С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
моля някой да каже опцията фабрично нулиране не ми е активна.как да направя за да стане активна с LG 42691s сам
как да направя фабрично нулиране на lg42691s като опцията не ми е активна
с последен софтуер съм
От 2012 година новата версия на фирмуера измества старата - на нейното място.
Честно казано си го мислех адаш.
А мога ли да попитам ,как го виждате това заето и свободно пространство?
Ако се вярва на тази тема https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html / 7 пост/ хващаш мрежата ама не е 5 GHz понеже не поддържа тази честота
влизах в хотел мод но незнам как да го изклуча .явно е от това но не сам сигорен
кажете как да го изключа
благодаря предварително
Оказа се, че да имаш видео карта geforce с 1GB собствена памет не е достатъчно за да гледаш blue ray 3D
3DTV System Requirements | NVIDIA
немога да влезна в хотел мод
натискам и задържам settings след това 1105 ок и нищо
какво да правя помагаите
Моля за малко помощ - за lg 42LA667 как става извличането на файл с програмите за редактиране? За дистанционно управление използвам основно Magic-а, смартфон и едно обикновено дистанционно от телевизора в кухнята. С последното пробвах по описания на 1-ва стр. начин, но неуспешно.
Здравей, задържаш бутона "setitings" докато изчезне менюто за това и се появи лентата горе, която показва на коя програма си и друга информация, тогава набираш комбинацията 1105 и натискаш бутона "ок" ще се появи меню, на което мисля, че първия ред беше за включване и изключване на "хотел мод".