Първоначално публикувано от
bai dobri Здравейте, от скоро притежавам 42LA620S включил съм му външен хард диск 80GB SATA в USB порт 1 (с външно захранване - адаптер)). Инициализирах го с Time Mashine и до тук никакви грижи. Когато гледам телевизия мога да записвам на хард диска без проблеми . Когато му задам по график да записва обаче, ако го изключа от дистанционното запис след това няма ! Всъщност в самото начало като пробвах дали може да прави планиран запис докато е изключен направи запис . След това обаче като бях планирал основно няколко мача от световното не ми ги беше записал. Забелязвам, че като изключа тиви-то и хард диска също спира . След това като пусна тиви-то хард диска не се вижда трябва да го включя и изключа захранването на кутията за да се инициализира отново. Ако го изключа от USB порта само и пак го включа пак не се инициализира - само ако го рестартирам от захранването на кутията . До колкото видях тук телевизора трябва да записва дори когато е изключен което е основната идея за Time Mashine според мен. Забелязвам, че като изключа тиви-то лампичката на кутията на хард диска продължава да си свети, но като включа тиви-то харда не се вижда . Това възможно ли е да е проблем с телевизора ? Телевизора е ъпдейтнат до последен фърмуер още преди да разцъквам тази опция .