Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 146 от 174 ПърваПърва ... 96136144145146147148156 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,176 до 2,190 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Човека споделя впечатленията си от 50VT20
    http://www.stereo.ru/forum/viewtopic.php?t=53999
    Незнам за тоя руснак ама аз да ти кажа нечувам изобщо никакви вентилатори,предава перфектно на SD и HD сигнал,а за 3D-то просто е уникално,за плеъра наистина не е кой знае какво а да си кажа право не съм го ползвал,единственното което ме дразни е бавното превключване от един порт към друг (примерно от hdmi1 към hdmi2),неговоря така защото го имам а просто казвам какви са моите впечетления,сега че виждам отпечатаци виждам но изобщо не се притеснявам за тях,защото го използвам за екран на компа и понякога се случва да стои по 3-4 часа,но всичко изчезва,яко експлоатация и това е.Да изкара 2 години и ще си взема друг.Така ,че ако някои иска да си вземе такъв телевизор бих му казал да отива и да го купува.Само да се знае че тези телевизори предполагат да им пускате сигнал от достатъчно качествени изсточници,а не от някакви евтини джаджи,ако наистина искате да се насладитет на възможностите му.Поздрави.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте, поздрави за чудесната тема и благодарности на всички помагащи в нея.

От 2 седмици съм собственик на 50V20, иска ми се да кажа доволен но засега ще се въздържа.
    Малко набързо стана всичко при мене, изгоря ми ЛСД-то, отидох до ТМ с нагласата да взема отново Филипс но ...
    Спрях се на едно 42V20, хареса ми, попитах за неразпечатана 50-ка, имаха ... и така.

Прибрах го вкъщи, свързах го и го зарязах, вечер го пускам след работа да гледам USopen по Евроспорт за час-два-три. Не съм пипал нищо по настройките досега.
    Преди 3 дена открих темата и започнах да я чета с интерес. Реших да погледна в сервизното меню да огледам панела. Оказа се че като новобранец в плазмите съм допуснал нежеланa грешка, логото на Евроспорт се забелязва смътно при зеления и синия цвят на теста на панела. Дразнещо е в интерес на истината.

Въпроса ми е поправимо ли е? Навъртял съм само 30 часа на плазмата досега.
    Четох по-назад че и на други хора се е случвало. Ако наистина е вярно това за първите 200 часа то може би има шанс да се оправи по някакъв начин. Намалих настройките на 30%, ще зумвам и ще избягвам логота занапред но дали ще е достатъчно.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Поправимо е не се притеснявай,ще избледнеее след един ден гледане на други програми, при значими спортни събития е така,като се гледа цял ден, при мен се случва само на евроспортHD.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Не ми се вижда много нормално в толкова скъп модел като 50VT20 да се сложат четири вентилатора .Определено предава много добра картина но проблема с прегарянето при тази технология си остава.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от juzen
    Четох по-назад че и на други хора се е случвало. Ако наистина е вярно това за първите 200 часа то може би има шанс да се оправи по някакъв начин. Намалих настройките на 30%, ще зумвам и ще избягвам логота занапред но дали ще е достатъчно.
    Това, което си получил се нарича отпечатване. То е временно и изчезва след известно време - обикновено минути гледане на друг канал. Най-вероятно се е получило защото си пуснал новия си телевизор в магазинен режим или режим Динамик, който е с много засилен контраст и ярък образ. Изобщо не е нужно да се престараваш с 30% от настройките. Спокойно може да си го ползваш с тези, които са нормални за гледане - режим Cinema или THX. Почети в тази тема по-назад има няколко обширни поста от друг колега, който е калибрирал неговия 50V20 с уред и любезно е пердоставил готовите настройки за филми и HD сигнал и за SD сигнал - телевизия.
    Снощи с баща ми сме гледали поне 5-6 часа само Евроспорт - US Open и не е имало никакви грижи.
    Нормално е в твоята ситуация - често нов панел и силни настройки - да ти се отпечати временно някакъв обект.

7. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Не ми се вижда много нормално в толкова скъп модел като 50VT20 да се сложат четири вентилатора .Определено предава много добра картина но проблема с прегарянето при тази технология си остава.
    Незнам дали има проблеми с прегряването но аз моят като стана и го пускам и го спирам чак като си лягам,даже и ако ходя на вънка не го спирам,бачка си минимим по 18 часа на ден,и нито съм чул вентилатор нито пък му е греел панела толкова че като се доближа до него и да го осещам.Незнам за какво прегряване ми пишеш.Пък и да си грее кво от това да не е ставал телевизор.
    Цитат Първоначално публикувано от juzen
    Здравейте, поздрави за чудесната тема и благодарности на всички помагащи в нея.

От 2 седмици съм собственик на 50V20, иска ми се да кажа доволен но засега ще се въздържа.
    Малко набързо стана всичко при мене, изгоря ми ЛСД-то, отидох до ТМ с нагласата да взема отново Филипс но ...
    Спрях се на едно 42V20, хареса ми, попитах за неразпечатана 50-ка, имаха ... и така.

Прибрах го вкъщи, свързах го и го зарязах, вечер го пускам след работа да гледам USopen по Евроспорт за час-два-три. Не съм пипал нищо по настройките досега.
    Преди 3 дена открих темата и започнах да я чета с интерес. Реших да погледна в сервизното меню да огледам панела. Оказа се че като новобранец в плазмите съм допуснал нежеланa грешка, логото на Евроспорт се забелязва смътно при зеления и синия цвят на теста на панела. Дразнещо е в интерес на истината.

Имам чуство че не си ми прочел поста които е точно над твоя,там донякаде щеше да си отговориш на въпроса,няма за какво да се притесняваш,написал съм как лекувам тези отпечатаци.Да си го ползваш със здраве,телевизорчето е много добро.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pdydy
    Незнам за тоя руснак ама аз да ти кажа нечувам изобщо никакви вентилатори,предава перфектно на SD и HD сигнал,а за 3D-то просто е уникално,за плеъра наистина не е кой знае какво а да си кажа право не съм го ползвал,единственното което ме дразни е бавното превключване от един порт към друг (примерно от hdmi1 към hdmi2),неговоря така защото го имам а просто казвам какви са моите впечетления,сега че виждам отпечатаци виждам но изобщо не се притеснявам за тях,защото го използвам за екран на компа и понякога се случва да стои по 3-4 часа,но всичко изчезва,яко експлоатация и това е.Да изкара 2 години и ще си взема друг.Така ,че ако някои иска да си вземе такъв телевизор бих му казал да отива и да го купува.Само да се знае че тези телевизори предполагат да им пускате сигнал от достатъчно качествени изсточници,а не от някакви евтини джаджи,ако наистина искате да се насладитет на възможностите му.Поздрави.
    Да ти задам въпроса.Защо в миналогодишният модел от серия Z можеше да няма вентилатори а във V и VT сериите са по 4 броя ?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055055
    Защо са ги поставили след като може и да ги няма ? Да не казвам как гадно лъжат от Panasonic... В прес релийза си от Януари месец писаха ,че телевизорите ще бъдат в диагонали 42,46 и 65",както и ,че серия VT ще могат да преобразуват 2D в 3D и ще имат дистанционно с подсветка. Къде ти е дистанционното с подсветка а преобразуването??? Защо изведнъж започнаха да произвеждат диагонал 50" след като той не беше споменат в прес съобщението ?
    Ще ти кажа-запазили са ги за сериите ,които ще излязат следващата година V30- за да симулират развитие.....о да щях да забравя в новата серия V30 ще имате и подобрен контрастен филтър.....
    Миналата година /2009г/излъгаха ,че ще има вграден хард диск в моделите си.Тогава/януари/ писах и-мейл до японското представителство -дали ще има възможност диска да се вади/някакво чекмедже отстрани/ за да може в случай на повреда на харда ,да може да се подмени от потрелбителя-да не се налага да го носи в сервиз и да му вземат пари за това. Отговор никакъв -но се отказаха от вграденият хард диск от 1Тб за сметка на това в тазгодишните модели V и VT поддържат PVR с външен хард диск.

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно са те послушали и са сменили вътрешния диск с външен да се сменява по-лесно

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Явно са те послушали и са сменили вътрешния диск с външен да се сменява по-лесно

Въобще не си правя такива илюзии възможно е даже да не са го прочели. Спомням си че тогава ги попитах три неща
    - за вграденият хард
    - дали ще може да се прехвърля записа към компютър
    - дали ще има HDMI изход/за връзка с други устройства-записващ блу-рей плейър/

Някои от нещата което ме спират да не си взема 50V20Е
    - дефекти с разлепване на дешифраторите/макар и редки
    - 4-те вентилатора
    - огромният Wi-Fi донгъл /може да го ползваш за чук/
    - липсата на подсветка в дистанционното/ сегашното е неудобно
    - огромното количество кондензатори в платките
    Според теб какво ще се случи с тези вентилатори и електролитни кондензатори след 4-5 години работа при повишена температура ?
    Tomorow беше писал за подмяна на кондензатор....

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Нямало е нужда да питаш. И аз мога да ти отговоря, че това няма как да стане - защита на авторски права. Единствения начин да им разрешат тази функция е да я защитят максимално от нарушаване на правата на авторите на евентуално записвания материал. Възможнотите, които търсиш се влагат в други уреди на по-неизвестни марки.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Аман от тази защита на авторски права....Искам като пуснат HBO HD- да мога да си запиша даден филм на Blu-ray диск.
    Като си спомня глупостите на Мюзикаутор- с исканията им да наложат допълнителни такси върху всички празни носители на информация.....Хубаво че в парламента не приеха това.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти хубаво искаш ама не став така. Я си представи, че ти си човека продуцирал този филм и хората вместо да купуват твоите дискове с филма си го записват произволно.
    Пък и за какво ти е да го записваш на блу-рей. Записваш си го на външния диск както при Панасоник и си го гледаш после колкото пъти искаш. Много по-евтино и лесно е.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Предпочитам да е на диск. Хард диска не ми е удобен.
    Остава ми само да гледам Samsung UE46C8000 заради PVR.Ще го мисля другият месец.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не виждам кое е по-лесното да купуваш празни дискове по 5-10 лв + записвачка за 400. Да не говорим, че при запис на диск 25GB няма как да запълниш пълноценно цялата медия. После като събереш 80 диска /колкото е един 2ТВ външен диск/ и решиш да си намериш нещо, което знаеш, че си записал и почват мъките.
    Аз така имам 300-400 ДВД-та и нямам търпение да се оттърва. Скоро ще ги подаря на някой като си прехвърля по-ценните неща на твърд диск.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не виждам кое е по-лесното да купуваш празни дискове по 5-10 лв + записвачка за 400. Да не говорим, че при запис на диск 25GB няма как да запълниш пълноценно цялата медия. После като събереш 80 диска /колкото е един 2ТВ външен диск/ и решиш да си намериш нещо, което знаеш, че си записал и почват мъките.
    Аз така имам 300-400 ДВД-та и нямам търпение да се оттърва. Скоро ще ги подаря на някой като си прехвърля по-ценните неща на твърд диск.
    Я вземи да ми ги пратиш тези дискове ако искаш адрес на лични.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе