Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 91 от 96 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

joko72
    Качи си на една флашка няколко тестови клипа (картинки) и тествай на място в магазина
    Обсъждане и коментари на резултати от тестови клипове и изображения.
    Поискай дистанционото и си поиграй с настройките - така ще разбереш кой модел се справя по-добре в бързите сцени.
    Благодаря за полезното инфо hristoslav2 !Записах си клипчето с японката и няколко снимки.Мисля да ги пробвам на бъдещия си телевизор когато отида да го купувам.
    Само не знам,кой консултант ще ме изтрае 1 час да си разглеждам менюто на телевизора.
    competition одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

60LA620:
    HC600DUD-SLFT1 FHD 60INCH 1920X1080 400CD COLOR 68% 16/9 1400:1 240Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con, 122.4W/117W/5.4W, 10bit, 11000K, 178/178(20), 8ms(GTG), LVDS(4port) HEESUNG ELECTRONICS LTD.

60LA740, 741:
    HC600DUD-SLFO1 FHD 60INCH 1920X1080 400CD COLOR 72% 16/9 1400:1 240Hz(T) Inverter Y LED 3D(FPR) W/T-con, 122.4W/117W/5.4W, 10bit, 11000K, 178/178(20), 8ms, LVDS(4port) HEESUNG ELECTRONICS LTD.

http://itc.ua/news/lg-vnedrit-podder...oryi-smart-tv/

4. Тук е от
    Dec 2013

Абе къде е тая японка да я дръпна и аз, както и подходящи клипове за тест?

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от askomar Виж публикацията
    Абе къде е тая японка да я дръпна и аз, както и подходящи клипове за тест?
    Всичко ще намериш в тази тема -----> https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html

6. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от askomar Виж публикацията
    От къде да сваля тази люлееща японка?А според кодовете на гърба на телевизорите тук имаше снимка на седмица с 50 херца, та това си е много относително май.
    http://testlab.by/images/img/stati/p...%20verovke.zip

7. Тук е от
    May 2011

Здравейте колеги, имам следния въпрос имам LG LD 750 32-ka, в стария апартамент му бях включил лан кабел и имах нет (до колко му позволява), сега съм в нов апартамент само с wi fi и въпроса ми е само с донгъла на LG ли може да му прекарам безжичен или става и с някой TP Link usb за 15 лв.
    Поздрави.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2013

Въпреки враждебното отношение на част от участниците в този форум искам да благодаря на всички,които помогнаха(и на тези,които с нищо не помогнаха)за избора ми на телевизор!Преди малко купих една 740-ска и се надявам да съм направил правилният избор.Весели празници на всички,а на колегите от варненско ще пожелая да са живи и здрави и да се опитат да живеят без злобата,защото тя разяжда от вътре,а съм сигурен,че иначе не са лоши момчета!Специални благодарности към dreamtm за линка с тестовете,свършиха ми прекрасна работа!

10. Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от VaskoD Виж публикацията
    Здрасти, при мен в един канал вървят два кабела и двата са от кабелният оператор единия е коаксиалния а другият е utp за интернета.
    По UTP кабела сигнала е с честота около 100MHz, тоест високочестотен. Не знам как точно пречи на коаксиалния(все пак той е екраниран), но при мен проблема се оправи, като разделих кабелите. Пиша ако с това се оправи проблема ти.

11. Тук е от
    Dec 2013

Добър ден! За първи път взимам участие във форум!!! Търся мнение за ето този телевизор http://www.technopolis.bg/b2c/detail...9LA620S-3D-LED заслужавали си цена качество! Ще се монтира на стена в стая три на три метра(приблизително) и ще се гледа от 2 метра горе долу! Благодаря на отзовалите се!

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от radi82bg Виж публикацията
    По UTP кабела сигнала е с честота около 100MHz, тоест високочестотен. Не знам как точно пречи на коаксиалния(все пак той е екраниран), но при мен проблема се оправи, като разделих кабелите. Пиша ако с това се оправи проблема ти.
    То всичко хубаво ама вървят в стената и в пода на някой места :rolleyes:
    Отделно имам и още едно LG и една Toshiba те нямат проблеми, пък и защо като е на Hotel mode новият бачка без проблеми?
    Нали видя отговора на LG Support-а :

Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

Това е софтуерен проблем,който ще се разреши в най-скоро време със следващо софтуерно обновяване.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти
    Телефон 070015454

P.S. Дори и да ги раздалеча двата кабела с къртене на стени и под, мога само в къщи, ами докато дойдат до мен съм сигурен че пак вървят двойка защото самият оператор предлага интернет-а по UTP и телевизията по коаксиален кабел.
    Този пост е редактиран от VaskoD; 06-12-13 в 17:22.

13. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Васко, това за произволното местене на каналите ли е?Отговорът им!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2013

gorch от такова разстояние си вземи минимум 42" , че тая 39" ще ти дойде малка.Също така този модел е базов и е с обикновена матрица, а от 640 нагоре са Cinema Screen.Но също така кажи и с какъв бюджет разполагаш за да ти ударим едно рамо [/QUOTE]
    .................................................................
    Около 1000лв. немога да отпусна повече за съжаление колкото и да ми се иска.....ако имате предложения пишете ще съм благодарен...........

- - - - - - - - - -

gorch от такова разстояние си вземи минимум 42" , че тая 39" ще ти дойде малка.Също така този модел е базов и е с обикновена матрица, а от 640 нагоре са Cinema Screen.Но също така кажи и с какъв бюджет разполагаш за да ти ударим едно рамо [/QUOTE]
    .................................................................
    Около 1000лв. немога да отпусна повече за съжаление колкото и да ми се иска.....ако имате предложения пишете ще съм благодарен...........

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Васко, това за произволното местене на каналите ли е?Отговорът им!
    Да - Post #1329

17. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Васе, значи най-накрая си признаха, че проблемът е в софтуера, а не в кабеларките

18. Тук е от
    Dec 2013

- - - - - - - - - -

.................
    За съжаление не повече от 1000 лв. Ще съм благодарен за мнения и предложения относно този и други модели....Благодаря предварително....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 91 от 96 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе