Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 147 от 174 ПърваПърва ... 97137145146147148149157 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,191 до 2,205 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Желаещи има много. Ще минат да изберат каквото им хареса да го гледат. Пък после ще направя списък и ще ти пратя каквото си харесаш.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

Мерси за отговорите.

Има още нещо което не разбирам и ми се иска да попитам.
    Има ли значение през тези първи 200 часа по колко време ще работи при всяко пускане? Да речем днес ще го пусна след работа за малко. Добре ли е да поработи по-дълго време или няма пролем че го пускам за по 1 час?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juzen
    Мерси за отговорите.

Има ли значение през тези първи 200 часа по колко време ще работи при всяко пускане? Да речем днес ще го пусна след работа за малко. Добре ли е да поработи по-дълго време или няма пролем че го пускам за по 1 час?
    Може и 10 часа да работи на ден-важното е настройките да са на 50%-НЕ ПОВЕЧЕ!!

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от juzen
    Мерси за отговорите.

Пускай за колкото време желаеш. Това не е проблем.

6. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, четох доста по тази тема но не открих моя отговор. Имам G20 plasma, закачил съм popcorn hour А110 на hdmi1 и имам проблем с цифровият сигнал на звука - през hdmi подавам дигитален /dts и т.н./ сигнал/звук като очаквам същият да излезе/премине през оптичния изход на телевизора към ресивера но такъв няма. По време на това в менюто за звук настройката на hdmi1 e на Digital.
    Оптиката на телевизора си работи при аналогова телевизия например. Някой ако може да помогне ?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Обикновено през телевизора не преминава DTS звук към оптиката.
    Защо изобщо е нужно да отива звука до ТВ-то и после да излиза от него?
    Пускаш направо оптиката от плеъра към ресийвъра, а HDMI /без звук/ към ТВ.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2009

"Изхода на звука по оптика е само стерео, или 5.1 ?
    При hdmi свързване каквото имате на входа това имате и на изхода. При ефир/и кабелна/ в зависимост от канала на излъчване - или стерео или моно/няма 5.1/.
    DTS не се поддържа, всички формати са записани в инструкцията, DD 5.1, например.
    Едва ли ви е нужен DD и DTS на телевизора-ако ви трябва свържете ТВ към аудио видео ресивър"
    Това е написано в началото на темата - става въпрос за първото изречение. А "проблема" е че трябва да цъкам по ресивера ТВ, ДВД - да сменям входовете -неудобство, а също че забелязвам на някои по тежки филми забавяне на картината от звука което леко ме дразни.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Предпочитам да е на диск. Хард диска не ми е удобен.
    Остава ми само да гледам Samsung UE46C8000 заради PVR.Ще го мисля другият месец.
    При тази PVR функция има ли възможност да се записва даден канал с закъснение , като се гледа едновременно и да се избягват рекламите при записа.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    При тази PVR функция има ли възможност да се записва даден канал с закъснение , като се гледа едновременно и да се избягват рекламите при записа.
    Записва се в реално време-може и докато гледаш.
    Не няма възможност за прескачане на рекламите. За това е нужно телевизията преди и в края на всяка реклама да излъчва определен сигнал ,който да се разчита от управляващ софтуер.

Към собствениците на серии G20, GT20, V20, VT20 моля напишете впечатленията си от Viera Cast.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

"Изхода на звука по оптика е само стерео, или 5.1 ?
    При hdmi свързване каквото имате на входа това имате и на изхода. При ефир/и кабелна/ в зависимост от канала на излъчване - или стерео или моно/няма 5.1/.
    DTS не се поддържа, всички формати са записани в инструкцията, DD 5.1, например.
    Едва ли ви е нужен DD и DTS на телевизора-ако ви трябва свържете ТВ към аудио видео ресивър"
    Не е така или проблема е при мен.
    Имам 50" V20. Сателитен приемник AZBox. И някакъв ресивър с един оптичен вход и други аналогови.
    С стария телевизор си слушах звук чрез оптичния кабел свързан между сат. приемник и ресивъра. Звука си беше какъвто си е - DTS, DD или какъвто и да е.
    Сега оптичния кабел е между телевизора и ресивъра. Звука от сат. приемник е само стерео. Когато ползвам DLNA (руския медиа плеър) звука е 5+1, когато е такъв, но не ми е излизал надпис DTS. Поради особеностите на руския медиа плеър, постепенно се отказвам да гледам филми през него, защото често по необясними за мен причини субтитрите не излизат, въпреки че ги вижда. За това за сега пак се върнах да гледам фимли през сат. приемник, но ме дразни звука, който е само стерео. Въпрос на време е да сменя мястото на оптичния кабел, освен ако някой не ми даде някакви идеи!?
    Относно Viera Cast впечатленият ми са добри, но за малка част от услугите които предлагат, които са 80% немски видео каналчета. За съжаление немския не ми е от любимите езици и рядко намирам нещо което ми е интересно. Би било интересно да има примерно български канали - все пак български оператори предлагат тази услуга (БТВ и НОВА). А пък и сякаш живеем в България не е Германия.
    YouTube работи прекрасно и напълно пълноценно. Ползвам и Picasa. От скоро пуснаха и Twitter. Постоянно добавят и още регионални немски каналчета. Skype e пълна глупост според мен при условие, че не може да работи паралелно на телевизията и на всичко отгоре трябва да си купиш допълнителна приставка с трудно обяснима цена. Често гледам и приставката за времето, което е доста полезна функция.

