Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 142 от 174 ПърваПърва ... 92132140141142143144152 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,116 до 2,130 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Този източник ,може да е компютър , DVD или Blu-ray плейър. С каквото разполагаш у дома си. Пробвай и виж ,дали пак имаш тъмна зона посредата на екрана. Звучи странно за плазма-това е по характерно за LCD с Edge led подсветка.
    Оказа се прав бях свързал плазмата към 1 ДВД и компа и откачих ДВД-то и всичко се оправи !
    Мерсиииииии Поздрави

п.п.Искам да попитам мога ли да записвам от HD каналите на цифровата на компютъра или на SD карта по някакъв начин ако може обяснете как моля .

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от joro_abv
    И при мен е така. Overscan-а няма значение. Пробвай с аспект на Auto.
    По-скоро въпроса ми беше това от TV-to ли е или от Булсата?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    п.п.Искам да попитам мога ли да записвам от HD каналите на цифровата на компютъра или на SD карта по някакъв начин ако може обяснете как моля .
    Трябва ти външен кабелен HD приемник с PVR и твърд диск. Не знам да има такова чудо у нас.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic PDP / Faq, обсъждане, мнения

Внимание! Малка промяна. Тази тема вече е само за плазмени телевизори Panasonic!!
    LCD моделите на Panasonic от тук нататък ще се обсъждат в отделна тема.Така ще е по удобно и не така объркващо за новите във форума.

Panasonic LCD / Faq - на първа страница, обсъждане, мнения
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,46304.0.html

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да се надяваме ,че Рanasonic България ще наредят ,да се внесат моделите TX-P42GT25 and TX-P50GT25
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1281976001

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Какво е това 2D to 3D conversion? Възможно ли е?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Записвам се да следя темата , мерси за инфото

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от KirilVIAS
    Какво е това 2D to 3D conversion? Възможно ли е?
    Да -възможно е ,но качеството на картината няма да е съвсем същото като при оригинално 3D.
    TX-P42GT25 и TX-P50GT25 са евтини 3D модели.

http://hdguru.com/

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Въпрос към собствениците на V20 и други модели поддържащи запис на ТВ програма.
    Значи закачих външен диск (WD My Book 1TB) форматирах го от ТВто и с програмния таймер настроих да запише едно предаване. Като започна предаването зелената лапмпичка беше оранжева и примигваше и аз бях спокоен че записа тече... уви след края на записа като дам от Виера Тулс / Видео ми казва че няма налични фаилове....
    Къде бъркам?

12. Тук е от
    Jun 2010

aaa, пробвай от бутонана дистанционнното, който ти е за браузване на SD картата. Оттам избери за източник USB, ако те пита и кажи какво е станало. Щом ламичката е светела оранжево, запис има.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Абсолютно същото излиза няма валиден файл и пише че на HDDто са заети 0%....
    Другото което ме навежда на мисълта че не съм направил нещо като хората е че като дам direct tv rec ми казва "моля проверете настройките и връзките"... а натисна ли REC този в долната част на ДУ ми дава грешка в HDD... същевременно в меню/настройки/настройки на HDD/достъп на свързване ми пише ДА и разпознава устройството.

Едит:
    Оправих се... Не съм сигурен къде беше проблема но направих две неща
    1.Регистрирах DivX@VOD
    2.Преформатирах HDD и този път коректно му зададох активиране на запис от меню/настройки/настройки на USB HDD / настройки на устройството (което май не бях направил предния път и от там идваше проблема)

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

Здравейте , имам П42Г20 но часовника на някои програми ( БНТ,БТВ,НОВА и Диемите ) е с 1 час назад от другите програми .Дал съм часовника на авто но пак е така.И вместо да гледам новините в 19 часа ги гледам в 20 часа .Моля накой да помогне.Благодаря.

16. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Абсолютно същото излиза няма валиден файл и пише че на HDDто са заети 0%....
    Другото което ме навежда на мисълта че не съм направил нещо като хората е че като дам direct tv rec ми казва "моля проверете настройките и връзките"... а натисна ли REC този в долната част на ДУ ми дава грешка в HDD... същевременно в меню/настройки/настройки на HDD/достъп на свързване ми пише ДА и разпознава устройството.

Едит:
    Оправих се... Не съм сигурен къде беше проблема но направих две неща
    1.Регистрирах DivX@VOD
    2.Преформатирах HDD и този път коректно му зададох активиране на запис от меню/настройки/настройки на USB HDD / настройки на устройството (което май не бях направил предния път и от там идваше проблема)
    Мдам, и това ми е познато. Имай предвид, че от време на време като пуснеш ТВ-то и то отказва да разпознае HDD. Не знам каква е логиката или е на случаен принцип. Като извадя USB-то и пак го пъхна, обикновено се оправя. Явно рестартирането е универсален лек.

17. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от svile12
    Приемника ми е DREAMBOX DM500 HD.Много съм доволен.За сега несъм теглил отникаде 3Д филми,но гледам от сателита доста канали на 3Д.Даже единиа канал JSC SPORT 3D си върви 24 часа спорт.Общо каналите 3Д са около 10 но на повечето за сега вървят реклами.Някой да каже ако знае как да си проверя колко часа съм гледал плазмата
    PANASONIC TX-P50VT20E
    Значи 1.задържаш V- и натискаш три пъти 0(докато натискаш 0 V- го държиш натиснато и него),2.после ти излиза надпис START ADJUSTMEN MENU,изчакваш го 3-4 секунди и ти се появява пак меню където има (service,adjust,wb-adj,option,vsus,aging,srv-tool подредени са едно под друго)3.Натискаш червеното копче където пише TEXT,и ти излиза меню на SRV-TOOL.4.Натискаш OK и вече си в едно меню като таблица на SVR-TOOL.5.Отиваш най доло в дясно(срещу надписа PICT:00.00.00.00.00.) и задържаш MUTE(задраскано говорителче)около 5 секунди и ще ти излезе колко часа е работил.6.Излиза се като натиснеш продължително EXIT,пиши да кажеш дали е станало,при мен е така и телевизора ми е като твоя TX-P50VT20E.

18. Тук е от
    Aug 2010

Как мога да добавя и тези програми които са със сила на сигнала 5-6 в списъка с останалите канали , защото когато сканира ги открива но после ги няма в списъка с канали.Благодаря.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе