Първоначално публикувано от
Иванов52
Христослав, виждам, че сте на всяка манджа мерудия тук с вашите двадесет и осем хиляди четиристотин тридесет и девет поста в тоя форум. Очевидно разбирате от всичко и живеете целодневно във форума. Но не е нужно да ме анализирате и оценявате. Най-малко не е възпитано. Вие не ме познавате, не знаете с какво се занимавам, какъв е коефициентът ми на интелигентност, какъв е произходът на парите ми, какви са социалните ми възможности, контакти и т.н., но вече няколко пъти си позволявате да държите менторски тон. При това с глупави и издаващи дълбока неподготвеност коментари. Очевидно се дразните, че мога да си позволя да си купя два скъпи телевизора един след друг. Да, мога. Аз съм на 65 години, трудил съм се здраво цял живот, имам собствен бизнес, спестявания и мога да си го позволя. Вместо това погледнете какви са намеренията ми. Аз съм решил да се боря за промяната на тоя закон. Той е несправедлив. Знам как да го направя защото цял живот работата ми е била маркетинг и управление на риска. Вместо да подкрепите тая идея, която е в интерес на всички, вие вече няколко поста опявате как това не може да стане. Останете при мнението си. Аз имам коренно различно мнение по въпроса.