Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 21 от 113 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Здравейте, направих запитване до LG Блгария как бих могъл да върна стара версия на софтуера, при положение че я притежавам на флашка, а също писах и защо искам да мина на по-стара версия. Отговор:
    Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

Препоръчваме Ви да гледате YouTube само през приложението намиращо се в Премиум. За гледане през бразузъра, телевизора няма достатъчна мемория.Поради това филмите буферират и след малко време спират.
    Няма възможност за обратно инсталиране на по-стара софтуерна версия.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти

С една дума много внимавайте преди да престъпите към инсталация на нова версия. Лично аз за в бъдеще, ще го правя при доказани плюсове.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Защо да гледаш през браузера? Няма логика.
    Последната версия на моето LG Няма никакви проблеми с YouTube, при теб какви са ?

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от iNfRaIiI Виж публикацията
    Защо да гледаш през браузера? Няма логика.
    Последната версия на моето LG Няма никакви проблеми с YouTube, при теб какви са ?
    Гледам през браузера, защото имам акаунт, той ми дава много екстри в сравнение с приложението, да не говорим за качеството на картината несравнимо е.

5. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от enevi Виж публикацията
    Здравейте, направих запитване до LG Блгария как бих могъл да върна стара версия на софтуера, при положение че я притежавам на флашка, а също писах и защо искам да мина на по-стара версия. Отговор:
    Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви, че се свързахте с LG Electronics!

Препоръчваме Ви да гледате YouTube само през приложението намиращо се в Премиум. За гледане през бразузъра, телевизора няма достатъчна мемория.Поради това филмите буферират и след малко време спират.
    Няма възможност за обратно инсталиране на по-стара софтуерна версия.

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти

С една дума много внимавайте преди да престъпите към инсталация на нова версия. Лично аз за в бъдеще, ще го правя при доказани плюсове.
    Тъпото от цялата история е, че не ти казват как да върнеш стара версия на софтуера, която ти харесва как работи, а ти дават наклон на х@я как да гледаш

6. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Глупости, проложението си има акаунт и всичко си е ОК.
    Разгледай го пак.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Здрасти, опитвам се да пусна HD клипове от Youtube на LG LD750, но без успех. Излиза само SD качество.

Дали има вариант да се пуснат във висока резолюция?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте, да се похваля и аз - от седмица съм собственик на LG 42LA691S -> LG 42LA691S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Отзиви до момента:
    - Картината е отлична, стига и сигналът да е такъв . Абонат съм на цифровата телевизия на МТел (вкарват я с оптика до устройството им) и на висококачествените канали се вижда перфектно. На другите - явно заради големият екран на телевизора се вижда пикселиране на образа.
    - HD филмите вървят перфектно, цветове и контраст - много дорби.
    - WiFi - става за ровене на шернатите папки в компютъра и става за слушане на музика и гледане на нискокачествени филми от харда на лаптопа, но като цяло при HD филмите (над 10 гб) започва да издиша - буферира през няколко минути и след това прекъсва със съобщение "File type not supported". Същото важи и за Youtube - ако клипът е по-високо качество - прекъсва, буферира и т.н. 3D World приложението също му трябват няколко минути да стартира. Браузърът също "влачи"
    - LAN - значително по-добре от WiFi. Youtube върви доста по-добре, също и 3D World. Браузърът отваря страниците доста по-бързо. С HD филмите обаче проблемът остава, когато телевизорът е свързан с рутера чрез кабел, а лаптопът - през WiFi. Явно за да се избегне връзката на компютъра чрез кабел е нужен рутер със скорост 300 бегабита, а също и лаптоп с такъв WiFi адаптер.
    - USB - имам 32гб флашка с USB 3.0 и за сега това върви перфектно. Качвам филма от лаптопа на флашката, ръгам в USB-то на телевизора и няма никакво прекъсване. Общо взето това ми е оптималния вариант ако ще гледам 3D филм без субтитри.
    - HDMI - използвам го за гледане на 3D филми с динамични субтритри, тъй като телевизорът не ги разпознава. (в интерес на истината още не съм пробвал дали разпознава обикновените 2д субтитри, ще го тествам довечера и утре ще напиша отзив за големина и яснота на шрифта)
    - 3D - ако филмът е качествено 3D - то изживяването е неповторимо . Конвертирането обаче от 2D в 3D - хич го няма, поне аз не виждам никаква разлика. С телевизора идват 4 чифта 3D очила + още 2 чифта за DualPlay (не съм ги тествал още, дори не знам на какво да ти тествам ). В общи линии много добър 3D експириънс. Жалко, че сносните 3D филми се изглеждат за по-малко от седница и вече няма какво да се гледа.
    - Magic Remote - беше ми много странно...дори обмислях да започвам да търся обикновено дистанционно, но покрай празниците това се отложи във времето, а междувременно взех, че му свикнах. Мога да кажа, че е много удобно - дайте му шанс няколко дни и ще ви хареса
    - Дизайн - доста добър и изчистен. Стойката е много красива, позволява завъртане до определени градуси. Смятах да го закачам на стената, но тази стойка толкова му отива, че ще поръчам шкаф за телевизора и ще го държа върху него.
    - Smart - ами...какво да кажа...малко са ми излишни повечето неща. Има някакви игрички, които са безплатни с по 7-8 нива, които се минават за 10 минути и след това играта трябва да се трие, защото потребителското място е доста малко. Апликейшъните искат събскипшън (демек пак да се плаща) - не, мерси. Има там някакви безплатни - 3doo, където има 10-тина 3д клипчета от по 5 мин. Като цяло доста тъпичко. Уж двуядрен процесор, меджик римуут, пък няма какво да се прави.

