Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 87 от 96 ПърваПърва ... 37778586878889 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,291 до 1,305 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от kad Виж публикацията
    Здравейте, вчера инсталирах последният нов ъпдейт за LG 42 LM 660 ver.04.51.07 , но веднага след това картината на телевизора се влоши...стана някак си по размазана,сякаш леко е разфокусирано, и сега се чудя как да го върна на старата версия, дали е възможно и как може да се направи ? Mоля ако някой знае как, да пише,ако някой друг има същия проблем , нека пише, дано да намериме някакво решение на този проблем...
    Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    И аз това забелязвам колега и то от преди няколко ъпдейти насам. Предлагам да ги тормозиме и мрънкаме в службата за обслужване на клиенти...
    Няма нужда от мрънкане, просто трябва да намерим начин за връщане на по-стари версии на фирмуера. Преди няколко страници питах, но очевидно никой не знае как става.

2.  

3. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    Няма нужда от мрънкане, просто трябва да намерим начин за връщане на по-стари версии на фирмуера. Преди няколко страници питах, но очевидно никой не знае как става.
    Да, наистина би било много добре ако намерим начин за връщане на по-стари версии на фирмуера, но би трябвало и повече хора да им пишат на LG за този проблем...Аз им писах и ми отговориха че досега нямат информация за този проблем. Ето и отговорът им :

Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

До сега нямаме информация за такъв проблем след последната актуализация на моделите от серията LM.
    На първо време направете едно Фабрично нулиране.Ако все пак се окаже,че проблемът e от софтуера,това ще бъде оправено в най-скоро време.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти
    Телефон 070015454

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Виж отзад стикера на телевизора и ще разбереш!!!

- - - - - - - - - -

И аз си мислех, че всичките модели от 2013 са 60 Hz, но се оказа, че от Август месец, както е написал Hristoslav, са пуснати и със 120 Hz.
    Здравейте.И аз да се включа с херцовете!
    От два-три месеца се интересувам от един модел телевизор на LG-а,именно на 42LA740S.Решил съм да си купя този модел заради това ,че е със 100Hz
    матрица.Вчера след поредното прочитане на 1-ви пост,по-точно обяснението за буквите на стикера отзад,реших да се разкарам до ТЕХНОПОЛИС.
    Имах намерение да снимам стикера на една 740-ка ,и да видя аджеба за какво става въпрос.
    740-ка нямаше изложена,обаче имаше 55LA740S.Викам щом е 740,значи трябва да е 100Hz.
    Да,ама не.Ето каква информация "извлякох''-BEEYLJG.....иии...сега какво-ГРЕДА!!!На какво да вярвам!
    Всъщност се оказа че може да си купиш и 740-ка с 50-60-Hz матрица....или не!Моля някой компетентен да обясни!И забележете-OCTOBER 2013г.IMG_20131201_182811.jpg

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Чудничко :rolleyes:...аз да съм объркал нещо в разчитането и да съм разменил буквите????
    Я всички собственици на 6-та серия 2013 година, пишете данните за вашият телевизор - модел, дата на производство и буква.
    Така ще проанализираме наново и ако съм объркал нещо ще го поправя..

7. Тук е от
    Jan 2011

20131202_230007.jpg
    това е моя

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

моя е BEEYLJG 47-ца 740s закупена на 10 август 21 юли произведена в полша
    Този пост е редактиран от mazev; 03-12-13 в 10:07.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

11. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от kad Виж публикацията
    Да, наистина би било много добре ако намерим начин за връщане на по-стари версии на фирмуера, но би трябвало и повече хора да им пишат на LG за този проблем...Аз им писах и ми отговориха че досега нямат информация за този проблем. Ето и отговорът им :

Уважаеми Господине,

До сега нямаме информация за такъв проблем след последната актуализация на моделите от серията LM.
    На първо време направете едно Фабрично нулиране.Ако все пак се окаже,че проблемът e от софтуера,това ще бъде оправено в най-скоро време.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти
    Телефон 070015454
    А това е и моят отговор:

Уважаеми Господине,

Моля, направете тест на картината. Тази функция ще намерите в Поддръжка. Вижте дали има проблем с картината, която виждате там.
    Можете да направите Възстановяване на картината, което ще намерите в "Картина".
    Друга възможност е Фабрично нулиране от "Опции".
    Ако проблемът е само при възпроизвеждане на филми от външен източник, а при гледане на ТВ канали няма проблем, то тогава телевизионният приемник няма проблем.
    Ако има проблем със софтуера, той със сигурност ще бъде отстранен с по-нова версия.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Здравеите!Верно е че може би някъде в темата е обсъждано,но искам да питам как да си пусна звук от телевизора към музикална уредба.Модела е 42ЛА641 и вече се сдобих преходник за скарта защото четох някъде че именно от там е изхода на тези машинки.Преди на Самсунга си излизаше от чинчовете отзад а тук на Лг-то не става.Даите идея как да се справя.Благодаря предварително!

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от vali77 Виж публикацията
    Здравеите!Верно е че може би някъде в темата е обсъждано,но искам да питам как да си пусна звук от телевизора към музикална уредба.Модела е 42ЛА641 и вече се сдобих преходник за скарта защото четох някъде че именно от там е изхода на тези машинки.Преди на Самсунга си излизаше от чинчовете отзад а тук на Лг-то не става.Даите идея как да се справя.Благодаря предварително!
    Възможно е скарта на телевизора да е само "вход". Музикалната система само аналогови входове ли има?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

IMAG0305.jpg

Ето го и моят купен на 01.12.2013г.

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Класика! ползвай със кеф!

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Ами аз затова питам,незнам дали е само вход.Някъде четох че именно от там е изхода за звук.А уредбата няма друг вход иначе и аз си мислех че има този оптичния но уви не.Скарт преходника е от тези с вход и изход,като с копче се превключва но нещо не ми се получи.Гледах в настроиките на телевизора,нищо не разбрах.Помагаите!Поздрави!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Може ли да ми кажете повече подробности ( къде е произведен, колко херца е панела ) за моя телевизор 37LM620S, с продуктов код 37LM620S-ZE.BEEWLJP. Благодаря!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-12-13 в 19:55.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 87 от 96 ПърваПърва ... 37778586878889 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе