Biser от познат работещ в Техномаркет разбрах, че, за съжаление, повече бройки от 2013 година няма да се внасят.Чакат се към март месец внос на новите 2014 година.Дано да не е прав!!!
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Biser от познат работещ в Техномаркет разбрах, че, за съжаление, повече бройки от 2013 година няма да се внасят.Чакат се към март месец внос на новите 2014 година.Дано да не е прав!!!
ELECTRON.BG - [0]=883&sort=3a&inc_subcat=1&keywords=LG5G3113&page=2
Проверих тованяколко пъти..резултата е същият. Сигурно трябва да се направи софтуерен ъпдейт,да се инсталират нови кодеци към плеъра…
- - - - - - - - - -
Проверих тованяколко пъти..резултата е същият. Сигурно трябва да се направи софтуерен ъпдейт,да се инсталират нови кодеци към плеъра…
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-12-13 в 18:58.
Dimitar_46, опитай да си пуснеш филмите по следния начин (предполагам че използваш DLNA/Smart Share):
Пускаш Smart Share на телевизора (не пускай нищо от превютата, които излизат)
Избираш най-долната опция вляво - Свързано устройство
След това избираш компютъра си - LGPC... "името на компютъра ти" (на иконката пише "DLNA сървър")
След това All folders
След това папката, в която е филма
Самия филм
И честито, тръгва със субтитри
Имената на файла с филма и файла със субтитри ТРЯБВА да съвпадат!
Повечето пъти ако избереш филм от превютата, които зарежда Smart Share, субтитрите не тръгват, но ако си пуснеш филма от неговата си папка, ТВ го пуска със субтитрите, ако името на файла със субтитрите е същото.
Друг лесен начин е от Smart Share в компютъра с десен бутон на филма и избираш Play To - избираш модела на телевизора, или просто хващаш филма и го носиш вдясно и го пускаш върху телевизора си, под надписа PLAY TO. Пак ще тръгне със субтитри.
Дано да съм помогнал за проблема
колега що не пробваш на пц-то дали ти тръгват субтитрите и ако там са ок, тогава търси кусура във телевизора, и аз снощи си мислех че са еднакви на един филм пуснат на тв-то, диска вън пак на лапатопа и там не се четяха, копи пасте на името на филма със субтитрите и всичко тръгна, а на първо четене имената на файловете съвпадаха.
Dimitar_46
Една буква вместо на латиница да е на кирилица и субовете са вече с различни имена и не тръгват.А защо не пробваш с Plex?До сега не съм имал проблем с този сървър.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-42LN5400-LED
Кажете мнения за този ТВ?
Здравейте, както писах преди няколко поста не съм доволен от новия софтуер и искам да си върна стария, погледнах в сайта на ЛГ за България още не бяха го сменили с новия, направих си флашка, но като пусна телевизора да инсталирам ми излаза надпис от сорта, че не е необходимо ъпдейт т.к. е инсталиран по нов и до тук. В 10 пост е описан и друг начин, но след натискане на 7 пъти бутона FAV не се появява необходимото меню. Ако някой знае как да се реши задачата да сподели телевизора е LA790. Предварително благодаря на отзовалите се.
Какви са ти оплакванията, че искаш да се върнеш към стара версия?
От няколко дни едната колонка на ТВ-то започна да гъгне и да бучи доста неприятно.
Какво ще ме посъветвате ? Мога ли да се размина с носене на ремонт?
Тв-то е 47LM620S в гаранция, само на 3 месеца е.
Някой има ли представа 47LA740/47LA790 на какви пари са били в първите си месеци след вноса (Май~Юли)?
Чудя се еквивалентните им модели през 2014 на какви пари ще влезнат и дали си струва чакането на новите модели.
Темата е разчистена, проблемът е отделен в отделна тема:
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%BE%D1%80.html
В темата не се обсъждат външни устройства!!! Има отделни форуми за хардуер...
За PVR си купувате отделен хард диск - САМО за телевизора и забравяте да го ползвате на компа.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-12-13 в 10:50.