Първоначално публикувано от
inches9 Не съм видял проблема,но и да го знам едва ли мога да ти помогна.
Относно LG България.
Да чакаш да направят каквото и да е прилича да чакаш от умрял писмо.Имал съм 2 проблема с техника на LG и в двата случая се отнесоха абсолютно безотговорно и безхаберно.
Първия проблем беше с няколко климатика преди доста години,
Следващия беше,че за моя LG B6(2016 g.)прочетох ,че ще има HLG ,като ъпгрейд на софтуера.Писах им и те най-безотговорно ми казват,че няма да има в България,каквото и да съм чел.И още по-безотговорно ми казаха,че HLG никога няма да ми трябва и няма да има приложение.Ряазбира се от доста време по кабелната има канали с HLG и той е не по-малко необходим от всеки друг формат,И въпросния тв-р няма проблем с това,
Тогава писах на R.LARSEN от FlatpanelsHD
https://www.flatpanelshd.com/focus.p...&id=1440156585
Toй ,въпреки,че не му е работа да се занимава с бг щуротии ми отговори,че е задал въпрос към LG и са го уверили ,че тв-ра ще има HLG.
Не е ли изумително,как някой иска да помогне без това да му е работата,а други на които им плащат за това си пият кафето и сигурно се хилят като малоумни на ''глей сеа тоя кво ма пита''....
Абсолютното безхаберие е правило ,а не изключение навсякъде в Бг.
Преди 15-на дни питам Технополис дали ще има внос на един климатик и те изобщо не си дават труда да ми отговарят.Намерих го ребрандиран,което за мен е по-лошия вариант,но предпочитам да си давам парите на Емаг и ЕDIGITAL отколкото на бг безхаберници.Дори се чудя как с безхаберието си и най-вече с цените,които са много над конкурентите все още не са закрити.Но и това може би е близо.Влизаш магазин на техноверига и о0бикновената гледка е да не виждаш наблизо къв да е клиент.Приближават се служители,които се оказва,че ти предлагат заеми.Ако очакваш някой от тези които трябва да дойде да попита от какво се интересуваш,няма да стане,за сега.
Съжалявам ако това на някои звучи лошо,но когато фактите говорят и Боговете мълчат.
А аз само споделям факти.