sasho T. Виж публикацията
    SatSat.info - Показать сообщение отдельно - Ресиверы и телевизоры HD
    Не знам дали е вярно, но в горе посочения форум четвъртата буква е за типа и годината на производство на панела.
    Копирано е от тук - преди да направя корекциите..

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Biser Dimitrov Виж публикацията
    ....1. Защо в комплекта е само Мagic дистанционното (доста е неудобно според мен, и 100+лв. при счупване, не благодаря...)...
    Винаги можеш да се обзаведеш и с конвенционално дистанционно.
    Моите първоначални опасения също бяха, че ще е неудобно, но се оказа, че всъщност е доста опростено и леко за работа. Само трябва да свикнеш с управлението на показалеца, което става доста бързо. Тъщата се оправя с него перфектно (а тя е сто-годишна... шегувам се...)

8.  

9. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Помогнете с дуал аудио проблем на един филм.
    Пускам филм с БГ и Англ. аудио на LG 47LM620 но ТВто не разпознава БГ аудиото. Опцията за промяна на аудиото в неактивна.
    Използвам Serviio. Същия файл но на Филипса от подписа си тръгва и може да се избере кое аудио да пуснеш.
    Някакви идеи?
    Здравей!
    Пробвай с по-стара версия на Serviio, че нещо тази 1.3.1 много збозена ми се струва, а и с ЛА имам проблеми с нея, докато с ЛМ нямам.За това пробвай с различна от ползваната досега от теб версия на програмата!

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Здравейте, ето и отговорът от моето оплакване за смяната на каналите:

Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

Това е софтуерен проблем,който ще се разреши в най-скоро време със следващо софтуерно обновяване.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти
    Телефон 070015454

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 04/12/2013 20:38 26
    The type of inquiry : Product Operation
    Product/Model No. : LCD TV ( 33" Under )/42LA740S

Здравейте, имам голям проблем с разместването на каналите използвам CA-модул. Говорих с кабелния ми оператор доста пъти и те ме убедиха че проблема е в телевизора, като обясниха че никога не сменят честота на каналите.

Телевизора е 42LA740S
    Софтуер е най-новия Version_04.04.07
    Спряна е функцията за автоматичен ъпдейт на каналите.

Проблема е в това че произволно мести например канал 7 на канал 432
    и така още доста канали.

Проблема е от както съм купил телевизора преди седмица. Но не пропуска ден без да го направи поне по веднъж.

Направи ми впечатление че преди да започнат да се разместват винаги ми изписва Конфликтна програма.
    Ако не се рестартира телевизора след разместването а директно се пусне да сканира отначало отнема адски много време а иначе след рестарт както обикновено отнема не повече от 2-3 минути.

P.S. Купих си ето това дистанционно управление мисля че модела е за LM серията на LG от 2012г. бачка като пушка дори и SMART-а.
    Този пост е редактиран от VaskoD; 05-12-13 в 10:54.

11. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте!Предстои ми закупуване на нов телевизор, като бюджета ми е до 1500 лева. Избирам между петте основни марки LG, Samsung, Sony, Panasonic и Phillips. Търся най-доброто като съотношение цена-качество, естествено реални поне 100 херца, безпроблемно четене на файлови файловите формати на филми и субтитрите за тях, хубава картина и прилични 3D и браузър. Ще се радвам да получа предложения от хората с опит в тази материя и предварително благодаря на отзовалите се!

12. Тук е от
    Jan 2011

до 1500лв вземай LG 42LA740S, не стана ясно колко инча - Панасоник и филипс ги отсвири

13. Тук е от
    Dec 2013

Както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече Ако не се лъжа в Техномаркет имаше онзи ден някакви 47 инчови LG на 1549 лева, но не мога сега да видя точните модели. Ако случайно знаеш за какво става дума, сподели заслужават ли си.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от askomar Виж публикацията
    Както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече Ако не се лъжа в Техномаркет имаше онзи ден някакви 47 инчови LG на 1549 лева, но не мога сега да видя точните модели....
    47LA660 или 47LA667 (бял корпус)

16. Тук е от
    Dec 2013

Да, но сега изниква въпроса кое е по-добрият вариант? Дали 42 инчовата седма серия или 47 инчовата шеста? Има ли разлика в качеството на картината или във функционалността на моделите, софтуера и т.н.? В общи линии може би досадни въпроси за хората, които са в час, но аз съм далече от тези неща и затова питам!

17. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте,

За хората които им е интересно, днес си взех телевизора (42LA660S) от сервиза на Технополис. Подменили са панела, доста екпедитивно ако питате мен, утре щяха да станат 2 седмици . Проблемът беше 2 синьо светещи субпиксела посредата на панела. Съвета ми към хора с подобни проблеми, търсете си правата настоявайте. Ако зависи от разпространителите, докато не го видят от самолет, значи не е проблем... Не се плашете да останете без телевизор, понякога си заслужава, разбира се зависи колко ви дразни проблемът. Уверете се че ще го признаят като гаранция преди да пратят ТВ-то до София, имат си варианти, независимо че ще се опитат да ви убедят че не е така
    Успех!
    zabadara одобрява това.

18. Тук е от
    Dec 2013

Чета мненията много внимателно и честно казано започвам сериозно да се замислям дали телевизорите LG си струва да бъдат купувани, защото освен за софтуерни проблеми и изгорели пиксели, за друго рядко се пише във форума на марката. А това е жалко, защото предлагат наистина комбинация цена-възможности на техните телевизори. Наистина силно се бях загледал по тях, но май ще ми се наложи да се пренасоча към друга марка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 96 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе