Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 51 от 174 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Здравейте искам да попитам, нормално ли е да има сив фон (статичен), примерно при преглед на снимка която не е 16:9 формат (тогава има две сиви линии отстрани на снимката) тези сиви линии леко да терептят. Снимката се вижда детайлно и префектно и няма никакво трептене? Телвизора е плазма, на няколко часа и е с намалени настройки на яркост и цвят?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Здравейте искам да попитам, нормално ли е да има сив фон (статичен), примерно при преглед на снимка която не е 16:9 формат (тогава има две сиви линии отстрани на снимката) тези сиви линии леко да терептят. Снимката се вижда детайлно и префектно и няма никакво трептене? Телвизора е плазма, на няколко часа и е с намалени настройки на яркост и цвят?
    Да-нормално е. Тези линии отстрани са направени нарочно сиви за да се предпази плазменият дисплей от неравномерно прогаряне в случай ,че го забравиш включен на снимка или на кадър от филм от плейър.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Само да допълня, че можеш да си настройваш нивото на тези сиви линии от светло до off, естествено от потребителското меню. Аз съм ги настроил на off, т.е. черни (след разработването), защото така ми харесва и не се интересувам от неравномерното износване, тъй като ако се притеснявах, то не би трябвало да гледам филми, при които почти винаги има черни ленти отгоре и отдолу (когато съотношението им е по-голямо от 16:9) .

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Настройката е от "настройки на дисплея", после "страничен панел".

6. Тук е от
    Jan 2010

Колеги, благодаря за своевременните и компетентни отговори, мисля че направих добър избор с плазмата, само това трептене на сивото ме дразнеше, но при гледане на телевизия няма такова нещо, а и разбрах че е нормално Мерси!

7. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да-нормално е. Тези линии отстрани са направени нарочно сиви за да се предпази плазменият дисплей от неравномерно прогаряне в случай ,че го забравиш включен на снимка или на кадър от филм от плейър.
    По скоро ме притесняваше трептенето на линиите, а не тяхното появяване Но фотоапарата може да снима и във формат 16:9

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Някой обръщал ли е внимание на плазмите в Мак Доналдс.Панасоник са , но незнам модела.Имат прекрасна картина.

10. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте!Искам да попитам нещо специалистите във форума,а именно дали PANASONIC-PY8P поддържа 1080p 24hz, по каталог го дават,че поддържа, но като задам от видокартата 1080p 24hz(HD), започва едно забиване на картината на филмите и менютата на плеърите докато на 1080p 60hz всичко си е наред, не че е болка за умиране, но просто се интересувам къде може да е проблема в тв-ти или във видеокартата.Видеокартата е ATI RADEON 2900GT.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щом забиват плеърите значи проблема едва ли е в телевизора. Този модел си приема 1080р24 от истински плеър /не компютър/ и си работи перфектно.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

13. Тук е от
    Nov 2003

Плазмите 11/12G с избледняващо черно???

Скъпи съсобственици, на плазми 11/12 поколение, аз още не мога да осъзная но в мрежата е луда драма с измерените по-ниски нива на черното на почти всички панели над 400часа.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1167339
    http://news.cnet.com/8301-17938_105-...?tag=mncol;txt

Накратко с нескопосан превод: никовете са от avsforum.com

D-Nice, чрез контактите си в Panasonic, потвърди това изсветляващото черно засяга всички 11G/12G ('08 / '09) модели на конкретен брой часа. Не е планиран fix.

xrox е открит патенти, регистрирани на Panasonic, които описват много подобно поведение.

Battousai съобщава, че Panasonic са потвърдили, че " черното избледнява с течение на времето, и това е характеристика на тези панели".

Iciallo предполага че това вероятно е "програмирана промяна в поведението на ниско ниво", за да отчете стареене на панела .

Най-засегнатите на потребители докладват, че Image Retention and Phosphorescence станават значително по-лошо след това.

14.  

15. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет
    Ето една вече екзотика: S-MVA от CMO (стар тип, явно от тия, произведени по лиценз на Шарп).
    Panasonic TX-L26C10P.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Тук е от
    Jan 2009

Много неприятна новина е това с ниските стойности на черното, особено ако става на въпрос в пъти по високи.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2010

С тая "умна" технология направо убиват едно от предимствата на PDP пред LCD ... Стареене на елементите... 400 часа... Това за панел, на който му дават живот 100000 часа.
    Признавам, че аз съм виновен за този проблем... Досега не се е случило да си купя нещо, което на 100% да е читаво... независимо, колко добри отзиви е имало или колко добре е изглеждало или колко пари струва

18. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Нещо не ми се връзват тези работи. Черното да изсветлява - че то как се изобразява че да изсветлява. Намирисва ми на нова вълна от заблуда на платени анти-реклами форуми и блогове. Магазините се изпразниха от Panasonic-и - здраво продават!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе