Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 29 от 174 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

SoftXKey, хич не ми се искаше да помрачавам кефа от покупката на хубавия телевиор, но ми се струва, че си подходил малко несериозно. Явно в еуфорията при покупката си направил прекалено големи компромиси. Казваш, че си изключително доволен от обслужването, а са ти дали употребявана бройка /на цената на нов/, надраскана стойка и петна по панела.
    Сега вместо да се кефиш на новата придобивка, ти мислиш за нова стояща стойка, полиране и тн.
    Този модел се продава и Технолополис. Редно беше да провериш дали не може да го вземеш и от там или пък да настояваш да проверят за нова бройка по складовете. Ако нямаше избор поне да ги беше натиснал за отстъпка, с която да компенсират тези дефекти.
    Най-важното е да провериш дали няма прогаряния по- панела. Пусни му една чисто бяла картинка и го огледай вимателно за петна, които не изчезват след време. Това би било наистина фатално. Стойката като гледам няма да я ползваш и ще го закачаш на стена, стъклото според мен ще се изчисти от следите от стиропора. За 2 месеца обаче съвсем спокойно биха могли да прогорят трайно панела дори и да не са били на макс настройките.
    За разработването наистина не е задължително и е нормално да не го пише в книжката. То е препоръчително с оглед на това, че през първите часове работа панела е по-податлив на отпечатване и прогаряне. Колкото по-бързо и с по-щадящи настройки ги навъртиш, толкова по-добре.
    Дори има схеми за екстремно разработване - търси по-назад във форума. Въпреки че не е страшно просто да гледаш с нормални настройки /без динамичен/ и да избягваш статични образи и гледане на филми в режим с черни ленти или в 4:3.
    При теб обаче това вече е излишно при положение, че в магазина са ти го разработили и каквото е имало да става е станало /дано не е фатално/.
    Дано не съм успял да помрача дори и малко удоволствието ти и всичко да е наред.
    Чакаме повече впечатления.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте на всички и честита Коледа!
    Никой ли не знае защо при мен се получава така? Опитах с ръчни настройки, с честотите на пъкетите, които намерих из форума, но като му дам да сканира в продължение на 10-15 мин. нищо не излиза. Къде бъркам? Ако някой знае нека опише процедурата. Благодаря предварително.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Аз и първия път не успях да те разбера как така ги дава с един час закъснение?
    Часовника показва един час по рано и съответно ти изписва, че предаването е това от преди час или картината я предава с час назад

5. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    пиши на Panasonic България и поизкай нов фърмуер за оправяне на проблема
    /между другото ме съмнява че фърмуера за S,X и U моделите е един и същ/
    Ами понеже не получих отговор на запитването по мейла,преди малко се обадих в офиса на Пансоник България и г-н Ивайло Бързаков,каза че трябвало вече да контактувам със сервиза,не с тях.
    А днес имах път до техномаркет на цариградско и занесох CA модула там да го пробваме на Х10Y и веднага тръгна - явно при мене ще да е проблема.Уцелил съм калпава бройка!
    Сега започват мъките.Понеже във форума пишеше,че може да го занеса в магазина и да ми издадат приемо-предавателен протокол и да го ремонтират до един месец,но в гаранцията пише,че трябва да се носи в Сервиз,а не в магазина.Явно са си измили ръцете.
    Между другото някой знае ли в какъв срок мога да го върна?Нещо ми се върти в главата 3 дни или седмица.
    И е тва ми малко странно където е писано на ръка.Това е някакъв етикет,на гърба на матрицата.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Тук е от
    Dec 2009

И часовника и предаването е с един час назад. Става въпрос за няколко програми: канал 1; btv; nova; diema1, 2; pro-bg; eurosport.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

За часовника се сменя така --> Меню/Настройки/Други Настройки --> GMT +2
    Но как предаването е един час назад просто не мога да си обясня вижда ми се невъзможно

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Аз ако знаех щях да го направя! Нали за това питам.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Извинявай за недоверието ми но.... Според теб при теб БТВ новините (примерно) започват в 20.00 часа правилно ли съм те разбрал?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз знам за такава услуга на кабелната във Видин, там от техният приемник се избира опцията да гледаш със закъснение, но успоредно с това си има всичко в реално време.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Ами понеже не получих отговор на запитването по мейла,преди малко се обадих в офиса на Пансоник България и г-н Ивайло Бързаков,каза че трябвало вече да контактувам със сервиза,не с тях.
    А днес имах път до техномаркет на цариградско и занесох CA модула там да го пробваме на Х10Y и веднага тръгна - явно при мене ще да е проблема.Уцелил съм калпава бройка!
    Сега започват мъките.Понеже във форума пишеше,че може да го занеса в магазина и да ми издадат приемо-предавателен протокол и да го ремонтират до един месец,но в гаранцията пише,че трябва да се носи в Сервиз,а не в магазина.Явно са си измили ръцете.
    Между другото някой знае ли в какъв срок мога да го върна?Нещо ми се върти в главата 3 дни или седмица.
    И е тва ми малко странно където е писано на ръка.Това е някакъв етикет,на гърба на матрицата.
    В един ТМ казват 3 дни ,в друг(Люлин) ми казаха може и седмица ,въпрос на настоятелност . Гледай да избегнеш сервиза искай смяна . Използвай факта ,че от Панасоник са те забавили . Вдигни тона. Успех !

13. Тук е от
    Dec 2009

Точно така БТВ новините започват в 20.00 часа.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Е това със сигурност не е от настройките на телевизора!
    Би могло да бъде ако имаше вграден хард където да се записват предаванията ама той няма!
    Смени ли часовата зона на GMT +2 за всеки случай?

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Ами понеже не получих отговор на запитването ...
    Между другото някой знае ли в какъв срок мога да го върна?Нещо ми се върти в главата 3 дни или седмица............. .
    Има доста тълкования отностно рекламация на дадена стока. Запознай се с този текст : http://www.kenanoff.com/blog/archives/190.
    Ако наистина има логична причина дори и най малка, консултирай се с "Комисия Защита на Потребителя". Дори и малко банално да е, на висок глас в някой от магазините можеш да използваш......., все пак си клиент/потребител.

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от K.G.H
    И часовника и предаването е с един час назад. Става въпрос за няколко програми: канал 1; btv; nova; diema1, 2; pro-bg; eurosport.
    Ако си на ЕКК има не със един час назад ами същите програми вървят и с два часа назад на тях пише BTV-2 NOVA-2 и така нататък , радвай се на придобивката .

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Говори с управителя в магазина ако може да ти го смени. Явно нещо е прецакан CAM интерфейса на телевизора ти.
    Що се отняса до фърмуера -може би ако пишем 20-30 човека на имейла им или им загреем телефоните с оплаквания...може и да пратят нова версия на фърмуера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 174 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе