Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 143 от 174 ПърваПърва ... 93133141142143144145153 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,131 до 2,145 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от tosh_lord
    Как мога да добавя и тези програми които са със сила на сигнала 5-6 в списъка с останалите канали , защото когато сканира ги открива но после ги няма в списъка с канали.Благодаря.
    Ако ги сканираш последни тези канали и останат, значи други канали ги припокриват и в крайна сметка остава само един пакет,това е само за пакетите които се припокриват, при мен са 4 такива и гледам един от тях.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от tosh_lord
    Как мога да добавя и тези програми които са със сила на сигнала 5-6 в списъка с останалите канали , защото когато сканира ги открива но после ги няма в списъка с канали.Благодаря.
    Аз сканирах на ръчно първо по-интересните пакети, а някои безинтересни , които не гледам, които пречеха -не.

4. Тук е от
    Aug 2010

Добре . Как мога да запаметя канали на които знам честотите на които се излъчват.Или те ще се добаваят автоматично след като ги сканирам.

5. Тук е от
    Aug 2009

Какъв модел ЮПС трябва да се купи да за се включи 1 тв към него и колко ще издържа като спре тока?
    Ако някой ползва да каже модела

6. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    Какъв модел ЮПС трябва да се купи да за се включи 1 тв към него и колко ще издържа като спре тока?
    Ако някой ползва да каже модела
    Най-добре е да си вземеш UPS, който е и стабилизатор на напрежението. Едни от най-добрите марки са APS, MGE, Best Power и др. но те са и по-скъпи и можеш да си намериш от специализираните компютърни магазини. Аз си купих някакъв от Мутирама, но за съжаление сега не си спомням марката. Някаква "куче" марка, но има син дисплей, на който се виждат стойностите на входящото напрежение, изходящото стабилизирано напрежение, % натоварване от номинала, както и колко е заредена батерията.
    Колко време ще ти издържи телевизора зависи както от мощността на UPS-а , така и от консумацията на телевизора. Естествено, че плазмен телвизор ще работи по-малко време от LCD (особено ако е LED) защото има по-голяма консумация. Търси си UPS с мощност около 600 VA. По-мощните (над 1000 VA) ще ти издържат повече време, но са по-скъпи и много по-тежки. (поради по-тежката батерия вътре). При мен (Panasonic LX42D25 и UPS 500 VA) издържа малко повече от половин час.

7. Тук е от
    Mar 2010

Марката на въпросният UPS е I GUARD предлагат се 4 модела като разликата е в мощноста 650,1000,1500 и 2000.Като тези числа не значат реалната мощност която UPSа може да поеме, турски са и не са много качественни.Аз си взех такъв модел 2000 цената му беше 209 лв пробвах го като му включих консуматор 1600 вата и UPSа изключи дисплеят показа натоварване 110%, реално някъде до към 1200 вата си мисля че ще може да поддържа,аз съм си накачулил цялата техника в нас към него и си работи добре на 25% му показва дисплея 29 инчов тв LG,компютър с монитор, голям 15 кг ресийвър за музика,голям активен субуфер,CD плеар и водната ми помпа за локалното ми парно.За 1 година го носих 4 пъти на ремонт но аз съм си карък с техниката и не си спомням да съм си купил нещо и да не се е развалило.Имам много приятели които са с такива машинки и са доволни и се шири мнение че като качество цена това е най доброто за бедни хора като нас.90% сигурният проблем с него е че 3 месеца след като проработи дисплеят му потъмнява и не се вижда но машината има 1 година гаранция и от сервиза го оправят,както вече споменах аз съм карък и му се развалиха и други неща но те не са характерни за марката като дефекти

8.  

9. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от pdydy
    Значи 1.задържаш V- и натискаш три пъти 0(докато натискаш 0 V- го държиш натиснато и него),2.после ти излиза надпис START ADJUSTMEN MENU,изчакваш го 3-4 секунди и ти се появява пак меню където има (service,adjust,wb-adj,option,vsus,aging,srv-tool подредени са едно под друго)3.Натискаш червеното копче където пише TEXT,и ти излиза меню на SRV-TOOL.4.Натискаш OK и вече си в едно меню като таблица на SVR-TOOL.5.Отиваш най доло в дясно(срещу надписа PICT:00.00.00.00.00.) и задържаш MUTE(задраскано говорителче)около 5 секунди и ще ти излезе колко часа е работил.6.Излиза се като натиснеш продължително EXIT,пиши да кажеш дали е станало,при мен е така и телевизора ми е като твоя TX-P50VT20E.
    Благодаря много.Стана си както каза .Работила е 578 часа.

10. Тук е от
    Aug 2009

Искам да питам като гледам цифрова през външния приемник се чува по-силно от нормално бръмчене-жужене как мога да го спра?
    Като гледам аналогова и DVB-C го няма възможно ли е да се е прецакал приемника?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Искам да питам като гледам цифрова през външния приемник се чува по-силно от нормално бръмчене-жужене как мога да го спра?
    А защо гледаш през външният приемник като телевизорът ти има DVB-C тунер ? Вземаш си Кам модул и карта от кабелният ти оператор ,а този външен приемник го използвай за някой друг телевизор ,който няма цифров тунер.
    За да изчезне това бръмчене/за което пишеш/ ,трябва да увеличиш звука на външният приемник докрай и да използваш дистанционното на телевизора за да си регулираш нивото на звука.

12. Тук е от
    Aug 2010

Четох, четох, и накрая реших да задам кардиналния въпрос: "Какъв е оптималния вариант за гледане на Bulsatcom на Panasonic TX-P42G20E и приемник DL STB S202".Питането ми е за кабели(имам това http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1772) , вход/изход, настройки на телевизора, и въобще може ли да се гледат нормални телевизии в БГ на хубав телевизор с разумни капиталовложения?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какво не ти харесва на сегашния вариант? Малко по-качествено ще е ако смениш приемника с такъв с HDMI. За следващата стъпка ще са нужни по-сериозни капиталовложения.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Здрасти, както е казал колегата най-добре смени приемника с кам модул. Ако не ти се занимава, смени кабела от приемника до телевизора с по-качествен, предполагам че е скарт. Тия скартове дето ги дават с приемниците не струват.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kolinov
    Четох, четох, и накрая реших да задам кардиналния въпрос: "Какъв е оптималния вариант за гледане на Bulsatcom на Panasonic TX-P42G20E и приемник DL STB S202".Питането ми е за кабели(имам това http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1772) , вход/изход, настройки на телевизора, и въобще може ли да се гледат нормални телевизии в БГ на хубав телевизор с разумни капиталовложения?
    Малко по-добро качество би могъл да получиш с компонентни кабели. Не е сигурно обаче дали ще може да направиш някаква разлика между двете.

17. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    Здрасти, както е казал колегата най-добре смени приемника с кам модул. Ако не ти се занимава, смени кабела от приемника до телевизора с по-качествен, предполагам че е скарт. Тия скартове дето ги дават с приемниците не струват.
    Тия дето ми е цифровата към тях въобще не знаят какво е кам модул камоли да ми дадат такъв

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Едва ли са толкова зле. Нищо не пречи да ги питаш. Ако пък нямат може да си купиш от Технополис или магазините за сателитна техника.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе