Здравейте,
Малко въпросчета към собствениците на S20
1. Има ли го характерното треперене на образа при бели сцени?
2. Как е "безкрайното черно", може ли да се сравнява с това на Kuro след като са взели технологията от Pioneer?
Здравейте,
Малко въпросчета към собствениците на S20
1. Има ли го характерното треперене на образа при бели сцени?
2. Как е "безкрайното черно", може ли да се сравнява с това на Kuro след като са взели технологията от Pioneer?
Сори,моето мнение може да те подведе, защото го имам от вчер аи нямам още цифрова.Първоначално публикувано от koleto
Но дори и така черното беше много добро, цветовете са много естествени и се усещат нюанси на даден цвят.
Аз тествах един в Сити Центъра в събота. Не знам от мен ли беше или нещо от лаптопа, но през HDMI-то на 50Hz и десктопа на винбоза трептеше, който в случая беше плътно син. По принцип се бях навил да си взема плазма, но след това което видях няма никакъв начин да го купя Все пак го взимам за да гледам филми на него главно през PC-то. И черното не ми хареса, стоеше някак странно, леко зеленикакво.Първоначално публикувано от koleto
Като цяло изобщо не ми хареса, изглеждаше много по зле като картина от Toshiba 40SL733G, която беше изложена до него. А иначе като чета тук и по разни ревюта го изкарват доста добър, но както винаги всичко е въпрос на вкус.
Ти филми ли ще гледаш или десктопи?
Черното може да имало оттенък ако не е бил настроен /както е и бил/.
Филми, и не виждам с какво ще се промени трепкането Като си трепка си трепка, може да си мислиш, че не го виждаш но всъщност окото се изморява. За мен това е достатъчно за да не го взема.Първоначално публикувано от lazarus18
Нищо не трепка всъщност, но не ми се навлиза в детайли. Досега не съм чул гледането на плазма да му е уморило окото от трепката. Правили сме кино маратони по 10 часа и никой не се е оплаквал.
Гледал съм 42PV80P, на тъмно се вижда остатъчна светлина като на LCD. При новите плазми има ли го този ефект или черното е черно (липса на всякаква светлина) ?
В тъмна стая вечер и черен екран на G20 едва виждам къде е телевизора.
Супер
Значи са се поправили с "новата" стара технология от Pioneer
Ако настроиш Яркостта на плазмата за гледане на тъмно дори на PV80 едвам се вижда. Все пак стойностите на тази опция са различни за много светло и напълно тъмно. Дори най-новите плазми и Kuro, светят малко в тъмното. Единствено LED LCD имат опция да се гасят на черен екран и не се вижда нищо. Това обаче не значи нищо защото и една бяла буква да имаш на екрана черното става сиво. Освен ако не е с local dimming. Тогава само ореола около буквата е сив, а другаде черно.Първоначално публикувано от koleto
btw, G20 не ползва Kuro технологията.
Не съм перфекционист, но дори 42PY85P от преди две години, който гледам в спалнята (вече само вечер) също си е добре. Днес погледнах в сервизното меню, че съм навъртял 4000 часа и около 1400 вкл/изкл за точно 2 години и 10 дни.
@portokala123 от менюто на ТВ бяха ли пуснати там каквито опции поддържа 100Hz 400Hz 600Hz? При мен възможностите са 50 и 100. На 50Hz се забелязва леко, но на 100Hz картината си е стабилна! Няма как плазмен ТВ (особено модел 2010) да изкара по-лоша картина от LCD! Вероятно нещо сигнала, който си подавал не е бил като този подаден на Toshiba-та. Също и въпрос на настройки! А тези анимации дето ги пускат по технотата много заблуждават.
Здравейте,
От няколко дена имам панасоник P42G20E. До тук добре само че преди малко го включвам и следната картинка http://yfrog.com/20pict0002pqj снимал съм на черен фон че се вижда най добре (квадратчето по средата е надпис "Кодиран сигнал") Много неприятна черга и съм малко много бесен и тъжен
Извадих всички кабели от телевизора и чергата си остана. Тъпо тъпооо
Това при първото му пускане ли е?
10-тина дена си работи без проблем и от днес така.Първоначално публикувано от lazarus18
Хич не ми се ходи по сервизи но явно ще трябва. Не е от най-портативните за разнасяне...