Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 46 от 96 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от persizi Виж публикацията
    32LN575S, но е малко по-скъпичък - 664лв.
    Определено има повечко екстрички , но в техно магазините цената е с 100лв нагоре от тази .

2.  

3. Тук е от
    Jun 2011

Задължително ли е да го купуваш от техно магазините?

4. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    Днес бях на прага да си сменя телевизора и от сервиза ми ъпдейтнаха новата версия, засега 2 часа няма проблем. Става въпрос за МСАТ и тв 42ЛМ669С. Утре ще пиша пак.
    Потвърдено, няма проблем

5. Тук е от
    Jan 2011

Задължително ли е да го купуваш от техно магазините?
    От тях мога да видя , че ще го донесът от склада и няма да е някоя бройка която е работила няколко месеца . С гаранцията , ако се наложи ще е по-лесно ( не съм от София ) .
    А и ще е за родителите ми , на възрастни хора как да им обясниш за пазаруване по интернет , амазон и т.н. , те си знаят око да види , ръка да пипне . Ще ги убеждавам нещо .
    От този сайт някой пазарил ли е ? Имал ли е проблем с продуктите им ? Телевизор LG 32LN575S - Телевизори от PCshop.bg (32LN575S)

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Някой да знае как може ръчно да се въвежда FEC (корекция на грешки) на транспондерите за сателит на LG телевизори? Питането ми е конкретно за LN575S ако има значние.
    Не мисля, че е възможно.

7. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от arsenal Виж публикацията
    Здравейте ,да попитам тези които са на МСАТ,дали след ъпдейта е ОК звука.
    Смятам да мина към тях с карта в телевизора който е от проблемните LM669.Ако продължават проблемите,няма смисъл да сменям доставчика.
    Минавай смело.Проблемът със звука е фикснат и несъществува вече.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Минавай смело.Проблемът със звука е фикснат и несъществува вече.
    Проблемът е решен на около 90% и все още съществува, особенно ако си гледал така ТВ няколко месеца и сега при най малкия проблем веднага заставаш на нокти.
    Вярно е, че положението не е въобще като преди - има огромно подобрение, но все още понякога забелязвам проблем.

11. Тук е от
    Nov 2012

Аз също забелязах проблем .На нова телевизия (цифрова телевизия) на рекламата за цифровизация има дубки от звука по 2 3 секунди...

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Здравейте, имам проблем със звука през домашно кино, което е свързано с кабел скарт букса на телевизор (LA790). Когато гледам телевизия звука се чува идеално през домашното кино, но ако пусна филм с плеъра на телевизора звука изчезва, а иначе звук излиза за филма но през високоговорителите на телевизора. Какви ли не настройки не пробвах и започвам да си мисля, че е до някой лиценз, не съм регистрирал Divx, но това си мисля че е за друга комбинация - да се гледат филми от веб сайтове. Ако някой може да помага. Подобна е ситуацията и със звуковия плеър на телевизора т.е. има звук на телевизора, но не и на домашното кино.

13. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    Здравейте, имам проблем със звука през домашно кино, което е свързано с кабел скарт букса на телевизор (LA790). Когато гледам телевизия звука се чува идеално през домашното кино, но ако пусна филм с плеъра на телевизора звука изчезва, а иначе звук излиза за филма но през високоговорителите на телевизора. Какви ли не настройки не пробвах и започвам да си мисля, че е до някой лиценз, не съм регистрирал Divx, но това си мисля че е за друга комбинация - да се гледат филми от веб сайтове. Ако някой може да помага. Подобна е ситуацията и със звуковия плеър на телевизора т.е. има звук на телевизора, но не и на домашното кино.
    Домашното кино само аналогов вход ли има? Цифрови входове (оптика, коаксиал) няма ли?? Някои колеги са писали тук във форума че пускат аудио от изхода за слушалки на тв, но на мен лично не ми допада идеята.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

@podredko , киното е старичко но мисля, че не е от него, защото излиза звук когато се гледа телевизия (и то с много добър бас). Пробвал съм от изхода на слушалките, но звука не ми харесва, макар че този изход (за слушалките) има настройка за слушалки и друг източник, ще пробвам тази настройка, дали ще повиши качеството на звука през киното.

След пробата, въпросната настройка чувствително подобрява качеството на звука, когато се ползва изхода за слушалки. Може би през изхода скарт има само звук от телевизиони програми.
    Този пост е редактиран от enevi; 20-09-13 в 17:21.

16. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,имам проблем с 3Д картината ,lm620s.Докато гледам 3Д-то прекъсва ,разделя картината на две все едно съм го изключил и пак се оправя.Ъпдейтнал съм последния FIRM.Преди това нямах проблем.Помагайте.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Здравейте,

Отдавна нещо ми човърка мислите. Само да кажа, че не съм техничар, нито технологичен гийк, с Гугъл се оправям криво-ляво трудно, та общо взето въпроса ми е груб лаически и изразява невъзможността ми сам да си отговоря.

Та, излиза, че от LG A620 LG до LA740 включително се слага един и същ процесор. Някакъв двуядрен Медиатек. Та ми хрумнаха две хипотези:
    1. Или пичовете, дето набутват пари за LA740 са яко прецакани спрямо купувачите на LA640;
    2. Или при LA640 процесора е спънат, кастриран и ограничен, та едва тези с LA740 ползват пълната му мощ.

Понеже първата хипотеза хич не ми се връзва дали някой знае колко точно осакатен е процесора на 640? И при това колко по-добър е процесора на LA640 спрямо този, вложен в LN575?

18. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    Пробвай: HOME ➾ Настройки ➙ Звук ➙ Настройка на аудио ➙ Извод за
    цифров аудио звук ➙ PCM

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 96 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе