Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 5 от 113 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Оторизиран сервиз на марката, но с поръчка за около60/80 лв ! Какво толкова ще управляваш - питам щото го имам този телевизор и почти не му ползвам вълшебното дистанционно ?
    Той пита за нормално дистанционно, а не magic.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

За нормално такова говоря . Кое те кара да си мислиш обратното ?

4. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравейте!
    Някой да ми препоръча от къде мога да се сдобия с нормалното дистанционно за ЛМ серия, понеже работи безотказно и на ЛА серията(само с меджик е).Номера на дистанционното ми(ЛМ) е AKB73615303.
    Търся възможно най-евтиния вариант за сдобиването му
    Благодаря предварително!!!

- - - - - - - - - -

Тук го има но е 30 кинта.
    AKB73615303 | ТРАНС ЕЛЕКТРОНИКС
    Ако някой го е намерил на още по-тънка цена да драска

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Няма да намериш по-евтино , ако е ново .За оригинално - доста пари .

6. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Търсих ги и аз тия за 2012г. и в чужбина ги намирам за около 25лв, което е като тука. Само в алибаба ги има по 2$ някъде, но трябва да се поръчат минимум 1000 бройки
    В ebay също им е много дебела цената.

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Търсих ги и аз тия за 2012г. и в чужбина ги намирам за около 25лв, което е като тука. Само в алибаба ги има по 2$ някъде, но трябва да се поръчат минимум 1000 бройки
    В ebay също им е много дебела цената.
    Колега , не се пазарува от Алибаба , а от Алиекспрес - това е за покупки на дребно .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Благодаря за уточнението, но както се вижда на цена на дребно е 20$ в алиекспрес. Ако наистина цените са близки, аз бих подкрепил българските търговци.

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

А те откъде си взимат стоката ? Просто пазаруват на едро и ползват отстъпка .

11. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Колеги май разводняваме темата доста

12. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

някой пробвал ли е сателитния тунер, мъча се със една булсатска антена насочена към тяхния сателит ама нищо не хваща, аз ли нещо не правя както трябва със чинията ли не се разбират.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hotrider Виж публикацията
    някой пробвал ли е сателитния тунер, мъча се със една булсатска антена насочена към тяхния сателит ама нищо не хваща, аз ли нещо не правя както трябва със чинията ли не се разбират.
    Доколкото знам, булсат не работят с карти, ката че няма как да се използва вградения тунер на телевизора...

14.  

15. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Ако антената е настроена точно, трябва да се хващат свободните канали на Hellas Sat

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Заложих на la620 с безлихвената оферта на карфур

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от odar Виж публикацията
    С последния софт LGто поддържа втори дисплей (на смартфон), но трябва да е спрян PVR (да няма закачен хард диск).
    Другото което ми направи добро впечатление е че инфото на цифровата е доста по четливо (с по-голям шрифт е).
    Минусът който открих е че вече не можем да едитваме списъкът с канали с помощта на "ChanSort", показва тази грешка: 'Configuration doesn't contain a Analog and DVB-C/T data mapping for length 260".
    В немският форум на "
    ChanSort" пишат че от LG са променили TLL файловият формат на LA и LN серии с последната актуализация.
    Аз нямам проблем с PVR-а. Какъв App използваш?
    При мен с LG TV Remote -работи и с HDD закачен, но крашва при всяко ново пускане на APP,ако си задал ТВ-то по подразриране (default). Трябва да е изключена тази опция и да се изчака доста преди да се pair - нат отново. Много е досадно.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2012

competition одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 113 ПърваПърва ... 345671555 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе