Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 86 от 96 ПърваПърва ... 36768485868788 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте,

Вчера за пръв път ми излезе грешка "griffin access''.
    Invalid smart card.

След това изчезва и така няколко пъти по време на работа на телевизора.
    Изчезва след натискане на "exit".

Дали нещо на subscriptions трябва да се бутне или е друго.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

от това което разбрах в таблицата за модили 2013 - всички от 6-та серия са 50Hz - така ли е?

4. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от extext Виж публикацията
    как мога да разбера моя панел дали е 100Hz, става въпрос за LA691S
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    42LA660S-ZA.BEEZLJG
    Y - 60Hz,
    Z - 120Hz
    Виж отзад стикера на телевизора и ще разбереш!!!

- - - - - - - - - -

И аз си мислех, че всичките модели от 2013 са 60 Hz, но се оказа, че от Август месец, както е написал Hristoslav, са пуснати и със 120 Hz.

5. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Виж отзад стикера на телевизора и ще разбереш!!!

- - - - - - - - - -

И аз си мислех, че всичките модели от 2013 са 60 Hz, но се оказа, че от Август месец, както е написал Hristoslav, са пуснати и със 120 Hz.
    BEEZLJG - това пише на стикера
    със Z e - значи е 100Hz или 120Hz

6. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Означава, че си със 100 Hz РЕАЛНИ!!!

7. Тук е от
    Nov 2013

Моля за малко помощ при избора ми на телевизор.Спрял съм се на следните 2 модела: LG 50LA660S-LG 50LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и Sony 50W685
    SONY KDL-50W685ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    И двата телевизора съм ги намерил на почти еднаква цена от 1800 лв.
    Телевизора ще се ползва само и единствено като монитор.Телевизия не гледам.Интересува ме само добрата картина и пасивното 3D. Не знам дали има разлика в пасивните технологии на Сони и LG,но доколкото знам и двете марки ползват матрици на LG в тези 2 модела. Интернет и смарт функции въобще не ме интересуват.Този проблем ще го реша с usb stick с Андроид.Основно ме интересува картината,да не ходя по сервизи и приличното 3Д.Приемам и други 50 инчови предложения до 1800 лв.Благодаря предварително на отзовалите се.
    Този пост е редактиран от dimo777; 01-12-13 в 11:27.

8.  

9. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Здравейте, вчера инсталирах последният нов ъпдейт за LG 42 LM 660 ver.04.51.07 , но веднага след това картината на телевизора се влоши...стана някак си по размазана,сякаш леко е разфокусирано, и сега се чудя как да го върна на старата версия, дали е възможно и как може да се направи ? Mоля ако някой знае как, да пише,ако някой друг има същия проблем , нека пише, дано да намериме някакво решение на този проблем...

10. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Означава, че си със 100 Hz РЕАЛНИ!!!
    И кво, взима LA660 със 100ХЦ панел и получаваш качеството на LA740?

11. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от kad Виж публикацията
    Здравейте, вчера инсталирах последният нов ъпдейт за LG 42 LM 660 ver.04.51.07 , но веднага след това картината на телевизора се влоши...стана някак си по размазана,сякаш леко е разфокусирано, и сега се чудя как да го върна на старата версия, дали е възможно и как може да се направи ? Mоля ако някой знае как, да пише,ако някой друг има същия проблем , нека пише, дано да намериме някакво решение на този проблем...
    И аз това забелязвам колега и то от преди няколко ъпдейти насам. Предлагам да ги тормозиме и мрънкаме в службата за обслужване на клиенти...

12. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimo777 Виж публикацията
    Моля за малко помощ при избора ми на телевизор.Спрял съм се на следните 2 модела: LG 50LA660S-LG 50LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и Sony 50W685
    SONY KDL-50W685ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    И двата телевизора съм ги намерил на почти еднаква цена от 1800 лв.
    Телевизора ще се ползва само и единствено като монитор.Телевизия не гледам.Интересува ме само добрата картина и пасивното 3D. Не знам дали има разлика в пасивните технологии на Сони и LG,но доколкото знам и двете марки ползват матрици на LG в тези 2 модела. Интернет и смарт функции въобще не ме интересуват.Този проблем ще го реша с usb stick с Андроид.Основно ме интересува картината,да не ходя по сервизи и приличното 3Д.Приемам и други 50 инчови предложения до 1800 лв.Благодаря предварително на отзовалите се.
    LG ! Това е избора за мен от тези двата модела и то ми личи , но в 42" вариант .

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    И кво, взима LA660 със 100ХЦ панел и получаваш качеството на LA740?
    И какво чудно има ? Напълно нормално . LA660S си е доста добър модел .
    competition одобрява това.

13. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    И аз това забелязвам колега и то от преди няколко ъпдейти насам. Предлагам да ги тормозиме и мрънкаме в службата за обслужване на клиенти...
    Колега, вече го направих,и вие им пишете трябва повече хора да им пишем , дано оправят тази мацаница която стана с последният им ъпдейт.....

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

с 04.51.07 от седмица на LG42LM620S и отново нямам никакви проблеми

16. Тук е от
    Sep 2013

Моят е закупен на първи октомври и е със Z,радвам се че е 100 Хз значи!
    Може ли да му ъпдейтвам,ъпгрейдвам нещо?

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Delyan Виж публикацията
    ..........Може ли да му ъпдейтвам,ъпгрейдвам нещо?

Да , софтуера , но не очаквай чудеса !

18. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте, с 04.04.07 съм откакто излезе и никаква промяна в настройките не виждам, в цветовете също - на LA667S ТВ (бял). Повярвайте ми, разбирам от цветове, това работя, макар че не знам достатъчно за новите телевизори. Доколкото четох в нета, единствената причина за новите ъпдейти на фърмуера е разразилият се скандал за следене на потребителите от компанията. Очевидно прекратяват тази практика. Затова е и повторното приемане на споразумението за смарт и интернет функциите. Забелязвам малки промени в менюто след ъпдейта. Важното е, че навсякъде в интернет се набляга "пропуска" на LG да се извинят затова, че са следили навиците на потребителите, а това подбива реномето на компанията... Както и да е, много съм доволен от телевизора, гледам цифрови телевизии и други предимно от руснаците през интернет и на FHD ТВ се справя страхотно. Като монитор също. ZB.BEEZLJP, серийния номер започва с 310, което означава, че е произведен през октомври, аз го купих на 15.10.13 г.
    Искам да попитам нещо, което малко ме дразни. Забелязвам малко повече овърскан на цифрови телевизии, когато на някоя ТВ има надписи долу до края на екрана, долните букви направо са отрязани до средата и долната част изчезва отдолу. Това дали може да се настрои в сервизното меню? Виждал съм че в Самсунзите има овърскан в потребителското меню, чудно защо тук има само настройки за формата на картината, не за размера?
    Предварително благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 96 ПърваПърва ... 36768485868788 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе