Чух, че нов внос на Панасоник ще има след 15.01., това ОК, дето се вика ще изчакаме...
Обаче и чух, че сериите PY80 вече няма да се произвеждат.
От едн страна ми звучи несериозно, но от друга...може да излезе нов модел
Чух, че нов внос на Панасоник ще има след 15.01., това ОК, дето се вика ще изчакаме...
Обаче и чух, че сериите PY80 вече няма да се произвеждат.
От едн страна ми звучи несериозно, но от друга...може да излезе нов модел
И какво ще произвеждат ако не е тайна?
Аз наскоро търсих информация за нови техни модели, но нищо не е оповестено дори и като новина. Съмнявам се 3-4 месеца да стоят без плазми по магазините.
Ето това : http://www.1staudiovisual.co.uk/cata...ma-p-3304.htmlПървоначално публикувано от lazarus18
PZ=PY. Z е за западна Европа, а Y за източна
PANASONIC TH42PZ81 се продава повече от месец вече.
Доколкото съм чел разликата е само в тунера. Иначе си е чист PZ80.Първоначално публикувано от pantsiani
За 155 лири разлика http://www.1staudiovisual.co.uk/cata...ma-p-3288.html, трябва да има причина. Макар че, аз само SD-слота виждам. Тунера си го има в PZ-80, но в PZ-81 май е сателитен.
Новото поколение ще е 9,хх а не 8,1 или 8,хх
Аз с интерес очаквам новата 9та серия на панасоник която трябва да е с ноу хау от пайнер.....
Аз пък очаквам новата серия на Pioneer, с новите по-евтини матрици на Панасоник.Първоначално публикувано от zlobarov
![]()
Това е все едно да ми кажеш че 37LX86 е нов модел.От години насам при Панасоник първата цифра от модела показва годината на излизане.Така че новите ще са 9..Първоначално публикувано от pantsiani
PANASONIC TH42PZ81 в Англия се продава от около месец. Вие какво мислите , че ще се продава толкова революционно у нас в близко бъдеще? Всички продукти първо тръгват в Япония, щатите и в Англия, и после стигат, ако въобще стигнат и до останалите пазари.
Доколкото разбрах, новият Панасоник ще има хард диск около 1Тб. Звучи много ценно, особено ако може да се ползва като пространство за съхраняване на филми и т.н, с един лан-кабел си прехвърляш няколко филма и си гледаш...на воля
За тези, които чакат - по информация от ТМ ще има внос понеделник.
Мен лично, след като ме "изненадаха" с липса на бройки и съответно не можах да направя "изненадата" баш на Коледа...малко претръпнах![]()
С благодарност за актуалната информация. Сега остава да кажеш кога ще докарат нови бройки (запечатки)Първоначално публикувано от HunterBG
Аз добре дадох информация, но вижте цените - пак ги вдигнаха ..... Днес се смениха цените на почти всички телевизори.
Май мениджърите в Тм искат да поизтръскат още малко джобчетата на българите. Знаят, че някои хора чакат новите бройки и що да не им вземат по 200-300 лв
Евала, така се правят кинтите. В България цените са по-високи от тези в държави с в много пъти по-висок стандарт, там даже намаления правят 50 до 90%, а у нас вдигат цените.
Много добре
Добре дошъл в "отбора" на ядосващите се. Това го коментираме от доста време. Ама такава е реалноста в БГ!Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev