С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте! Каква е разликата? Колебая се между тези модели:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA690S-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA691S-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA740S-3D-LED
Като засега съм се спряла на първия.
За първите два - дизайн и нищо конкретно . Третия е друга серия - имат хардуерна разлика .Но зависи какво търсиш и как ще го ползваш .
За гледане на телевизия, филми
Първия е достатъчен , но ако ти се дават повече пари - моля . Може по -голям екран за тези пари , но с по-малко екстри , щом няма да се ползват .
Първоначално публикувано от odar С последния софт LGто поддържа втори дисплей (на смартфон), но трябва да е спрян PVR (да няма закачен хард диск).
Другото което ми направи добро впечатление е че инфото на цифровата е доста по четливо (с по-голям шрифт е).
Минусът който открих е че вече не можем да едитваме списъкът с канали с помощта на "ChanSort", показва тази грешка: 'Configuration doesn't contain a Analog and DVB-C/T data mapping for length 260".
В немският форум на "ChanSort" пишат че от LG са променили TLL файловият формат на LA и LN серии с последната актуализация.
За притежателите на марката LG може да не се притесняват относно редактора за подреждане на програмите "ChanSort".
Има нова версия на програмата от 15.12.2013 год. и работи без проблем - пробвано е: ChanSort_2013-12-15
ChanSort - Browse Files at SourceForge.net
Зравейте,имам LM620S,но от известно време какъвто и видео файл да му пусна от вградения плеър видеото насича.Върви гладко да речем около 5 минути,нисича около1-2секунди и така,не съм му правил никакви ъпдейти откакто съм го купил.Пробвах и на хардиск и на флашка едно и също е.От какво може да е?Благодаря.
Някакъв коментар/отзвук за този модел на LG
LG 55LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Същата работа и при мен колега, преди това със старата версия на проложението вървеше 60/40 в повечето случаи седеше на буфериране и дотам.
Викнах оператора (Нет 1) държах ги във въздуха 1 час да правят какви ли не тестове и накрая ми казаха че проблема ми бил в телевизора(на 10дена тогава LG 42LA620S)
Звъннах на LG съпорта, казаха ми че не носели отговорност за работата на приложенията и да съм търсил съпорта на HBOGO , да съм пробвал преди това factory reset или initialization of app функцията или да съм изчакал новата версия на софтуера и ако не се оправило да съм звъннал на Роял Електроникс , да ходи на сервиз, което няма как да се случи в живота заради това че не работи някакво си приложение, телевизора е мега як във всякакво друго отношение и ще дишам и без HBOGO но е дразнещо да имаш нещо и да не можеш да го ползваш пълноценно.
Звънях на оператора, дадоха ми нови кодове, влизам си в профила и дотам, тръгна ли да гледам нещо изкава грешката, но на телефона примерно, върви на пушка и през 3G и през Wi-Fi.
Сега се опитвам да намеря кой е съпорта на HBOGO да ги подхвана и тях по домова книга да видим какво ще кажат в тяхно оправдание, ако има развитие ще пусна ъпдейт.
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
Changes:
- Support for new channel list file format introduced by LG's firmware
04.20.29 for LA- and LN-series
- LG DVB-C/T channel numbers are now marked as "moved" so that the TV
does not change them automatically
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-12-13 в 20:01.
Здравейте!
Жена ми имала нужда от тв в кухнята-хихихихи...то ще готвим ли ......сереали ли......хихихихи
Но няма лошо та и аз се усамотявам там понякога.
Избрах телевизор красив според нея, функционален според мен. Интернет ОТВОРЕН Браузър.............
Та да си дойдем на думата ,поръчах LG 32LN577S LED. МОЛЯ!да споделите мнения за този уред ,плюсове и минуси.
3Д е минус и не ме интересува.
Благодаря и извинете за досадният ми монолог!
Доста пари за ТВ за кухня , но си го бива .