С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-09-14 в 20:15.
Адаш при мен това приложение за скритите менюта не работи.Задавам ръчно IP адреса на телевизора, закача се към него, но телевизорът не иска да ми извади кода за валидация.Пробвах с този код, който излиза като пусна LG TV Remote, но явно не е той.Телевизорът е LA.
- - - - - - - - - -
Телефона е Note 3 и си има инфраред.
да споделя мои лични наблюдения
от около година качеството на телевизорите LG падна
последно по този проблем говорих миналия декември с представител на LG който потвърди моето наблюдение
не искам да обидя марката или нейните фенове но винаги съм се опитвал да съм обективен
дори доста се колебах дали да споделя тази информация
Както казах в предишно мое мнение - започнаха масово да вкарват и брака в продажба.Колкото да звучи и конспиративно.Изкарах късмет с двата ми телевизора LA и LM.След тях вече всичко го збозиха!!!
Никой ли няма iso файл на добра работеща версия на Plex media server.Това Сервио нещо не ми харесва.
Този пост е редактиран от firemangg; 13-09-14 в 11:58.
Мммм да.
Междувременно излезе още една тестова версия 04.33.12 на WebOS за LB650-730
Телевизора вече избира първата звукова пътечка от MKV, като продължава, инатливо да игнорира поставените флагове.
Отново се поддържа гледането на ISO през WiFi и DLNA. Случва се, разбира се, да спира за буфериране.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 43 Gb ISO; Overall bit rate 38.6 Mbps
Този пост е редактиран от operator3; 17-09-14 в 13:50.
Направих си кабел за да свържа телевизора(ЛА690С) директно към рутера понеже при филми над 20 гб постоянно буферира и ми изписва изпробвай кабелната мрежа та реших да я изпробвам, но се оказа че е още по-бавна от безжичната. Чудя се как е възможно това със Speedtest.net като тествам е 2 пъти някаде по бавно а гледането на филми съвсем зле.Каде може да е проблема аз очаквах, че като го вържа с кабел ще стане супер мощна връзката и ще си гледам вече без да се изнервям, но уви рутера е D-Link dir615 ddwrt.
Този пост е редактиран от axander; 17-09-14 в 11:17.
Някой може ли да опише подробно свързването и настройките на LG 42LB700V с външният саундбар ?
Включваш саундбара. В телевизора Настройки > Звук > Звуков изход > LG синхронизация на звука (безжична връзка). Чакаш да намери саундбара, избираш го и готово.
Благодаря. Тоест саундбара е с безжична връзка - Blietooth или Wi-Fi..мислех, че е с оптичен кабел.
А модела на саундбара знаеш ли го, че ще ходя до един приятел да му го свържа, а нямам много време, а искам да потърся инфо