Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 148 от 174 ПърваПърва ... 98138146147148149150158 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,206 до 2,220 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от jidachev
    Интересно мнение за вентилаторите и кондензаторите които ще се скапят лед 4-5 години!!! Аз пък си мисля, че след 4-5 години телевизията масово ще бъде HD и тогава сегашните 50" телевизори няма да бъдат актуални. Аз от сега съм си взел шкаф с широчина 1.6 м за следващия 65" телевизор. До тогава имам 5 годишна гаранция, която се надявам да не ползвам, като се има в предвид, че всичко което съм си купувал (с много малки изключения) не е дефектирало дори и след 10 годишно ползване.
    Абсулютно съм съгласен с теб,да изтрае 2-3 години и после друг,разбира се по голям.И ако дотогава се появи LCD по добро от Плазма,ще си взема LCD-то,но понеже гледам предимно спорт и то само преки предавания маи никога няма да си взема LCD поненеже маже,еее не се знае може и да го измислят дотогава да не маже,но има и друг голям минус за мен и тои е ,че като го гледаш натъмно ти избожда очите.Не съм превърженик на никоя от двете технологии но плазменната на този етап е по добра.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

След много четене се спрях на PANASONIC TX-P42U20Ehttps://www.technopolis.bg:443/b2c/catalog/productdetailFromOutside/(fwrd=refresh&xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_72_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA586A452367F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&lay=7.0-11_1_36_81_83_90_37_6_9_82_91_80)/.do?productarea=DEBA586A452367F1A90A002481B479E9&detailScenario=&productguid=DEBA586A452367F1A90A002481B479E9CFC24DB9C6581F439615AB47C44E23BF&scenario =
    Днес ще ходя в технополис и ако има тв, който да не е мостра - вземам го
    Не съм наясно с това :
    - как да разбера че моделът не е мостра - доколкото четох, това трябва да се изкара някъде от менюто или ...........;
    - на какво друго трябва да обърна внимание в момента на покукпата;
    - ако евентуално няма "неразпечатан", каква е приемливата граница от проработени в магазина часове (ако има такава);
    - как стои въпроса с поръчката онлайн - дали е въможно да поръчам онлайн, но да го взема от магазина след съответните проверки
    Предварително благодаря за мненията Ви!!!!

4. Novice
    Тук е от
    Jun 2010

Здравейте на всички.Искам да попитам за един проблем който се появи на телевизора ми PANASONIC P42G20E.Една вечер забелязах широка черна линия в горния десен ъгъл на дисплея.Угасих телевизора,и като го пуснах беше изчезнала.Въпросът ми е някой знае ли за това, дали е някакъв проблем.Благодаря предварително.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от toni74
    Здравейте на всички.Искам да попитам за един проблем който се появи на телевизора ми PANASONIC P42G20E.Една вечер забелязах широка черна линия в горния десен ъгъл на дисплея.Угасих телевизора,и като го пуснах беше изчезнала.Въпросът ми е някой знае ли за това, дали е някакъв проблем.Благодаря предварително.
    Линията вертикална или хоризонтална беше ? Ако се появи пак го носи в сервиза.

Благодаря за впечатленията от Viera Cast но имам въпрос -можете ли чрез дистанционното да местите курсор и да пускате всеки линк или бутон от отворена страница ?
    Друг въпрос за тези които са си пуснали Skype -дали сте свързвали клавиатура през USB-то и дали сте писали в скайп ?

Относно забележките ви за моят коментар по 50V20
    Гледам телевизия предимно денем-силната страна на плазмата е при гледане в тъмно помещение
    Отделя много топлина и е дебела - това за мен е недостатък-ще го закачам на стена.
    Отпечатването също е недостатък ,при моят начин на гледане е доста рисково....ще го ползвам и за монитор.
    Търся да е с рамка в цвят сребрист металик а панасоник не предлагат такива.
    В момента се колебая дали да си взема Samsung UE46C8000 или да изчакам до декември и да си взема Samsung UE55C8000.
    Определено по големият диагонал е за предпочитане макар и само с 5 инча отгоре спрямо 50V20

между другото допълних първият пост с инфо за Viera Cast -всички сайтове които се отварят

6. Тук е от
    Aug 2010

Курсор няма,просто местиш нагоре,надолу,ляво,дясно по линковете.

7. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Относно забележките ви за моят коментар по 50V20
    Гледам телевизия предимно денем-силната страна на плазмата е при гледане в тъмно помещение
    Отделя много топлина и е дебела - това за мен е недостатък-ще го закачам на стена.
    Отпечатването също е недостатък ,при моят начин на гледане е доста рисково....ще го ползвам и за монитор.
    1.Гледам го винаги на пуснато осветление и отворени прозорци,по принцип необичм да гледам на тъмно,даж като се замисля от бая години насам не съм гледал на тъмно заради екрана на компютъра,които ми избождаше очите.Предава си супер на много светло плазмата,даже неочаквах да е толкова добра на силна светлина.2.За топлината немога да се съглася с теб изобщо не грее,казвам го защото имам тъкъв телевезор,не е да съм чул или прочел отнякаде.За дебилината незнам,дебел тънък не ме интересува много защото няма да го закачам на стената,но щом е дебел за там сигурно е така.3.Ползвам го и за монитор на компа,като има статични образи от компа които стоят под над 4-5 часа,нямам проблеми с отпечатването.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2010

Как се проверяват отработените от тв часове - става въпрос за PANASONIC TX-P42U20E

10. Novice
    Тук е от
    Jun 2010

До hristoslav2-черната линия беше пресичаща ъгъла от горната рамка до рамката от дясно.Какво е според теб.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

До hristoslav2-черната линия беше пресичаща ъгъла от горната рамка до рамката от дясно.Какво е според теб.
    Вертикална или диагонална ? Диагонална-би трябвало да е от сигнала-нещо в записа. Вертикална цветна-дефект за ремонт в сервиза
    Цитат Първоначално публикувано от mitaka72

Как се проверяват отработените от тв часове - става въпрос за PANASONIC TX-P42U20E
    прочети 8-ми пост на първа страница от темата

12. Novice
    Тук е от
    Jun 2010

Диагонална
    hristoslav2,може ли да е от сигнала и да не е дефект в телевезора.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

hristoslav2,може ли да е от сигнала и да не е дефект в телевезора.
    Диагонална черна може да е от сигнала. Ако се появи пак и имаш възможност снимай.

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jun 2010

Ок,благодаря ти за информацията.Бях се притеснил че е дефект.Ако се появи пак ще снимам.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

наистина, когато ти подменят телевизора с нов, гаранцията на телевизора се подновява - така че моя се оказа гаранционен и ми поправиха дефекта. казаха че нещо като контактен проблем. важното е че продължавам да се наслаждавам на телевизора си . някои потребители може да са доволни ако плазмата им издържи до края на гаранцията, ама мен това не ме устройва - с удоволствие бих проверил тези 100000 часа работа на панела . не за друго, ами много трудно си избирам вече какво да си купя - месеци четене из интернет, обикаляне из магазините и прочие и това направо вгорчава покупката на ново устройство

относно консумацията на плазмените телевизори - закачих си електромер и за 40 часа 42 " G10 е изконсумирал 5кW, което прави средно 125вата. гледал съм поравно както телевизия така и HD от компютъра

17. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Колко гаранция има още?Ако този контактен дефект е на дешифратора съм чувал , че трудно се оправя.На много хора от форума са подменяли такива.Мисълта ми е да не са го закрепили колкото да ти мине гаранцията?

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

проблема е бил в частта за управление на бутоните - там някой лентов кабел е правил проблеми май - поне така смотолевиха от сервиза

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе