С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Защо да зависи от софтуера на рутера. Рутера просто шерва устройството. ТВто си намира файловете със заглавието на филмите. Там са и субтитрите, но защо не ги зарежда. Като натисна сетингс и всички опции за неактивни. Само първата за повторение е активна. Може би трябва да сменя фирмуеъра на рутера.
Ти някога настройвал ли си DNLA сървър? Телевизора не е компютър и не вижда обикновени шервания. Ако беше така хората нямаше да си играят да слагат DNLA сървъри.
WiDi е вариант ако пц/тв го потдържат
Изобщо не е вариант. От много време насам при LM серията няма звук при използването на WiDi или само при мен е така, но до октомври-ноември 2013г. всичко беше нормално. Появи се един ъпдейт през декември и всичко замря - YouTube, WiDi, Wi-Fi Direct.... Да не пиша отново едно и също....
Най-после излезе нова версия софтуер, но абсолютно нищо не е оправено .
Аз гледам по този начин с моя TP Link WDR3600, но и при мен не излизат субтитрите на LA620s.Проблема е в софтуера на рутера и по специално в DLNA сървъра му. Някой се беше изказал, че няма DLNA server което не е вярно поне за моя рутер. Нищо не намирам в интернет за твоя рутер, но решението на този проблем е следното:
1. Инсталираш DD-WRT заедно с DLNA server-а. Също и Gargoyle става.
2. Тъй като прецаках поне 3 рутера последната година, реших да не сменям софта на моя рутер поне за сега и реших въпроса като шернах HDDто закачено за рутера през - Plex. Проблема е, че PC-трябва да е пуснато.
Поздрави!
Вчера в Пловдив гледах 42LB730 в ТП, 15 минути се зверих и не можах да видя неравномерна подсветка нито ъглите бяха затъмнени, вярно помещението беше светло, но все пак не трябваше ли да забележа нещо? В ТМ гледах 47LB670 там се забелязваха леко затъмнени ъгли, но не беше нищо фрапантно, пак на светло помещение. Обаче обслужването е много зле направо ги мързи да дишат тия консултатни, ако ги накараш или питаш нещо гледат на кръв...
Здравейте, днес инсталирах Plex Media Server за да се ползва на 42LB650. Филмите тръгват, но субтитрите ги няма. Със същите настройки на друг компютър и 42LA690 има субтитри. И има ли начин на LB650 при отваряне на SmartShare да излиза Plex сървъра, а не всеки път да трябва да се свързва устройството?
Как мога да шерна по някакъв начин филми, музика и снимките от компютъра ми към телевизор LG47LA6130?
Успях да създам един единствен път dlna сървър с ps3 media server и повече тази програма не направи връзка с телевизора нито пък го вижда, а направих тест на лан връзката от рутера и всичко е ок.
Home Media Server работеше перфектно, докато не смених рутера с WDR3600, а може би причината не е била в рутера, в някой firmware след обновяване на телевизора. В момента телевизора не може да открие сървъра, пробвах с отваряне на портове, смяна на портове и нищо не помогна. Мога да пускам филми само ръчно като от РС кликна върху дадения филм и му дам да се възпроизведе на ТВ, след което и тръгва.
serviio обаче работи и се открива без проблеми, но самата програма е много мудна, бавно сканира и не може да се сравнява с руската.
Plex Media Server - постоянно ли има активен Service? Търся алтернатива на руската програма, която да си я пускам когато аз желая, а не да ми е активна постоянно в background.