Да и аз с флашка го ъпнах има някакво подобрение в приложението на youbube и като цяло по-добре се справя ТВ с отворения браузър.. др не забелязвам
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Да и аз с флашка го ъпнах има някакво подобрение в приложението на youbube и като цяло по-добре се справя ТВ с отворения браузър.. др не забелязвам
Не се наричат banding, а DSE. В случая е най-вероятно предизвикано от некадърно изпълнение на подсветката.
Най-добре го виж на място. Няма гаранция, че всички бройки за засегнати от този проблем. Аз в момента нямам време да ходя да ги оглеждам. Първите бройки на CES го нямаха този проблем, не знам защо така са се изложили.
Търсех софтуерен ъпдейт за LG47LA6130, но не можах да открия. Аз ли не търся където трябва или няма. Също така да питам след като упдейтна нали няма да изчезне Българският език.
Има версия_03.15.01).zip от 25/04/2014
ODR TV LG : Jusqu’à 500€ remboursé! | HDfever - така се прави по "белите" държави ...
Как се ъпдейтва софтуера. Свалих го от поста , който е посочил vipp1 и го качих на флашката. Сложих го в usb входа и дотам. Отвори ми се флашката и ми показва че в нея няма нищо. Качих и сваления файл , който е в зип файл и разархивирания от зипа и пак нищо. Как се ъпдейтва това чудо.
Виждам че сега съм с 03.12.63 а новия е 03.15.01 , но как да го кача?
Този пост е редактиран от joroiliev; 28-04-14 в 23:16.
стр. 1 в темата -
Инструкция за ъпгрейд на фирмуера
1. На чиста флашка (форматирана под FAT32) създаваме директория LG_DTV (главни букви).
2. Изтегляте файла LG_DTV.zip
3. Разопаковайте архива > Разархивирайте.
4. Копирайте директорията LG_DTV (само файла-разархивиран) върху USB флашката. /Не преименувайте файла-иначе ще ви излезе съобщение-"файла е повреден"!!/
5. Изключете телевизора от дистанционното в режим на готовност.
5. Поставете USB флашката в USB слота на телевизора.
6. Включете телевизора, процесът на обновяване ще се стартира автоматично.
Ако фирмуера е по-нов от качения в момента, се появява предложение да го качите. В случай, че версията на Firmware на телевизора и USB флашката е една и съща процеса няма да стартира.
7. Потвърждение на актуализация. Процесът отнема около 2 минути.
През това време, не изваждайте USB флашката, не изключвайте телевизора от мрежата, не натискайте бутона на дистанционното или бутоните на телевизора!
8. След актуализиране на софтуера следва автоматично включване на телевизора.
При включване на телевизора, изберете вашия език и режим на работа /HOME-SHOP/.
Още едно обяснение как става...
* Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV, в нея firmware.
* Включвате флашката в USB входа на телевизора (при спрян ТВ), стартирате ТВ и игнорирате/отказвате предложението за автоматичен update.
* натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV.
* Ще ви излезе меню за принудително флашване на софтуера. Не маркирайте със зелен/червен бутон модулите.
* Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово.
П.п. Не се променя името на firmware -както е кръстен от LG, така го оставете!
Всички действия по софтуерни промени са потенциално опасни и на собствена отговорност!
След вкарване на флашката с фърмуера в телевизора -зарежда 10 минути и телевизора изключва-фърмуерът си остава същият.
Сменете флашката с друга по-бърза. Телевизора има несъвместимост с някои модели и марки USB флашки.
Ъпдейтна се благодаря.
Преди да пуснете видеото - намалете contrast и brightness-а на монитора си и ще забалежите за каква трагедия става дума. Същия проблем го има и по европейските модели. Може ли от LG да са такива тъпаци?***UPDATE*** So after I uploaded this video, I packed up the TV and went to Fry's to return it. Just for good measure, I went to the floor model and took a look with an employee. EXACT same issue. Seems like this could possibly be a widespread issue for the entire model line. Sad, because it's such a gorgeous looking TV.
Capturecabb.PNG
Този пост е редактиран от aldokalcone; 29-04-14 в 21:30.
Айде успокой се и си намери друго място да си избиваш комплексите и да се заяждаш с хората.
LN5400 от 2013г. също е DirectLED но няма подобни проблеми, ама ти нали трябва да се правиш на всезнайко
Този пост е редактиран от aldokalcone; 30-04-14 в 00:31.
От днес съм с 42LB730V и не забелязвам въпросните петна...
послепис: С каква програма мога да свържа лаптопа и телевизора (LG) безжично за плейванe на филми?
Този пост е редактиран от KOSTA.TDI; 30-04-14 в 20:57.