Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 23 от 113 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Враца

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    За много години на всички и нека тази чудесна 2014 година ни ядосва по-малко "технически"!!!
    kaldi изчакай, ако не ти е толкова спешен ъпдейта да го пуснат през авт.обновяване, а иначе в първи пост ще намериш информацията за това как се инсталира от външно устройство!
    Благодаря колега! Благодарение на Hristoslav2 успях да сложа новия ъпдейт и вече HBO GO работи.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Plovdiv

На вниманието на всички които имат проблеми със възпроизвеждането на субтитри:
    Изтеглете софтуера SmartShare PCSW(DLNA) от официалната страница на LG
    Инсталирате го на компа си, стартирате го, от най-горното меню избирате ‘SETTINGS’, после от него избирате ‘My Shared Content’,ще видите списък със шарнати папки, от бутона ‘Add/RemovedShared Folders’ добавете желаната от Вас папка с филми, после натискате бутона ‘Refresh’ за да се добави списъкът с папки с филми към приложението. После ‘Apply’, ‘Ok’.
    Филмите се пускат по следния начин:
    1. От дистанционното избирате Вход: DMS Smart ShareLGPC
    2.От менюто там избирате:Свързани устроиства
    3. Избирате папка:All Folders
    4. Влизате в папка:Името на Вашата папка с филми /съдържаща всичкифилми/
    5. Влизате в папка: Името на папка с избран от Вас филм
    6. Стартирате филма – филма тръгва със заредени субтитри/името на файла на филма и името на файла със субтитри трябва да е еднакъв, както бе коментирано до тук във форума/
    Искам да кажа на всички, че обнових софтуера си наверсия: 04.22.11 , благодарение на това вече възпроизвеждам филми в формат x264.
    Пожелавам на всички приятно гледане..!
    Весели празници…!
    Този пост е редактиран от Dimitar_46; 01-01-14 в 20:53.
    hristoslav2, zabadara и competition харесват това.

4. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

За Много Години на Всички!!!

5. Тук е от
    Apr 2013

Някой ще даде ли инфо за този ъпдейт (4.52.07) на ЛМ серията

6. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

Честита нова година на всички.

колега Dimitar кой модел ви е тв-то, на моя и без тези гимнастики субтитрите ми вървят без проблеми, а и x264 филмите си вървят по лана стига да не са по големи от 13-15 Gb.
    42la667s-zb софт. 04.22.07
    Цитат Първоначално публикувано от Dimitar_46 Виж публикацията

Искам да кажа на всички, че обнових софтуера си наверсия: 04.22.11 , благодарение на това вече възпроизвеждам филми в формат x264.

zabadara одобрява това.

7. Junior Member Аватара на SayanMk
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    София

ЧНГ и от мен. Аз (LA660) съм човек с нормално дистанционно вече. Взех one for all "есенс 3" от техномаркет, където изключително твърдо ми отказаха да го пробват, защото е "фабрично запечатано"... гениално просто, един от най-големите техно-магазини в страната и нямат представа какво продават... и за капак най-категорично ми заявиха че никое от тия дистанционни one for all или КОЕТО и да е универсално дистанционно ще стане за LG LED. Ама няма начин. Макс 50% от функциите да сработят, ама едва ли... имало 3 кода на кръст... Викам чета в един форум за доста напреднали - един потребител си е купил такова (другия модел) и си му работи перфектно..? -- Невъзможно било, сиг. е ставало дума за LCD или плазма... Ок. Поколебах се, все пак за 30лв и накрая реших, че ще ми влезе в употреба за други устройства, ако не стане за LA6602 и просто го взех. Е, не е като да беше пре-настроено, но сработи с първия възможен код който вкарах. Всичко му бачка. Няма "смарт" бутон, но така или иначе там си трябва мишка, а и не ми и трябва. Имам си нормално дистанционно! Щастие! Вече се замислям дали и някое от за 5лв от Илиянци нямаше да сработи, но все тая! Меджика вече остава за играчка =) И продължавам да чакам отговор от LG защо ни продават телевизори за над 1Клв без дистанционни...

Благодаря на Sayman за насоката!

ПП: Относно HBO GO ваучерите... аз така и не получих такъв. Някаква идея как изглеждат или нещо такова..? Очаквах да има поне някаква брошура която да ми обясни какво се прави, но не намирам такова нещо в документацията...
    Този пост е редактиран от SayanMk; 02-01-14 в 10:50.
    Sayman одобрява това.

8.  

9. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Това SmartSharePCSW като Plex ли е?До сега не съм го срещал!