13. Тук е от
    Mar 2009

Впечтленията ми от Viera Cast функциите не са от най добрите, можеби най ползваното за мен в България е Y-tube и Picasa. Всичко друго е безполезно, за прогнозата за времето - трябва да имаш късмет да живееш в малкото изброени градове /аз съм от Русе/ - моят град го няма! Но като цяло доставя някакво забавление със снимките и видеоклиповете. Би било прекрасно ако можеше да се добавят от потребителя функции/услуги или поне да имаше някакъв вид браузер за и-нет страници - все пак са предвидили и подръжка на usb клавиатура която не виждам за каква цел бих си закачил. Не бих вземал Viera Cast на предвид при избор на ТВ.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

Това Viera Cast си е един голям Youtube - новини на запис, спорт на запис, музика на запис, различни клипове....Можеш да си ги гледаш 100 пъти.Безсмислица.Ама е през интернет!

16. Junior Member Аватара на pdydy
    Тук е от
    Jul 2010

Да и на мен не ми харесва този Viera Cast,наистина всичко на Youtube е като на запис само че през интернет,и примерно като търсиш даден изпълнител намира 500 клипа за него,не попвече.Пък и аз не го ползвам изобщо,това да правиш телевизора на компютър не се получава както и да го погледнеш,то даже и Плейстейшън 3 е уж като компютър ама пак дразни,орязана работа.Говоря главно за онлайн телевизия.Иначе за друго е добре.За мен тези плеъри в телевизорите са вятър работа,хиляди настроики докато пуснеш даден филм или нещо друго,не се кефя на такива работи,затова компа HDMI кабела и приключвам с каквото и да било.
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Въобще не си правя такива илюзии възможно е даже да не са го прочели. Спомням си че тогава ги попитах три неща
    - за вграденият хард
    - дали ще може да се прехвърля записа към компютър
    - дали ще има HDMI изход/за връзка с други устройства-записващ блу-рей плейър/

Някои от нещата което ме спират да не си взема 50V20Е
    - дефекти с разлепване на дешифраторите/макар и редки
    - 4-те вентилатора
    - огромният Wi-Fi донгъл /може да го ползваш за чук/
    - липсата на подсветка в дистанционното/ сегашното е неудобно
    - огромното количество кондензатори в платките
    Според теб какво ще се случи с тези вентилатори и електролитни кондензатори след 4-5 години работа при повишена температура ?
    Tomorow беше писал за подмяна на кондензатор....
    Според мен единственното нещо което те спира да си вземеш 50V20Е е това ,че е плазма а ти си ценител на LCD.Тези работи които си изброил като минуси и особенно за донгето са малко смешни,никои няма да ти направи перфектния телевизор с най доброто дистанционно с най-малкото донге и т.н.Все пак за мен е най-важна картината на един телевизор а за в момента този модел има най добрата картина в класа си.Междудругото тук продават 65' модел,бяха ги сложили един до друг с 50' и 50' изглеждаше като монитор за комп,наистина си е голямо парче 65'.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Интересно мнение за вентилаторите и кондензаторите които ще се скапят лед 4-5 години!!! Аз пък си мисля, че след 4-5 години телевизията масово ще бъде HD и тогава сегашните 50" телевизори няма да бъдат актуални. Аз от сега съм си взел шкаф с широчина 1.6 м за следващия 65" телевизор. До тогава имам 5 годишна гаранция, която се надявам да не ползвам, като се има в предвид, че всичко което съм си купувал (с много малки изключения) не е дефектирало дори и след 10 годишно ползване.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

hristoslav2, нито един от минусите, които си писал не е сериозен аргумент за избор на телевизор /или каквато и да е било техника/. С 5 год. гаранция ще ти е все едно какво би могло да стане с него. Големия донгъл ако чак толкова ти пречи му слагаш едно Г-образно USB удължителче и го скриваш където искаш.
    По-важното, което би могло да те насочи към него е, че е точно 2 пъти по-евтин от конкурентния като качество модел на Филипс в 52 инча.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе