Cabletel има ли HD канали?Първоначално публикувано от fit
Cabletel има ли HD канали?Първоначално публикувано от fit
Имат два - National Geographic HD и Eurosport HD. Засега даже са без пари.Първоначално публикувано от tdobrev
Кажи сайт за инфо?Първоначално публикувано от lazarus18
Трябва бързо да взема решение. Сигурно е коментирано в темата, но аз не намирам.
Струва ли си Panasonic TX-32LX85P като бюджетен домашен телевизор на който ще се гледа само и единствено цифрова кабелна телевизия. Дано някой даде съвет, че времето ми за мислене е силно ограничено.
Аз ползвам такава 37ца в трапезарията за същата цел модела е 2008г но е добър за целта,даже много добър като се имаше в предвид цената му.Освен това това не е бюджетна серия на марката.Ако цената е добра и е запечатка няма какво да му мислиш според мен.Първоначално публикувано от abv
Подскажете ми какво да направя, за де ми се губят всички канали, които имам на цифровия тунер, след като изгася и включа отново телевизора TX-P42U10E ? При всяко включване има само РТЛ, РАИ и още няколко, 6 на брой. Аналоговите са си наред. Явно аз греша нещо, но изчетох всички инструкции от диска и не намирам какво правя грешно.
И при мен няколко пъти се получава така. Изгубват ми се всички канали от цифровия тунер, а аналоговите са си на място.Първоначално публикувано от felly
Според мен проблема е от кабеларката, но не съм сигурен.
Виж тук http://hardwarebg.com/forum/showthre...ght=TX-P42U10E
Здравейте!
От къде мога да следя кой е последния firmware за Панасоник P42G10E, моят е 1215
Защо няма по търговската мрежа G15 ? Никъде не съм го видял ?
Само 42 и 46 инча има в ТМ. Виж в сайта в кои магазини го има.
Иначе съвсем спокойно може да тестваш G10. Разликата е само в мрежовите функции.
Гледах само 50 " и затова не съм го видял.Първоначално публикувано от lazarus18
А между G10 и V10 има ли видима разлика в картината им и дали по високата цена се дължи на джаджи,които няма да ми трябват ? Това ТHX моде за филмите, май не се вижда с просто око, но дали няма да се окаже полезно при подобряване на ХД сигналите след време ? Важна ли е и разлика в тунерите, както беше споменал по горе Georgepetrov137 за наличието на DVB-S ?
THX режима е много добра екстра. При нея минусите обаче са следните - направена е за гледане в напълно тъмно помещение /както експертите на ТНХ препоръчват да се гледат филми/ и след години параметрите на панела леко се променят, а няма как да горигираш този режим.
V10 също има DVB-S тунер, но не знам доколко това е плюс. Ако ползваш услугите на някой сателитен оператор може би, но ITV са със затихващи функции, а Булсат преминават към кодировка, която няма да се поддържа от вградения тунер.
При V10 имаш и мрежови функции, които не кой знае каква екстра.
Дизайна на V10 също е доста по-добър. Според мен тия 400 лева разлика при 50 инчовите модели си заслужава дори и само заради дизайна и THX режима.
Аз лично се бях насочил към 42V10, но разликата там е 1000 лева спрямо 42G10.
и аз изчаквам разликата 42 G-V да намалее защото е нереална, може би ще се случи януари като изкарат официално новите серии 8.8 мм
Здравейте, бих искал да запитам опитни хора като лазарус и компания.... относно този телевизор
Каква му е честотата на опресняване. В нетя има цифри от нищо до 400. На tx-42py8p в менюто има възможност да се избира м/у 50 и 100 hz, а на този разгледах ръководството няма такъв избор явно е фиксирана. Дали е 100 ?