Накратко - доволен съм, не знам обаче дали си заслужава парите. Имам чувство, че прекалено бързо е пусната тази смарт технология, без да има за какво да се използва (или поне аз не съм намерил), няма приложения. Има бъгове и за това през 2 дни се ъпдейтва системата, но не виждам нищо ново, явно подобренията са само из системните файлове. За гледане на филми - става . На изплащане за 12 месеца идва към 115 лв на месец, което е ОК.

Имам и един въпрос към разбирачите - явно с лан и уайърлес няма да се случат нещата, особено що се отнася до 3D и 1080 филмите. Идеята ми е следната - гледам вече има секънд хенд таблчета с Windows 8 за по 150 лв из нета - да скрия едно в шкафа и да го вържа с HDMI към телевизора, а на USB-то на таблета да закача един външен хард, така сяакаш ще се случат нещата. Windows - ще мога с Remote Desktop или Team Viewer от лаптопа да си го човъркам, без да отварям шкафа дори. Въпросът ми е 2-ядрените процесорчета на таблетите достатъчни ли са за фул HD и 3D? Гледам повечето имат HDMI - out, но как се справят с фул HD?

Надявам се съм бил полезен,
    Поздрави
    Бат' Дончо

Едит - забравих да добавя за големината на телевизора - 42 инча, гледат се от около 3 метра. Изобщо, не съжалявам, че не взех по-голям, тези 42 инча са дори на ръба на комфорта за това разстояние. На канали с по-лошо качество се виждат пикселите. Всичко над 42 инча за това разстояние ще е само изхвърляне и неудобство. Гарантирам.
    hristoslav2 и iwan33 харесват това.

10. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте,
    от няколко дни се колебаем между няколко модела (la690, la640 и la620). Освен картината и звука, има ли някаква разлика в процесорите на LA620 и 690? Заслужава ли си повече пари за 690 като телевизорът ще се ползва главно за телевизия, рядко 3D и може би лек browsing/youtube? И знаете ли дали след празниците ще има някакви доставки на шестата серия понеже в цяла България са останали единствено мостри.

11. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Аз пък искам да попитам от къде мога да си намеря захранващ кабел за моето LG Lm620S и да е към 3 метра?
    Мерси

12. ndk
    ndk е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Здравейте има следния модел LG 32LM620 и ми прави следния проблем:
    Когато спре тока и след като пристигне телевизора дори и да е бил изключен се включва и почва да работи на последния канал който е работил.
    Не мога да разбера от какво се получава този проблем ,някой ако има някакви предположения да сподели или да го нося на сервиз докато още е в гаранция или има нещо друго.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от ndk Виж публикацията
    Здравейте има следния модел LG 32LM620 и ми прави следния проблем:
    Когато спре тока и след като пристигне телевизора дори и да е бил изключен се включва и почва да работи на последния канал който е работил.
    Не мога да разбера от какво се получава този проблем ,някой ако има някакви предположения да сподели или да го нося на сервиз докато още е в гаранция или има нещо друго.
    Хм, при компютрите има възможност да се коригира от биос , при ТВ вероятно в сервизно меню - нека някой притежател на модела да провери дали е само при теб или при всички е така .

14.  

15. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Моля някой да пробва да си влезе в сервизното меню и след това да пише тук стъпка по стъпка как го е направил, че ми се скъсаха нервите от несполучливи опити!!!

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Бившият ми 47LM660 го правеше тоя номер и като го носих в сервиза за другите проблеми май техника беше казал , че в сервизното се коригира това - би трябвало да има съответната опция за маркиране.

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от Alonso Виж публикацията
    G 42LN5400 / LG 42LN570S - Каква им е разликата не тези двата, освен че единия е смарт?
    ПП: И кой е по-добър разбира се.
    Днес си купих LG 42LN5400, много добра картина (за тези пари и 42" екран много трудно може да се отсее някой друг модел), безпроблемно гледане на филми от флашка (субтитрите зареждат без проблем). С обикновена антена телевизора хваща 12 канала. Разлика между двата няма, освен възможността на 42LN570S за интернет чрез LAN кабел (НЯМА WI-FI). Предават еднаква картина.

18. ndk
    ndk е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Някой който е имал същия проблем би ли описал как се влиза в сервизното меню и какво да търся!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 113 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе