Благодаря за бързия отговор .ДВД-то беше топ модел за 2007 на Панасоник S-49.Tака му пише в инструкцията че е по добре да е вързано компонентно с плазма Пани отколкото със скартa ,то няма HDMI.
Благодаря за бързия отговор .ДВД-то беше топ модел за 2007 на Панасоник S-49.Tака му пише в инструкцията че е по добре да е вързано компонентно с плазма Пани отколкото със скартa ,то няма HDMI.
S49 се водеше добър плеър и май беше с Faroujda чип, но все пак опитай през компонентния изход да подаваш 576i сигнал и виж дали има някакво подобрение.
Това е много гадно от тяхна страна. За едни може - за други не. Интересното е ,че 5 годишна гаранция имаше за новите модели в началото ,когато излязоха-тоест бяха с висока цена. Сега ,когато цената им падна -няма 5 годишна гаранция/била е включена в цената/.Първоначално публикувано от niki0813
5-годишната гаранция от Панасоник, която даваха /безплатно/ доскоро е нещо различно от разширената 5-годишна гаранция, която можеш да закупиш в магазина. Две различни неща са.
Първоначално публикувано от niki0813Я се разберете двамата Някой лъже ,Техномаркет или Panasonic България. Може би техномаркет прави нещо зад гърба на Panasonic....Първоначално публикувано от lazarus18
Май месец в магазините имаше факс от Панасоник България, за кои марки ТВ ще дават 5 годишна гаранция. Промоционалния период които беше написан в факса отдавна свърши.Процедурата за това е описвана тук.Първоначално публикувано от hristoslav2
Никой не може да забрани на някой да дава 5-годишна гаранция. Плащаш си някакъв % от покупката и ти дават гаранция като магазина си поема риска. Тази разширена гаранция може да се купи за Сони, Самсунг или каквото си поискаш в ТМ. Пак казвам, тя е нещо различно от онази гаранция, която даваха от Панасоник /не Техномаркет/ преди няколко месеца и не се плащаше.Първоначално публикувано от hristoslav2
Едната гаранция е промоция от Панасоник за конкретни модели и се поема от Панасоник. Другата гаранция си е от съответния магазин, платена е и се покрива от магазина.
Казаха ми да звънна в КиК електроникс.......за закупуване на удължена гаранция. Странно, че в Техно-то ми отказаха, цената била различнаПървоначално публикувано от hristoslav2
Преди 2 дена купих 42G20 от техномаркет на касата си платих гаранция 5+ за 139 лв нямаше никакъв проблем.
Благодаря lazarus18 за пояснението за ДВД-то и I.F.C.функцията.ДВД-то ме пита за 625i или 625р аз съм го оставил на 625р но изключих I.F.C на ТВ-то. Картината стана истински кинематографична направо заспа с една идея по зле от HD.Първоначално публикувано от lazarus18
Направо не е за вярване.
А дали е възможно да си платя гаранция 5+, при положение, че си купих ТВ-то от Техното преди около една година?Първоначално публикувано от bobi700402
Незнам нямам си на идея.Даже и аз се учудих как я направих след като четох тук в форума за някакви сложни регистрации. Но май това беше когато гаранцията 5+ е била на промоция.Отиди в Техното с всички касови бонове или фактури + нормалната гаранция и пробвай.Защото те водят тази гаранция 5год.нещо като вид застраховка.Първоначално публикувано от gadinoid
Вчера закупих P42V20 и доплатих 199 лв. за 5 годишна застраховка "Техномаркет гаранция+"
Застраховко-гаранцията е съвместен продукт на Техномаркет и ЗД Уника.
Гаранцията предлага:
-експресно сервизно обслужване у дома при големи електроуреди (ТВ над37")
-осигурен безплатен ремонт за целия период. Важат всички гаранционни условия на закупения уред, валидни и описани в оригиналната гаранционна карта.
Застраховката включва:
-покрити рискове при: грабеж и кражба, мълния, злоумишлени действия на 3-ти лица, земетресение, пожар, наводнения...
Цената на гаранцията зависи от цената на закупения продукт и това дали е за 3 или 5 години.
Няма нищо общо с промоционалната гаранция за 5 години от Панасоник, която се е предлагала лятото.
Надявам се да съм бил полезен.
Capt_Flint честито за придобивката на този "уж" най-добър модел до сега на Panasonic!
След като го разцъкаш, моля те сподели впечатление за качеството при различните сигнали.
Нещо като малко ревю при домашни условия.