Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 6 от 113 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

competition одобрява това.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте! Каква е разликата? Колебая се между тези модели:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA690S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA691S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA740S-3D-LED
    Като засега съм се спряла на първия.

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

За първите два - дизайн и нищо конкретно . Третия е друга серия - имат хардуерна разлика .Но зависи какво търсиш и как ще го ползваш .

5. Тук е от
    Dec 2013

За гледане на телевизия, филми

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Първия е достатъчен , но ако ти се дават повече пари - моля . Може по -голям екран за тези пари , но с по-малко екстри , щом няма да се ползват .

7. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Сандански

Първоначално публикувано от odar С последния софт LGто поддържа втори дисплей (на смартфон), но трябва да е спрян PVR (да няма закачен хард диск).
    Другото което ми направи добро впечатление е че инфото на цифровата е доста по четливо (с по-голям шрифт е).
    Минусът който открих е че вече не можем да едитваме списъкът с канали с помощта на "ChanSort", показва тази грешка: 'Configuration doesn't contain a Analog and DVB-C/T data mapping for length 260".
    В немският форум на "
    ChanSort" пишат че от LG са променили TLL файловият формат на LA и LN серии с последната актуализация.

За притежателите на марката LG може да не се притесняват относно редактора за подреждане на програмите
    "ChanSort".
    Има нова версия на програмата от 15.12.2013 год. и работи без проблем - пробвано е: ChanSort_2013-12-15
    ChanSort - Browse Files at SourceForge.net

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Зравейте,имам LM620S,но от известно време какъвто и видео файл да му пусна от вградения плеър видеото насича.Върви гладко да речем около 5 минути,нисича около1-2секунди и така,не съм му правил никакви ъпдейти откакто съм го купил.Пробвах и на хардиск и на флашка едно и също е.От какво може да е?Благодаря.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

11. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от kaldi Виж публикацията
    Здравейте и от мен. От доста време чета форума и реших сега и аз да попитам нещо. Преди 2 седмици закупих LG 42LA690S и до този момент съм доста доволен - дизайна първо ме грабна. Взех го преди да прочета този форум, но се надявам, че поне може да е 100Hz, след като така се разчита четвъртата буква на модела Z. И така, въпросът ми е към тези колеги, които ползват предоставената услуга от 1 месец при закупуването на LG - да гледат HBO GO. От вчера не мога да гледам нито един филм. При пускането му изписва - Провал при получаване на правилен лиценз от сървъра. Съмнява ме, че това може да е от новата версия на софтуера от 13.12.2013 г. - 04.20.29. Ако някой има подобен проблем с HBO GO моля да сподели.
    Същата работа и при мен колега, преди това със старата версия на проложението вървеше 60/40 в повечето случаи седеше на буфериране и дотам.
    Викнах оператора (Нет 1) държах ги във въздуха 1 час да правят какви ли не тестове и накрая ми казаха че проблема ми бил в телевизора(на 10дена тогава LG 42LA620S)
    Звъннах на LG съпорта, казаха ми че не носели отговорност за работата на приложенията и да съм търсил съпорта на HBOGO , да съм пробвал преди това factory reset или initialization of app функцията или да съм изчакал новата версия на софтуера и ако не се оправило да съм звъннал на Роял Електроникс , да ходи на сервиз, което няма как да се случи в живота заради това че не работи някакво си приложение, телевизора е мега як във всякакво друго отношение и ще дишам и без HBOGO но е дразнещо да имаш нещо и да не можеш да го ползваш пълноценно.
    Звънях на оператора, дадоха ми нови кодове, влизам си в профила и дотам, тръгна ли да гледам нещо изкава грешката, но на телефона примерно, върви на пушка и през 3G и през Wi-Fi.
    Сега се опитвам да намеря кой е съпорта на HBOGO да ги подхвана и тях по домова книга да видим какво ще кажат в тяхно оправдание, ако има развитие ще пусна ъпдейт.

12. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev Виж публикацията
    Имам 42" вариант и е много добре !Този има по-голям екран и при кофти сигнал ще се виждат повече артефакти от близко разстояние .

13. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от korween Виж публикацията
    Същата работа и при мен колега, преди това със старата версия на проложението вървеше 60/40 в повечето случаи седеше на буфериране и дотам.
    Викнах оператора (Нет 1) държах ги във въздуха 1 час да правят какви ли не тестове и накрая ми казаха че проблема ми бил в телевизора(на 10дена тогава LG 42LA620S)
    Звъннах на LG съпорта, казаха ми че не носели отговорност за работата на приложенията и да съм търсил съпорта на HBOGO , да съм пробвал преди това factory reset или initialization of app функцията или да съм изчакал новата версия на софтуера и ако не се оправило да съм звъннал на Роял Електроникс , да ходи на сервиз, което няма как да се случи в живота заради това че не работи някакво си приложение, телевизора е мега як във всякакво друго отношение и ще дишам и без HBOGO но е дразнещо да имаш нещо и да не можеш да го ползваш пълноценно.
    Звънях на оператора, дадоха ми нови кодове, влизам си в профила и дотам, тръгна ли да гледам нещо изкава грешката, но на телефона примерно, върви на пушка и през 3G и през Wi-Fi.
    Сега се опитвам да намеря кой е съпорта на HBOGO да ги подхвана и тях по домова книга да видим какво ще кажат в тяхно оправдание, ако има развитие ще пусна ъпдейт.
    Колега мисля, че проблемът е в оператора. Аз съм на Blizoo и лятото имах проблем с HBO GO, и след дълги разговори и обяснения и след близо 10 дни това се оправи. Сега няма проблеми и си върви и с новото приложение. Това е за LM620

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от farfar Виж публикацията
    Колега мисля, че проблемът е в оператора. Аз съм на Blizoo и лятото имах проблем с HBO GO, и след дълги разговори и обяснения и след близо 10 дни това се оправи. Сега няма проблеми и си върви и с новото приложение. Това е за LM620
    Е значи тия дни пак ще ги тормозя, защото реално грешката е че приложението не може да чекне лиценза.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от anisab Виж публикацията
    Здравейте! Каква е разликата? Колебая се между тези модели:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA690S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA691S-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...7LA740S-3D-LED
    Като засега съм се спряла на първия.
    http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true

Цитат Първоначално публикувано от firemangg Виж публикацията

За притежателите на марката LG може да не се притесняват относно редактора за подреждане на програмите
    "ChanSort".
    Има нова версия на програмата от 15.12.2013 год. и работи без проблем - пробвано е: ChanSort_2013-12-15
    ChanSort - Browse Files at SourceForge.net
    Changes:
    - Support for new channel list file format introduced by LG's firmware
    04.20.29 for LA- and LN-series
    - LG DVB-C/T channel numbers are now marked as "moved" so that the TV
    does not change them automatically
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-12-13 в 20:01.

17. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Поморие

Здравейте!
    Жена ми имала нужда от тв в кухнята-хихихихи...то ще готвим ли ......сереали ли......хихихихи
    Но няма лошо та и аз се усамотявам там понякога.
    Избрах телевизор красив според нея, функционален според мен. Интернет ОТВОРЕН Браузър.............
    Та да си дойдем на думата ,поръчах LG 32LN577S LED. МОЛЯ!да споделите мнения за този уред ,плюсове и минуси.
    3Д е минус и не ме интересува.
    Благодаря и извинете за досадният ми монолог!

18. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Доста пари за ТВ за кухня , но си го бива .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 113 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе