Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 95 от 96 ПърваПърва ... 458593949596 ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

42LA740S го има на промоция в Метро.
    Който има серията 66... пускал ли е в сервизното меню настроиките на 740 за да каже как се държи телевизора. Размазва ли се японката?
    Всеки проверявал ли е за DSE ефект своя телевизор? Мит ли е че всеки има ,защото ако не бях чел този форум нямаше да го открия на моя по време на мач при движение на камера.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

При моя няма никакво DSE, почвам да си мисля че може и аз да не го виждам, като чета че всяко LG го има.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Понеже пак се подхваща DSE ефекта, да споделя и аз, при гледане на мач, когато камерата е най-отдалечена (т.е. се вижда целия стадион) и някой шутира топката самата топка на моменти изглежда, като топка за американски футбол (елипсовидна форма), пробвах различни настройки на "де-блур" на по големи стойности и “де-джудер” на по малки стойности, но ефекта е нулев може би има друга настройка за този ефект или просто това са възможностите? Телевизора е LA790, телевизия Близу с CA модул.

5. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от Sasho T. Виж публикацията
    Все още не съм купил, но следя 42LA691S и 42LA740S и ще купувам от ТМ или ТП, та затова разпитвам коя верига магазини какво отношение има към клиентите и гаранцията. Като гледам, че почти няма разлика в двата се изкушавам да взема по-евтиния и да пренасоча разликата от 150 лева в нов телефон, защото стария ми е вече на 3+ години и вече издъхва. Ако на Коледните промоции свалят 42LA740S на около 1300 лв ще взема него ( А дано, ама надали)
    Последно като гледах беше намален от 1499 на 1399 (Технополис). По-надолу немисля че ще слязат, по не тази година. Ама дано де Впрочем в технополис ми смениха матрицата за 2 сини субпиксела на 3-тата седмица от закупуването. Айде успех в пазаруането , Ще стискаме палци.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Току що разбрах /от сигурен източник/, че в мрежата на ТМ от модела LG 47LA740 са останали само мостри. Говоря за всички магазини, в цялата им търговска мрежа. Инфото ми е само за този размер екран, за другите не знам как е положението.

7. Тук е от
    Dec 2013

Не знам DSE ли се нарича или блендинг това са завесите които се виждат ,това имам в предвид.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    Телевизора е LA790, телевизия Близу с CA модул.
    За какъв диагонал става въпрос?

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от vipp1 Виж публикацията
    За какъв диагонал става въпрос?
    За 55 инча, но това какво значение има?

11. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Току що разбрах /от сигурен източник/, че в мрежата на ТМ от модела LG 47LA740 са останали само мостри. Говоря за всички магазини, в цялата им търговска мрежа. Инфото ми е само за този размер екран, за другите не знам как е положението.
    Здрасти Деяне,

пиши моля те, ако случайно получиш същото инфо за други модели (6-та серия), защото планувам покупка от ТМ около 20-ти Декември. Ако и шестата серия са само мостри, ще гледам други...

Мерси предварително!

12. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Kiril Kovachev Виж публикацията
    Здрасти Деяне,

пиши моля те, ако случайно получиш същото инфо за други модели (6-та серия), защото планувам покупка от ТМ около 20-ти Декември. Ако и шестата серия са само мостри, ще гледам други...

Мерси предварително!
    Ще пиша! Като цяло е добре да се гледа в магазина какво ви дават. Някъде из темите имаше описано подробно как да разберем дали ни пробутват мостра.
    П.С.: В Бургас и мострите на 47''LA740 срършиха. Пази боже.

13. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    За 55 инча, но това какво значение има?
    Ми по лесно излизат кусурите....при мен/55''/ няма елипси.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Аз днес забелязах, че вече не ми работи приложението на VOYO, казва че няма достъп и излиза от приложението.
    С последна версия на фърм-а съм. Някой ще сподели ли как е при него това приложение?

LG47LM620S

16. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от foton Виж публикацията
    Всеки проверявал ли е за DSE ефект своя телевизор? Мит ли е че всеки има ,защото ако не бях чел този форум нямаше да го открия на моя по време на мач при движение на камера.
    Почти всички имат под една или друга форма, разбирай има и такива, които са с много слабо изразено DSE, такива и трябва да търсете, има ги разбира се, но може да се наложи да смените няколко бройки преди да попаднете на точния, за това е по-добре да се тества преди да се закупи. Качеството при панелите варира, както може да получите тв с ужасно DSE, така и с почти перфектен панел.

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията

Лошо, дали няма да има предколеден внос? Миналата година примерно по коледа доста от телевизорите бяха произведени през месец "Декември", ние купувахме на 25 Декември. Щом има такъв интерес, дано пък внесат.

17. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Ще ми препоръчате ли стойка за стена за моя 47LM620S ?

Да може да се движи на горе и на долу и настрани.

Гледах доста, но не разбирам и не мога да преценя кое ще е добре за моя телевизор.
    Ще се слага в панелка

Благодаря.

EDIT: Спрях се на това - http://www.technomarket.bg/products/...-lcd-plazma-40

За моя телевизор стандарта VESA е даден 400х400, а на тази стойка не го виждам... В ТМ са пълна скръб и нищо не знаят затова не си и правя труда ги питам!
    Този пост е редактиран от iNfRaIiI; 11-12-13 в 16:19.

18. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от iNfRaIiI Виж публикацията
    Ще ми препоръчате ли стойка за стена за моя 47LM620S ?

Да може да се движи на горе и на долу и настрани.

Гледах доста, но не разбирам и не мога да преценя кое ще е добре за моя телевизор.
    Ще се слага в панелка

Благодаря.

EDIT: Спрях се на това - GOLDEN BRACKET 401-M2 TILT 50" :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

За моя телевизор стандарта VESA е даден 400х400, а на тази стойка не го виждам... В ТМ са пълна скръб и нищо не знаят затова не си и правя труда ги питам!
    Имам същата-много е добра.На Sony32 в спалнята съм я сложил,но се движи само на горе и на долу-на страни няма как.При нея гледаш само разстоянието между отворите,другото се напасва.В Технополис има по-голямо разнообразие,особено на Vogels,но са скъпички!
    Дано съм помогнал

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе