Това, което ти е казала мадамата от офиса, важеше за старите модели до 2011 година.
В менюто ще се появи инфо за модела CI слот и софтуерната му версия.
http://www.fwdmagazine.be/fwd/154916...-lg-qua-tv-s-/
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Това, което ти е казала мадамата от офиса, важеше за старите модели до 2011 година.
В менюто ще се появи инфо за модела CI слот и софтуерната му версия.
http://www.fwdmagazine.be/fwd/154916...-lg-qua-tv-s-/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-14 в 14:03.
Колеги, искам да попитам за Тв. 47LA667s през отворения браузър на Vbox при пускане на клип и след това при опит за пускане на цял екран телевизора не дава картина ами седи без образ на черен и бял фон отстрани а звукът върви, след това при връщане от full screen към малак става пак клипа черен.Телевизора е с най-новата версия на софтуера и преди ъпдейта положението беше същото .. При Лм серията го няма този проблем.
При мен, докато имах телевизора, не ми засичаше друг съввър, освен Home Media Server, това при положение, че бях инсталирал и Plex. Отделно губеше връзката, както с DLNA, така и с рутера... Например, когато стартирам телевизора - произволно избираше кога да засече сървъра и кога не...
Който чака новите модели на LG - предполага се, че ще има наличности към средата/края на месец Април. Надяваме се и да повторят кампанията от миналата година, когато при дебюта им имаше и безплатна 5г. гаранция.
Струва ли си да се актуалириза софтуера на LA690, има ли някакви проблеми с новия?
Нямах това в предвид.Така или иначе и двете трябва да се включени,когато ще се гледа нещо през сървър.Включа ли уредите,няма изключване до като ги ползвам.Всеки сам си решава.На мен това не ми е проблем.Няма да сменям телевизори през ден.Като съм се набутал,ще търпя.Да не разводняваме повече темата.
Приложение за телефон - за новите модели ТВ 2014 (не става за модели 2013)
https://play.google.com/store/apps/d...d=com.lge.app1
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-14 в 19:40.
Здравейте ,колеги !Имам такъв проблем Тв е ла 690 и като го закупих гледах през плеара на тв Аватар 23 гигабайта и нямаше насичане.Вчера се опитах да гледам друго 3д от харда ,което е 9 гигабайта с дтс звук(аватар беше с AAC),и насичаше яко.Реших ,че няма достатъчно памет ,защото преди вървеше нормално и дадох фабрични настройки за да изчистя паметта ,изключих го от контакта изчаках 5 мин. и филма тръгна нормално.Може ли от някъде да се чисти паметта (кеша),без да задавам фабрични настройки и как да регулирам да не помни докъде съм стигнал ,защото мисля ,че от там се затормозява.И още нещо несмея да ъпдейтавам-това дали ще помогне,излиза съобщение ,че актуализацията е готова!Благодаря за помоща!
Здравейте приятели, надявам се моя първи пост да получи отговор и да съм го пуснал на правилното място а ето и двата ми въпроса:
Преди 2-а дена си закупих Телевизор-Монитор - 2в1
Телевизора има вграден Плеар за гледане на филми които работи чудесно но има 2-е неща които много ме дразнят и искам да ги променя но за жалост не виждам как може да стане защото не са показани като опции за промяна..
Става дума за следното.. субтитрите ги вади малки... има опция да ги направя големи и са супер, но всичко това докато изключа ТВ-то и след като го включа отново са малки и пак трябва да ги правя големи и така всеки път... Другото нещо е че цвета е много гаден - Бял е ама някак си ярко бяло и много ме дразни...
Дали съществува някакъв начин до стигна до настройките на плеара и да ги променя по дефолт да са такива каквито искам, защото от това което мога да направя по легален начин с дистанционното няма как да ги променя...
Обаждах се на ЛГ и ги попитах дали могат да ми кажат как мога да направя това чудо.. но те ми казаха, че нямат право да ми кажат такива неща....
Изобщо може ли да стане това което искам ? Но някак си ми звучи възможно стига да стигна до този плеар и там просто да ги променя нещата така както искам все едно променям на компютъра настройките в плеара за филми
Телевизора е - LG 24MN43
Този пост е редактиран от minix; 14-04-14 в 15:46.
Да не би да е в режим "магазин" ?
не режима е у дома
Този пост е редактиран от minix; 14-04-14 в 18:42.