Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Задължително ли е да го купуваш от техно магазините?
От тях мога да видя , че ще го донесът от склада и няма да е някоя бройка която е работила няколко месеца . С гаранцията , ако се наложи ще е по-лесно ( не съм от София ) .
А и ще е за родителите ми , на възрастни хора как да им обясниш за пазаруване по интернет , амазон и т.н. , те си знаят око да види , ръка да пипне . Ще ги убеждавам нещо .
От този сайт някой пазарил ли е ? Имал ли е проблем с продуктите им ? Телевизор LG 32LN575S - Телевизори от PCshop.bg (32LN575S)
Проблемът е решен на около 90% и все още съществува, особенно ако си гледал така ТВ няколко месеца и сега при най малкия проблем веднага заставаш на нокти.
Вярно е, че положението не е въобще като преди - има огромно подобрение, но все още понякога забелязвам проблем.
Аз също забелязах проблем .На нова телевизия (цифрова телевизия) на рекламата за цифровизация има дубки от звука по 2 3 секунди...
Здравейте, имам проблем със звука през домашно кино, което е свързано с кабел скарт букса на телевизор (LA790). Когато гледам телевизия звука се чува идеално през домашното кино, но ако пусна филм с плеъра на телевизора звука изчезва, а иначе звук излиза за филма но през високоговорителите на телевизора. Какви ли не настройки не пробвах и започвам да си мисля, че е до някой лиценз, не съм регистрирал Divx, но това си мисля че е за друга комбинация - да се гледат филми от веб сайтове. Ако някой може да помага. Подобна е ситуацията и със звуковия плеър на телевизора т.е. има звук на телевизора, но не и на домашното кино.
@podredko , киното е старичко но мисля, че не е от него, защото излиза звук когато се гледа телевизия (и то с много добър бас). Пробвал съм от изхода на слушалките, но звука не ми харесва, макар че този изход (за слушалките) има настройка за слушалки и друг източник, ще пробвам тази настройка, дали ще повиши качеството на звука през киното.
След пробата, въпросната настройка чувствително подобрява качеството на звука, когато се ползва изхода за слушалки. Може би през изхода скарт има само звук от телевизиони програми.
Този пост е редактиран от enevi; 20-09-13 в 17:21.
Здравейте,имам проблем с 3Д картината ,lm620s.Докато гледам 3Д-то прекъсва ,разделя картината на две все едно съм го изключил и пак се оправя.Ъпдейтнал съм последния FIRM.Преди това нямах проблем.Помагайте.
Здравейте,
Отдавна нещо ми човърка мислите. Само да кажа, че не съм техничар, нито технологичен гийк, с Гугъл се оправям криво-ляво трудно, та общо взето въпроса ми е груб лаически и изразява невъзможността ми сам да си отговоря.
Та, излиза, че от LG A620 LG до LA740 включително се слага един и същ процесор. Някакъв двуядрен Медиатек. Та ми хрумнаха две хипотези:
1. Или пичовете, дето набутват пари за LA740 са яко прецакани спрямо купувачите на LA640;
2. Или при LA640 процесора е спънат, кастриран и ограничен, та едва тези с LA740 ползват пълната му мощ.
Понеже първата хипотеза хич не ми се връзва дали някой знае колко точно осакатен е процесора на 640? И при това колко по-добър е процесора на LA640 спрямо този, вложен в LN575?