10. Тук е от
    Aug 2006

С LM620S съм и версия 4.52.07, Youtube работи отвратително флегматично, а понякога откровено си забива. Помня че в началото не беше така, не знам точно след кой ъпдейт се скапа по този начин.

Някой с подобен проблем?

11. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от hotrider Виж публикацията
    Честита нова година на всички.

колега Dimitar кой модел ви е тв-то, на моя и без тези гимнастики субтитрите ми вървят без проблеми, а и x264 филмите си вървят по лана стига да не са по големи от 13-15 Gb.
    42la667s-zb софт. 04.22.07
    Модела ми е: 42LA691S-ZA, софтуерна версия: 04.22.11, преди да го обновя х264 филмите не вървяха, сега вървят перфектно. След инсталиране на софтуера SmartShare PCSW(DLNA) вървят перфектно и субтитрите. Поста е до тези които и в момента имат проблеми със закачването на субтитрите от вградения медия плеър.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Това SmartSharePCSW като Plex ли е?До сега не съм го срещал!
    SmartShare PCSW(DLNA) от официалната страница на LG, smartshare.zip с големина на пакета 175Mb. Да, прилича на Plex, но е по-опростено и най-важното - при мен върши чудесна работа. Поздрави за разработчиците на този софтуер.
    Този пост е редактиран от Dimitar_46; 02-01-14 в 19:15.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

x264 не е формат, а е енкодер за кодиране на H.264...а такива филми си вървят на телевизорите от 2 години на сам.
    x264 — Уикипедия

Цитат Първоначално публикувано от SayanMk Виж публикацията

ПП: Относно HBO GO ваучерите... аз така и не получих такъв. Някаква идея как изглеждат или нещо такова..? Очаквах да има поне някаква брошура която да ми обясни какво се прави, но не намирам такова нещо в документацията...
    В Технополис при покупка на телевизор LG дават такава брошура с код...

http://www.erenumerique.fr/_lg_65la9...le-7721-1.html

:rolleyes: другата година да си купите по един такъв
    http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/64079
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-01-14 в 21:13.
    zabadara одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Аз като си взех LG 55LA690S,с това magic дистанционно,ми беше много странно с него. Казаха ми да поработя няколко дни с него и ще свикнеш.Така и направих,между временно писах на ЛГ и ТМ и ми отговориха че има обикновено дистанциооно ,което мога да си поръчам при тях на цена 22лв. но аз вече свикнах с Magic-a и не ми трябва друго поне за сега!!! Така че дайте шанс на Magic-a няколко дни !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Модела ми е: 42LA691S-ZA, софтуерна версия: 04.22.11, преди да го обновя х264 филмите не вървяха, сега вървят перфектно. След инсталиране на софтуера SmartShare PCSW(DLNA) вървят перфектно и субтитрите. Поста е до тези които и в момента имат проблеми със закачването на субтитрите от вградения медия плеър.

- - - - - - - - - -

SmartShare PCSW(DLNA) от официалната страница на LG, smartshare.zip с големина на пакета 175Mb. Да, прилича на Plex, но е по-опростено и най-важното - при мен върши чудесна работа. Поздрави за разработчиците на този софтуер.
    От plex media server съм най–доволен!!!

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Колеги,знаете ли как отново да ми изкарва информация за съдържанието на каналите?телевизора е LA620.преди виждах следващите предавания,но или детето натисна нещо или от самосебеси вече информация не ми излиза.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 6/

LG PRESS CONFERENCE, LIVE FROM CES 2014
    Jan. 6, 2014, 8:00 – 8:45 AM (PST) / Jan. 7, 2014, 1:00 – 1:45 AM (KST)

http://ces2014.lgnewsroom.com/ces-live/

Американско тихоокеанско стандартно време (PST) - 10 часа разлика назад спрямо нашето. Тоест конференцията ще започне в 20,45 наше време.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-01-14 в 23:43.
    competition одобрява това.

18. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте колеги, със Smart TV LG модел 42LA691S-ZA и версия на фърмуера 04.22.07 ... имам проблема с HBO GO (failed in reciving correct license from server -по техени думи(ЛГ) проблема е оправен в нов софтуерен ъпдейт), та чета че има версия 04.22.11 а при мен телевизора ми заявява, че моята е последна ?!? Има ли някакъв друг начин за ъпдейт ?Може би не правя нещо както трябва ? Ако някой има идея нека сподели...предварително благодаря ... Между другото ТВ е вързан към рутер с WI FI постоянно, не знам дали е от значение..
    Този пост е редактиран от Romel66; 03-01-14 в 20:04. Причина: добавяне инфо

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 113 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе