Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 156 от 174 ПърваПърва ... 106146154155156157158166 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,326 до 2,340 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от sotneron
    А провери ли и часовете?Щото вече мострите ги вадят с найлоните както са ,и ги закачат на тяхна стойка и кабели-без да пипат нищо от оригиналната окомплектовка.Гадове кво да ти кажа,всичко е позволено щом трябва да се прецака клиента.
    Не съм влизал в сервизното меню ,да гледам заработените часове. В сряда ще проверя и ще пиша.
    Вчера свързах телевизора към ресивъра с оптичен кабел.
    На НВО имаше три звукови пътеки - "македонски" , български и DD 5.1 при някои филми /и DD 2.0 Stereo за паузите между тях/
    Сложих ресивъра на THX Cinema и всичко заспа...

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Честито, с кеф да си го ползваш.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ hristoslav2
    сега остава да му направиш правилните настройки и калибрация за да му видиш блясъка на този най-добър модел в историята на цялото си производство на Panasonic ... и разбира се очакваме положителните ти отзиви. Нищо не каза защо рязко мина от LCD към PLASMA?

5. Тук е от
    Apr 2010

@ hristoslav2
    Братле, просто инвестирай в един качествен ресивър и 90% от оплакванията ти изчезват на мига. Да, гадно звучи да компенсираш кусурите на скъп телевизор по тоя начин, ама ... това е положението. Просто подкрепям lazarus18 на 120% - има кусури много, ама по-хубав няма. Като дойде деня, в който всеки ще има по един 2мм дебел 60 инчов OLED телевизор на стената - всички ще сме шастливи, ама до тогава, пак ти казвам - не му гледай кусурите, щото само ше се ядосваш ... радвай му се и толкоз. Аз поне до сега не съм му открил фатален недостатък дето да ме дразни перманенто. А да не говорим, че ти не споменаваш нищо за най-големите (или още не си ги забелязал) : пробелмите с motion handling-а, трептенето и прословутите floating blacks - ей тия тринките вече наистина са проблем, ама ... к'во да прайш.

Относно "ако не си доволен в началото, така ще си останеш" - може и така да стане, ама може и да не стане. Пример - аз :-). Както казва един приятел - всичко е въпрос на вътрешна нагласа :-).

Относно Quattron-ите - до сега не съм срещнал ревю, в което това нещо да са успели да го калибрират. Хората дето разбират единодушо твърдят, че за момента тази технология е на ниво маркетингов трик и бая работа ще трябва за да я докарат до нещо от което има смисъл.

Относно LG - факт е, че нямам лични впечатления, обаче като видя ревюта от хора на които вярвам, да оценят плазми от по 4-5000 лв. като "qualified" (ще рече - "м-м-м ... стават"), някак си не оставам впечатлен. Аз лично от доста време не си купувам нищо, на което пише LG. Каквото да съм си купил на времето LG - всичко се скапа за нула време. Като слушам оплакванията от познати - нещата не са се подобрили много за сега. Да - новички са супер, ама ... де да знам, може пък аз да съм карък. Дебело подчертавам, че това е моето лично мнение за марката като цяло, без да имам впечатления конкретно от плазмите им в момента.

6. Тук е от
    Dec 2009

LG вече много дръпнаха напреде и няма нищо общо с едно време така че не се заблуждавайте какво ви говорят някой хора

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Честито, с кеф да си го ползваш.
    Благодаря

Цитат Първоначално публикувано от joro_abv
    @ hristoslav2
    Братле, просто инвестирай в един качествен ресивър и 90% от оплакванията ти изчезват на мига. Да, гадно звучи да компенсираш кусурите на скъп телевизор по тоя начин, ама ... това е положението. Просто подкрепям lazarus18 на 120% - има кусури много, ама по-хубав няма. Като дойде деня, в който всеки ще има по един 2мм дебел 60 инчов OLED телевизор на стената - всички ще сме шастливи, ама до тогава, пак ти казвам - не му гледай кусурите, щото само ше се ядосваш ... радвай му се и толкоз. Аз поне до сега не съм му открил фатален недостатък дето да ме дразни перманенто. А да не говорим, че ти не споменаваш нищо за най-големите (или още не си ги забелязал) : пробелмите с motion handling-а, трептенето и прословутите floating blacks - ей тия тринките вече наистина са проблем, ама ... к'во да прайш.
    За картината съм доволен дразни ме недодяланото меню и липсата на браузър като NET TV.
    Трептенето го забелязах ,засега само веднъж ,при залез слънце. Не е дразнещо ,освен ако специално не го търсиш.
    Плаващото черно -трудно ще го забележиш на око. Трябва ти измервателна апаратура и да замерваш нивото на всеки 6 месеца.

Относно "ако не си доволен в началото, така ще си останеш" - може и така да стане, ама може и да не стане. Пример - аз :-). Както казва един приятел - всичко е въпрос на вътрешна нагласа :-).
    Аз винаги съм недоволен-по принцип съм перфекционист. Ако взема да правя ревю на модела ,ще трябва да го отворя ,удрям ,търкам дистанционното ида го натоваря все едно че е работил цяла година, да постна 40 снимки с коментар....и накрая всички собственици ще им стане гадно ,че са си го купили
    Важи за всеки модел телевизор.

Относно Quattron-ите - до сега не съм срещнал ревю, в което това нещо да са успели да го калибрират. Хората дето разбират единодушо твърдят, че за момента тази технология е на ниво маркетингов трик и бая работа ще трябва за да я докарат до нещо от което има смисъл.
    Quattron...чакам да добавят догодина още един цвят/Cian/ а след още година и другият Magenta/. Така ще имат шесте основни цвята и после ще се наложи само да си напишат нови алгоритми за софтуерна обработка на цветовете. Може би ще се наложи и да сменят чиповете на камерите с които снимат

Относно LG - факт е, че нямам лични впечатления, обаче като видя ревюта от хора на които вярвам, да оценят плазми от по 4-5000 лв. като "qualified" (ще рече - "м-м-м ... стават"), някак си не оставам впечатлен. Аз лично от доста време не си купувам нищо, на което пише LG. Каквото да съм си купил на времето LG - всичко се скапа за нула време. Като слушам оплакванията от познати - нещата не са се подобрили много за сега. Да - новички са супер, ама ... де да знам, може пък аз да съм карък. Дебело подчертавам, че това е моето лично мнение за марката като цяло, без да имам впечатления конкретно от плазмите им в момента.
    LG -очаквам в следващите 3-4 години да си оправят кусурите и да станат конкуренция на Samsung.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Под "плаващо черно" колега е имал друго предвид. Нещо като динамичния контраст при LCD - на сцени с определена яркост /обикновено доста тъмни/, се забелязва едно леко скачане на яркостта и образа става по-светъл. Ефекта е в пъти по-незабележим от този при LCD с включен динамичен контраст. По-добре не го търси, че после ще те дразни. Пък и то се случва доста рядко - само на определени филми и определени сцени.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Във Фейсбука на Панасоник се появи това за Panasonic Viera TH-P50VT20S
    http://asia.cnet.com/tv/tech/home-en...235526p,00.htm

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    От вчера съм собственик на Panasonic TX-P50V20E
    Не бързайте да ми честитите-не съм особенно доволен....
    Честито и от мен hristoslav2!Радвай му се дълго и безпроблемно

12. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Под "плаващо черно" колега е имал друго предвид. Нещо като динамичния контраст при LCD - на сцени с определена яркост /обикновено доста тъмни/, се забелязва едно леко скачане на яркостта и образа става по-светъл. Ефекта е в пъти по-незабележим от този при LCD с включен динамичен контраст. По-добре не го търси, че после ще те дразни. Пък и то се случва доста рядко - само на определени филми и определени сцени.
    Именно ... и наистина ... по-добре не го търси :-)

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

От вчера съм собственик на Panasonic TX-P50V20E
    Не бързайте да ми честитите-не съм особенно доволен....

хахахахха Ако не си доволен подари ми го :D

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вчера след влизане в меню - "списък на канали" и бързо преминаване през няколко такива-телевизорът ми Panasonic TX-P50V20E - блокира. Картината с менюто замръзна. Не реагираше на дистанционното! Рестартирах го от бутона отстрани и се оправи.
    Пуснах си и скайпа с камерата закупена от Технополис /засега без USB клавиатура/. Направих връзка със сестра ми. Нямах само картина от нейната камера. Тя има звук и картина от мен-аз само звук от нея. Също така-не отваря профилите нацяло. Има един недостатък. Не подава звук през оптичният изход по време на разговор /само на телевизора има/. При свързване на клавиатура може да се пращат съобщения.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здрасти отново, hristoslav2! Ти обаче продължаваш да ръчкаш новата си придобивка вместо да я изполваш за това, за което е създадена - гледането на HD съдържание и по-точно 1080р. Телевизора няма да стане РС, супер мултимедиен плеър, ултра мощна Hi-Fi система и т.н. Все нещо няма да е като хората! Моя още като го взех му свързах сателитна чиния и след огромното въодушевление, което изпитах от невероятната картина разбира се дойде огромното разочарование как на Pioneer не им дреме за нашите сателитни оператори и сега ползвам външен приемник за цифрова кабелна. Калибрирай си картината по свой вкус, гледай си концерти и филми и не се занимавай с глупости. Честито още веднъж!

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ hristoslav2
    ти май искаш всичко? Да беше си купил Philips! Майтап разбира се!!!
    Не му търси кусури защото живеем в такъв свят и по-бързо го калибрирай и пише отлични впечатления, че вече му се мисля на един Panasonic 42V20. Ако има някой 42'-я вариант нека сподели дали има някаква разлика в качеството спрямо 50' събрат?

18. Тук е от
    Feb 2004

Някои наблюдения като предупреждение към колегите с V20 плазмени модели.

- след гледане на дълги филми (3 часа) с черни ленти горе и долу - след това на всякакви картини изпълващи екрана е ясно видимо къде е работил дисплея и къде не. Доброто е, че за 1 до 2 часа след това разликата спира да се забелязва. Правя си извода, че при работа в такъв режим 5 - 6 часа (два последователни филма или филм и концерт) - ще се образува много ясно видима граница, която не ми се прави тест дали изчезва

- Въпреки инструкциите на цялото домочадие като: гледане на един канал с лого до 1-2 часа, смяна на режимите Auto и Zoom, изключване, когато никой не гледа и т.н. вече успя да се отпечата едно лого на Luxe TV горе в дясно. Ясно видимо на монохромен тъмен или на ярко осветен екран. Вчера около 1 час съм въртял от флашка пълни заливки - бяло, червено, зелено, синьо и черно и яркостта на отпечатъка намаля с около 1/3, но още се вижда. Днес продължавам и довечера на тъмно пак ще се правят проверки.

ТВ то е на 80 часа, гледам предимно в режим на картината THX

Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе