Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 15 от 113 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Ами първата промяна, която би трябвало да е оправено в ЛМ е произволното местене на каналите дето си щат
    Ъпдейтвам и двата фирмуера и ще търся някакви разлики

2.  

3. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Нищо ново не виждам засега, това с каналите няма как да го проверя.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Тествах LG oт 2012г. за ШИМ и мога да потвърдя, че LM660 не използва ШИМ за контрол на подсветката, за справка сравних с едни лаптоп на който осезаемо през камера се виждаха хоризонталните вълни от подсветката при редуциране на Brightness, а при максимална яркост изчезваха.
    Предполагам и 2013г. моделите също използват постоянно напрежение за контрол на подсветката както при Sony.

Тества е проведен с камера, така че не гарантирам за точност, но щом лаптопа се прояви с ШИМ-а си значи теста е бил адекватен.
    hristoslav2 одобрява това.

5. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте на всички.....Имам малък проблем който нещо не мога да реша.....Доставчика ми е БТК / за жалост само това се предлага около нас / ....на ТВ имам нет.....на лаптопа също.....инсталирах си плекса но не мога да установя връзка между ТВ и лаптопа/ плекса ми го няма в устройствата / . Бихте ли ме посъветвали какво и къде трябва да се бутне. Благодаря и Весели празници на всички.

6. Тук е от
    Dec 2013

LG 42LA640S Този модел добър ли е според вас, защото мисля да го грабвам тия дни

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Колеги,
    Моля Ви някой да ми даде настройките на картината за LA690S , какви ли не пробвах нещо немога да ги наглася,
    Благодаря ВИ!

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Нов фърм за LM - 4.52.07 от днес
    При мен /55LA790/ от 04.04.16 скочи на 04.22.08. Не виждам нещо видимо различно, но ако някой забележи, нека сподели.

Весели празници!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от beroetza Виж публикацията
    LG 42LA640S Този модел добър ли е според вас, защото мисля да го грабвам тия дни
    Да това е оптималният модел от 6-та серия.
    Вграденият плейър поддържа DTS + комплектован е със стандартното дистанционнно.
    botev4o и competition харесват това.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от veselintonev Виж публикацията
    Колеги,
    Моля Ви някой да ми даде настройките на картината за LA690S , какви ли не пробвах нещо немога да ги наглася,
    Благодаря ВИ!
    Пробвай с тия - LG LA6900 Calibration and Picture Settings (55LA6900, 50LA6900, 47LA6900)

12. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Отидох за LG и накрая се насочих към Sony. Имаха стария LM860 - петна по екрана + вертикални ивици, да не говорим че е стар модел и беше в доста лошо състояние. LA790 - същата работа, имаше си вертикални ивици. Sony W8 с IPS - същата работа, но малко по-добре от LG-тата, прочутото DSE си го имаше и при трите, но при конкретната бройка на СОни беше по-добре.

Sony W6 го погледнах и нямаше никакво DSE
    Обаче беше голяма мацница при тъмни сцени (всичките ли VA панели си мажат при тъмните сцени?) Също така и на лично усещане ми мясаше на 50hz и беше зле в това отношение, но пък картината на светли еднородни цветове беше много добра, както и на сиво и тестовете за banding беше чувствително по-добре от IPS-те.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

Аз се бях настроил за Панасоник, ама спрях да се колебая и се реших и взех LG 42 LA691 S. 1249 лева, на промоция от Техномаркет. Седнах на дивана, изучавам го и спрях да търся в нета инфо за тази марка, за оная марка.

1. въпрос :Дадоха ми възможност да гледам HBO за период от 1 месец, да ме зарибят разбира се.
    Свързах го WI FI с рутера. Дотук о кей. Искам да изтегля някакво HBO GO приложение от LG SMART WORLD. Излиза ми съобщение, че сървара не е свързан и да опитам по късно. Опитвам и от бутона HBO GO- същия резултат.
    Свързан съм с интернет, влизам навсякъде, но не мога да изтегля това приложение.
    Моля за помощ.

2 въпрос :Дааа, има едно смарт дистанционно и ми омръзна да му правя метани, все иска да го разклащам за да тръгне.
    Дали няма и традиционно дистанционно към този модел, та да могат и другите в къщи да се оправят с новата придобивка ?

3 въпрос : Освен това питам дали ако му сложа безжична мишка дали няма в някои случаи да е по лено боравенето?

Благодаря предварително за съветите.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1. Причината е в последният ъпдейт - писано е назад в темата.
    2. Може да си купиш конвенционално дистанционно- писано е във 3-ри пост.
    3. Може да му свържеш безжична мишка, но не знам дали ще работи при всички функции на телевизора. Нека някой, който е пробвал да пише.

https://www.lg.com/global/support/op...&osCategoryId=

http://forum.onliner.by/viewtopic.ph...807&start=1860
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-12-13 в 22:20.

16. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Ами първата промяна, която би трябвало да е оправено в ЛМ е произволното местене на каналите дето си щат
    Ъпдейтвам и двата фирмуера и ще търся някакви разлики

При мен "бъркоча" на канали спря след ъпдейта с 4.20.29.

Има ли някъде официална информация какви бъгни са отстранени при новите ъпдейти?

17. Junior Member Аватара на vector
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    MainaTown

"Да се похваля" преди дни се здобих с lg 32ln540b който се оказа с гаден проблем. На по тъмни и не само сцени от филми картината постоянно потъмнява и изсветлява. Писах на супорта на lg от там ми казаха да си спра еко режима, той си ми е спрян още от началото. Обнових и софтуера с последния от сайта им, проблема си остана. Явно ще чакам 3 ти януари да отвори сервиза на техномаркет и право натам в кашона. За втори път попадам на тв с проблем от тях и то трудно забележим на всички тестове които му направих в магазина.

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Смени го с друг, защо чакаш да отвори сервиза!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 113 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе