С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Значи, картина като цветове мисля че е много добра, под ъгъл също се гледа без проблем, затъмнените ъгли ги има, но можеш да ги забележиш само ако е на еднороден фон най вече на бял, но не е нещо фрапантно, при гледане на ТВ или филм няма начин да ги видиш просто изчезват, теста с японката на въжето е супер добре според мен, раетата на блузата не се размазват, всичко се вижда идеално, същия тест на настолния монитор и на монитора на лаптопа не се гледа. WebOS-a е много подреден и добре изглеждащ, но има кусури, на едни и същи операции някой път бави а друг път върви мазно, дано нататък да го подобрят мисля че има хляб в него, LG магазина още не работи, от звука също съм адски доволен. Ами това е което се сещам, доволен съм от избора си, този тв отговори най добре на изискванията ми. Ако съм забравил да спомена нещо питай.
Този пост е редактиран от martin0506; 30-05-14 в 22:04.
С тия нови букви не знам колко реални е Hz е, уж трябва да е 100. Може да се монтира на стена.
Ще рече, че за LM(2012) вече почти няма updates. Същото ще сполети и моделите от 2013-та. Т.е. ще има активна поддръжка евентуално до средата на следващата година.
Е като няма ъпдейти какво ще се случи?
Нещо с интернет функцията ли или нещо друго?
Реално нищо - освен, че ако впоследствие откриеш някакъв бъг..няма да го оправят. Рядко се задействат, да пуснат ъпдейт за модел по-стар от две години и това става след много оплаквания и кандърдисвания до централата.
Христослав ти е отговорил, но нека допълня- да дадеш близо 2700 лв. за морално остаряла техника(звучи грубо, но е така) поне за мен не си заслужава. Решението обаче е твое.
Ето нещо за около 400лв. повече:
http://www.technomarket.bg/products/...77/lg-55lb870v
Здравей! Аз използвам настолно ПС с Nero MediaHome 4 медия сървър. Задавам коя папка да ми отваря и досега нямам проблем винаги използвам субтитри str. sub.несъм използвал.
(Аз имам LG LM670 ) при телевизори Тошиба има такъв проблем със субтитри. Кодират се в UTF-8 и тръгват. Ти кой филм си свалил и съответно с кой рилейз и кои субтитри за да проверя и аз.
Plex-а е тромав за моето ПС В същото време използвам и външен хард също без проблеми ми чете плеара субтитрите .
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-05-14 в 23:50.
Бях свалил Non Stop 1080p(AMIABLE), субовете ги вади на мамуница, от плеяра на ТВ-то си ги правя на кирилица но пак. Същия филм само че 720p(WiKi свален от залива) със същите субтитри тръгнаха нормално. Друг проблем имах с Карибски пирати 2011г. 3D с двойно аудио, не се отървах от тоя немски, по никакъв начин не успях да подкарам англииското аудио.
При мен проблем нямаше
когато пуснах филма от тв плеъра проверих в настройките му:
- настройки на изпълнение на видео - кодирана страница - по подразбиране.
Когато променям опцията се получават йероглифи. Има опция и за кирилица където пак е ОК но предпочитам - по подразбиране.
Относно аудиото използвам програми с които премахвам аудио потока който не ми е обходим. Напоследък свалям mp4 филми от (Browse Movie - YTS) заради малкото място което заемат и сравнително доброто качество. Надявам се да съм бил полезен.
След като разликата м/у 47lb670v и 47lb730v е само в TruMotion (700 vs 800), струва ли си да се дадат 100лв от горе за lb730v и ще има ли видима разлика в изображението?