LG 47 la660s с меджик дистанционно как да вляза в менюто за да прехвърля програмната листа на флашка и обратно после!Чета първа страница но не откривам обяснение.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
LG 47 la660s с меджик дистанционно как да вляза в менюто за да прехвърля програмната листа на флашка и обратно после!Чета първа страница но не откривам обяснение.
Имам проблем и явно е с дистанционното, което е магическо. Телевизорът е 47LA691S. Дистанционното не работи, при натискане на някой от бутоните, светодиодът не премигва. Изваждам батериите, слагам ги отново, при което светодиодът мига няколко пъти и след това всичко си работи. Оставям го и след минута отново не работи, повтарям процедурата, и всичко е нормално, после пак не работи. От смартфона се управлява нормално телевизора. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?
А с други батерии пробва ли - "меджик"-а ги яде като за световно - поне на LM660 беше така .
Здравейте колеги, имам странен проблем с управлението на булшитския приемник с Magic Remote . Та настроих си го всичко си работи до момента в който не го изключа и включа отново и повече не мога да управлявам булсата. Всеедно си е забравило настройките, къде бъркам не знам?
Подвеждащ пост!
Този пост е редактиран от competition; 11-07-14 в 19:49.
Аз съм обновил, при мен всичко работи. Изписва ми обаче при всяко цъкнане на меджика че батерията му е изтощена и трябва да я сменя. Вече към 7-8 мееца съм с тези батерии и предполагам че наистина са за смяна, дано като ги сменя това съобщение да изчезне. Иначе пак повтарям всичко си работи включително и меджика, само това съобщение ми излиза, и в интерес на истината то не се появи веднага след ъпдейта а 10 тина дни след това
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-07-14 в 11:26.
Здравейте !
От 27.06.2014 съм с версия 04.24.33.
Нямам проблеми с меджик ...
- Модел/Тип: 42LA691S-ZA
- Софтуерна версия: 04.24.33
- Версия на SDK: 03.05
- Версия на браузъра: V6.00.00.bc7709.4571
- Сериен номер:
- MAC:
- ESN: LGTV20132=21007821208
- Widevine: LGTV13CMTK008347379
Този пост е редактиран от Dimitar_46; 11-07-14 в 23:26.
Таблица с модели 2014 (НА ФРЕНСКИ) - използвайте плъзгача долу
Gamme TV LG LED 2014 - line-up - LCD Compare
-
Media player in LG lcd TVs 2014 ····························· LB9xx
····················LB8xx
······················LB7xx/6xx
·····················LB5xx
·················LB4xx
····················Video
Extensions File3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DAT • DIVX • FLV • M2TS • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPE • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV Video
Formats/Containers :Video
Codecs Vidéo :DIVX 3.11/4/5/6 • H.264/AVC • MJPEG • MP43 • MPEG1/2/4 • VC-1 • XVID Video
Codecs Audio:AAC • ADPCM • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA Audio
Extensions FileAAC • M4A • MP3 • OGG • WMA Audio
Formats/Containers:AAC • MP3 • OGG • WMA • WMA PRO Audio
Codecs:AAC • ADIF • ADTS • MP3 • VORBIS • WMA Images/Photos
Extensions File:BMP • JPE • JPEG • JPG • PNG Images/Photos
Formats:BMP • JPEG • PNG Subtitres
File:ASS • PSB • SMI • SRT • SSA • SUB • TXT Subtitres
Formats Externes:DVDsubtitleSystem • MicroDVD • PowerDivX • SAMI • SubRip • SubStation Alpha • SubViewer • TMplayer • Vobsub Subtitres
Formats Internes :XSUB DLNA
VideoDLNA
Foto:DLNA
Audio:
Здравейте,
Относно таблицата по-горе имам един въпрос. Харесал съм 47LB650 или 47LB670, виждам че в спецификацията единия е с Full LED, а другия с Full LED Local Dimming. Някой може ли да сподели каква е разликата между двете и съответрно кое е по-добро ? До колкото съм запознат и двата модела са със едни и същи реално Hz.
Здравейте!
Грешката е била при мен.Батериите, които съм сложил(2 нови комплекта) са купувани явно много отдавна и са се разредили толкова много, че даже не успяват да пуснат телевизора.Много моля да се затрият мненията ми понеже звучат подвеждащо.Извинявам се ако съм причинил на някой вреда с прибързания си извод!!!
Можеш сам да го редактираш.
mod/edit
- - - - - - - - - -
Извинявай адаш.Забравих, че форума е с повече привилегии
- - - - - - - - - -
Добро утро!
Искам да попитам ако фирмуерът(LA) има бъг, възможно ли е да държи дистанционното в някакъв режим, който да му скапва батериите
Питам, защото батериите отново са изтощени(презареждаеми Sanyo Ni-MH 2700 mAh).Сложих ги да се зареждат и ще видя като се заредят дали ще държат!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-07-14 в 19:19.
Здравей,
Притежавам LB670V и честно казано, не покри очакванията ми. При равен и светъл тон, на екрана се наблюдават по-тъмни петна в ъглите и не само там. Local Dimming http://www.rtings.com/info/what-is-local-dimming би трябвало да подобри черното, като пуска подсветката избирателно само в ярките зони на екрана . Но въпреки това, черното не е достатъчно черно. Контраста е незадоволителен. По мнения от други форуми LB650V има по-добра картина. Най-добре е, да ги сравниш визуално в магазина. WebOS която управлява телевизора е доста мудна на този етап. Дано в WebOS second generation оправят бъговете и бързодействието.
Относно таблицата от по-горния пост, LB670V не поддържа Vobsub както и 3D субтитри във формат ASS. WebOS се справя много зле с енкодинга на субтитри в UTF-8.
Този пост е редактиран от operator3; 12-07-14 в 12:07.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 12-07-14 в 17:53.
Колеги от от известно време ми прави впечатление, че телевизорът ми LG42LM660S при спиране на тока и последващо пускане се включва сам(независимо дали е работил или е бил изключен ). Това преди не го правеше! Не знам, може би след някой ъбдейт се получи но желая това да го деактивирам. Имате ли идеи как да стане това?