Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 58 от 113 ПърваПърва ... 848565758596068108 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Това, което ти е казала мадамата от офиса, важеше за старите модели до 2011 година.
    В менюто ще се появи инфо за модела CI слот и софтуерната му версия.

http://www.fwdmagazine.be/fwd/154916...-lg-qua-tv-s-/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-14 в 14:03.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Колеги, искам да попитам за Тв. 47LA667s през отворения браузър на Vbox при пускане на клип и след това при опит за пускане на цял екран телевизора не дава картина ами седи без образ на черен и бял фон отстрани а звукът върви, след това при връщане от full screen към малак става пак клипа черен.Телевизора е с най-новата версия на софтуера и преди ъпдейта положението беше същото .. При Лм серията го няма този проблем.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Аз съм с LM серията и с PLEX до сега не съм имал проблеми.Много сериали се гледат и на 20-30 пускания един път да не разпознае формат.Връщам на зад и пускам наново -няма проблем.Нито тв-то съм ъпдейтвал ,нито Плекса.
    При мен, докато имах телевизора, не ми засичаше друг съввър, освен Home Media Server, това при положение, че бях инсталирал и Plex. Отделно губеше връзката, както с DLNA, така и с рутера... Например, когато стартирам телевизора - произволно избираше кога да засече сървъра и кога не...

5. Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Колеги, искам да попитам за Тв. 47LA667s през отворения браузър на Vbox при пускане на клип и след това при опит за пускане на цял екран телевизора не дава картина ами седи без образ на черен и бял фон отстрани а звукът върви, след това при връщане от full screen към малак става пак клипа черен.Телевизора е с най-новата версия на софтуера и преди ъпдейта положението беше същото .. При Лм серията го няма този проблем.
    И при мен е така,с 47LA690S съм,и се отваря VBOX през браузъра,а си играх с един Samsung 32F5300 и си имаше приложение VBOX7,за LG няма ли?

6. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Който чака новите модели на LG - предполага се, че ще има наличности към средата/края на месец Април. Надяваме се и да повторят кампанията от миналата година, когато при дебюта им имаше и безплатна 5г. гаранция.

7. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    При мен, докато имах телевизора, не ми засичаше друг съввър, освен Home Media Server, това при положение, че бях инсталирал и Plex. Отделно губеше връзката, както с DLNA, така и с рутера... Например, когато стартирам телевизора - произволно избираше кога да засече сървъра и кога не...
    Номера е винаги да се пуска първо телевизора,а след това компа и сървъра.Това го разбрах в началото след два три теста.Връзката към рутера ми е с кабел.Тв-то ми няма WIFI.Не намерих за нужно да му слагам ,като така скоростта е по добра.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Номера е винаги да се пуска първо телевизора,а след това компа и сървъра.Това го разбрах в началото след два три теста.Връзката към рутера ми е с кабел.Тв-то ми няма WIFI.Не намерих за нужно да му слагам ,като така скоростта е по добра.
    И при всяко гледане, аз да си сключвам и изключвам компютъра заради телевизора.... Доста тъпо и това не бих го приел за нормално. Сегашния ми телевизор, защо си засича всичко без ненужните гимнастики?

10. Тук е от
    Dec 2013

Струва ли си да се актуалириза софтуера на LA690, има ли някакви проблеми с новия?

11. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    И при всяко гледане, аз да си сключвам и изключвам компютъра заради телевизора.... Доста тъпо и това не бих го приел за нормално. Сегашния ми телевизор, защо си засича всичко без ненужните гимнастики?
    Нямах това в предвид.Така или иначе и двете трябва да се включени,когато ще се гледа нещо през сървър.Включа ли уредите,няма изключване до като ги ползвам.Всеки сам си решава.На мен това не ми е проблем.Няма да сменям телевизори през ден.Като съм се набутал,ще търпя.Да не разводняваме повече темата.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Приложение за телефон - за новите модели ТВ 2014 (не става за модели 2013)
    https://play.google.com/store/apps/d...d=com.lge.app1
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-04-14 в 19:40.
    zabadara одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2012

за триене

14.  

15. Тук е от
    Mar 2014

Здравейте ,колеги !Имам такъв проблем Тв е ла 690 и като го закупих гледах през плеара на тв Аватар 23 гигабайта и нямаше насичане.Вчера се опитах да гледам друго 3д от харда ,което е 9 гигабайта с дтс звук(аватар беше с AAC),и насичаше яко.Реших ,че няма достатъчно памет ,защото преди вървеше нормално и дадох фабрични настройки за да изчистя паметта ,изключих го от контакта изчаках 5 мин. и филма тръгна нормално.Може ли от някъде да се чисти паметта (кеша),без да задавам фабрични настройки и как да регулирам да не помни докъде съм стигнал ,защото мисля ,че от там се затормозява.И още нещо несмея да ъпдейтавам-това дали ще помогне,излиза съобщение ,че актуализацията е готова!Благодаря за помоща!

16. Тук е от
    Apr 2014

Здравейте приятели, надявам се моя първи пост да получи отговор и да съм го пуснал на правилното място а ето и двата ми въпроса:

Преди 2-а дена си закупих Телевизор-Монитор - 2в1

Телевизора има вграден Плеар за гледане на филми които работи чудесно но има 2-е неща които много ме дразнят и искам да ги променя но за жалост не виждам как може да стане защото не са показани като опции за промяна..

Става дума за следното.. субтитрите ги вади малки... има опция да ги направя големи и са супер, но всичко това докато изключа ТВ-то и след като го включа отново са малки и пак трябва да ги правя големи и така всеки път... Другото нещо е че цвета е много гаден - Бял е ама някак си ярко бяло и много ме дразни...

Дали съществува някакъв начин до стигна до настройките на плеара и да ги променя по дефолт да са такива каквито искам, защото от това което мога да направя по легален начин с дистанционното няма как да ги променя...

Обаждах се на ЛГ и ги попитах дали могат да ми кажат как мога да направя това чудо.. но те ми казаха, че нямат право да ми кажат такива неща....
    Изобщо може ли да стане това което искам ? Но някак си ми звучи възможно стига да стигна до този плеар и там просто да ги променя нещата така както искам все едно променям на компютъра настройките в плеара за филми

Телевизора е - LG 24MN43
    Този пост е редактиран от minix; 14-04-14 в 15:46.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да не би да е в режим "магазин" ?

18. Тук е от
    Apr 2014

не режима е у дома
    Този пост е редактиран от minix; 14-04-14 в 18:42.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе