Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 34 от 113 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Здравейте!!!
    Започна отново проблемите с произволното местене на каналите(М-сат) на LM и LA сериите!!!И двата са с последните firmware-и.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Оказа се, че да имаш видео карта geforce с 1GB собствена памет не е достатъчно за да гледаш blue ray 3D
    3DTV System Requirements | NVIDIA
    Здравей!Дай повече информация за конфигурацията и с каква ОС си.

- - - - - - - - - -

При мен също не става да се отвори сервизното меню с каквото и дистанционно да е!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Здравейте!!!
    Започна отново проблемите с произволното местене на каналите(М-сат) на LM и LA сериите!!!И двата са с последните firmware-и.

- - - - - - - - - -

При мен също не става да се отвори сервизното меню с каквото и дистанционно да е!
    Здравейте, и при мен се е случвало да се местят и загубват канали (ТВ LA790, Blizoo, CAModul), но проблема го реших, като си настроих програмите както ми харесва и после ги записах на флашка (изисква само FAT или FAT32), след това възстановяването става за секунди, ако има някакво разместване или изтриване на канал.

Има различни скрити менюта на ТВ, ако говорите за сервизно меню, това в което се включва и изключва "хотел мод", "записване на каналите от USB", "изпращане на канали към USB" и може би имаше и още нещо, при мен се получава с обикновеното оригинално дистанционо, при описания начин в моя предишен пост.
    Този пост е редактиран от enevi; 21-01-14 в 13:36.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Здравей!Дай повече информация за конфигурацията и с каква ОС си.

Processor: Intel core i5 M430 - 2x2.27GHz
    RAM: 4GB
    Video: nvidia geforce GT 320M - 1024MB (собствена памет)
    ОС: Windows 7 ultimate 64-bit

5. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

А вградена видео карта има ли лаптопа?

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Преместете дискусията в подходящата тема.
    competition одобрява това.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

За последно се отклонявам от темата. Може и да съм в грешка, но за 2-3 месеца във форума не бях прочел, че за плейване на blue ray 3D в 3D режим се изисква определен хардуер, същото важи и за WI DI /wireless display/, предполагам и за доста други неща. Би било добре да се допълнят в първата страница /ако разбира се наистина ги няма/.
    За blue ray 3D изискванията на Nvidia са: 3DTV System Requirements | NVIDIA
    За Intel WIDI: System requirements for the Intel® Wireless Display
    hristoslav2 и competition харесват това.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от stivi Виж публикацията
    Ако се вярва на тази тема https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html / 7 пост/ хващаш мрежата ама не е 5 GHz понеже не поддържа тази честота
    И аз там погледнах преди да попитам, но все пак се отнася за по-нови модели... Както и да е взех двубандовия рутер, и след 2 седмици ще потвърдя.

Мерси и поздрави!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-01-14 в 18:53.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

По повод линка, който hristoslav бе дал за калибрацията на LA740
    /За собствениците на 740 Forum HDfever.fr - Consulter le sujet - LG LA740S : SMart TV Edge LED Plus 3D Passive/
    , направих настройките, които препоръчват там, но не останах доволен. Знам, че повечето хора препоръчват ''кино режим'' /като най-добра фабрична настройка/, но аз не я харесвам изобщо - много ми е тъмна /много/, а тази която препоръчват франсетата е още по тъмна. На мен най- ми харесва режим ''Ярък'' /колкото и да ви е странно /, може би наистина трябва малко да го преработя като го затъмня, но мн малко. Надявах се калибрацията да направи чудеса /може и да не съм я направил както трябва, но като цяло внимавах/. С коя опция да засиля малко светлината, че наистина картината е много тъмна, чак я виждам замъглена.

Иначе като цяло съм много доволен от покупката си, в следствие на нея обаче се оказах недоволен от компютъра си.
    Този пост е редактиран от Deyan Stoykov; 22-01-14 в 17:08.

11. Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Русе

И аз съм така: заети 2,5 GB от общо 4. Имам инсталирани общо 20-30 МБ, какъв е останалия пълнеж, понеже не обърнах внимание как беше като чисто нов???

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Здравейте, имам LG 42LW579S-ZD и ме интересува има ли възможност да гледам клипове в VBOX7 по някакъв начин. С най-новият софтуер съм.
    И защо като задам авт. нстройка на часовника след спиране на тока той не се обновява автоматично. ТВ-о е свързано постоянно с интернет чрез кабел. Също така сам с Magic remote ли може да се контролира Set Top Box или може и с обикновено дистанционно, и само булсат ли може или всякаkво STB. Благодаря предварително.

13. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от sinclar81 Виж публикацията
    Здравейте, имам LG 42LW579S-ZD и ме интересува има ли възможност да гледам клипове в VBOX7 по някакъв начин..
    Какво имаш пред вид с това "да гледам" ? Отваряш браузъра,пишеш "vbox7.com" и гледаш Вече ако въпроса ти е за гледане на цял екран тогава не мога да ти отговоря,аз поне най-доброто което мога да постигна е да "разтегна" от бутона в клипа и да дам от браузъра бутона "цял екран" като в този случай остават ленти с информация от двете страни на клипа,ако пробваш със бутона в клипа "на цял екран" екрана става целия черен и върви само звук !
    Deyan Stoykov одобрява това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от stivi Виж публикацията
    Какво имаш пред вид с това "да гледам" ? Отваряш браузъра,пишеш "vbox7.com" и гледаш Вече ако въпроса ти е за гледане на цял екран тогава не мога да ти отговоря,аз поне най-доброто което мога да постигна е да "разтегна" от бутона в клипа и да дам от браузъра бутона "цял екран" като в този случай остават ленти с информация от двете страни на клипа,ако пробваш със бутона в клипа "на цял екран" екрана става целия черен и върви само звук !
    Имам пред вид, че като пусна клип във вбокс7 и не ми тръгват клиповете. Снимки Data.BG

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Стара версия на Flash-a може би...
    Май са само до 9 на тези модели (2011 год.)

17. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Не е точно по темата,но да споделя информация от брошурата на Метро ,от 30.01 цената на LG 47LA690 ще бъде 1500лв което при моментната цена в Технополис от 1800лв /в Техномаркет има някоя останала мостра на 1700лв/ си е доста добро предложение !

18. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте.
    Искам да попитам,това така наречения "ефект на мръсният екран" ли е,и ако е така то гаранцията покрива ли премахването му или друга манипулация?
    Тези по-светли хоризонтални ивици ги виждам само когато има мачове или картината в по-голямата си част е еднородна като цвят и в бързо движение.
    Благодаря предварително за отделеното време и внимание.

IMG_20140123_205151.jpgIMG_20140123_205343.jpg

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 113 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе