Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 24 от 174 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

вчера ми замениха тв за нов, вярно по-хубав модел - TX P42G10E
    Имам проблем с настройките. От всичките над 100 канала, който прихваща при сканиране мога да гледам само К1, bTV и Nova. На всички други излиза надпис "Кодиран канал". Тв е свързан с пловдиввския кабелен оператор Евроком и дори техния канал не се гледа.
    Прочетох какво стет писали по въпроса и направих следното: върнах заводските настройки и избрах Финландия, Хелзинки. Веднага след това автомтично се сканираха DVB-C и аналогови, както и радио честоти. Резултатът беше същият. в менюто за ръчни настройки промених началната честота на 111 MХз, но не мога да премина към сканиране. Също така изкл функцията "ново служебно съобщение".
    Моля ви, ако някой има желанието да ми опише стъпка по стъпка какво да направя - съвсем се обърках!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Трябва да знаеш честотите на отделните пакети канали, и като ги пишеш изписвай с две нули отзад 111,00.така ще те пусне да търсиш.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от SoftXKey
    @lazarus18
    Определено ще го видя и проверя преди да взема - купуването на телевизор на сляпо за мен е все едно да се ожениш на сляпо!

Благодаря ти за навременния отговор.
    Смятам да прегледам телевизора по следните критерии:
    1.Да е запечатан в оригиналната опаковка;
    2.Да проверя в сервизното меню работните часове - да не е работил като мостра.
    2.Да проверя за транспортни дефекти и т.н.;

Дали да пусна цветови заливки и има ли смисъл да търся изгорели пиксели при плазмите,където такова понятие почти няма?
    Не смятам да пускам филми и т.н.

Искам да питам 50V10E издава ли жужене - http://www.practical-home-theater-gu...tml#submission?
    Доста е трудно да влезеш в сервизното меню, ако не си тренирал преди това и да знаеш какво да натискаш, аз чета от форума и пак трудно стана, ако почнеш да се мъчеш в магазина няма да стане.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Здравейте съфорумци, от вчера се сдобих с Р42U10E, след дълго чакане да го доставят в домо, първо щях да го купя във вторник пробвахме го и след като го платих се оказа че това че е L42U10E, което освен че беше по скъп тогава и аз не го исках, не бях подготвен да гледам дали е плазма или LCD, освен това ми твърдяха че това със сигурност било пак плазма но по скъп модел, аз пък бях сигурен че е LCD заради буквата L, отделно че им знаех всичките модели наизус по букви и по цени, разбира се преди това си бях поръчал да ми докарат плазмата и уговорката беше да е неразпечатван, вчера вече нямах избор видях че беше отварян но нямах избор след 4 дена чакане го взех а и си бях дал парите, мислих да не влизам в сервизното меню да не се разочаровам, ама като се загледах горе в ъглите колокото и да не ми се искаше се забелязва по тъмно петно което се вижда само на черен екран и на тъмно, сега през деня е добре, след три опита да влезна в сервизното успях и видях че е 96 часа и 27 включвания от които 7-8 часа са мои и 7-8 включвания също, вече не ми пука какъвто ми е късмета такъв.
    Чета форума от година и съм благодарен на lazarus 18,hritoslav 2 за полезната информация която дават
    Благодаря и на gadinoid за информацията за кабелната телевизия , без нея щях да хвана няколко глупави канала, сега съм хванал около 50 цифрови, които ми харесват ако се мъча да хвана останалите 50 ще загубя някои от първите. такова е положението на BBC kable.
    Впечатленията ми са ,че е много добър за филми особено HD,и такива с тъмни сцени, също за спорт ми хареса много няма двойни образи и ореоли около играчите, видях че топката с която играят в англия е жълта досега беше бяла на останалите тв-та вкъщи,очаквах сигнала на кабелната да е слаб за цифровите канали а то нищо подобно, освен че са навързани 5 тв-та и има връзки правени на ръка на кабелите няма никакъв проблем.
    Имам и два въпроса
    Знам че има функция 24 р, но не я откривам нито в книжката с интрукции нито по менюто, има ли изобщо такава.
    Това прогаряне което е почти незабележимо дори да го търсиш, има ли вероятност да се оправи или така ще си карам,намалил съм контраста на 21 , яркоста на -3, и малко цветовете.
    Честито за покупката
    Функцията 24p е се активира автоматично когато телевизора открие ,че подаваният му сигнал е с 24p
    за неравномерното прогаряне и оправянето съм писал тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg311067

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Благодаря Hristoslav,всичко това го бях чел когато нямах тв, сега ще го разгледам по обстойно.

7. Тук е от
    Dec 2006

как така чистотата на всеки канал???
    не може да няма друг начин! освен това въведох 111,00 MHz. проблемът е, че не ми позволява да направя нищо друго в менюто

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от ori75
    как така чистотата на всеки канал???
    не може да няма друг начин! освен това въведох 111,00 MHz. проблемът е, че не ми позволява да направя нищо друго в менюто
    Можеш да отидеш в менюто на DVB-C тунера на 'Автоматични настройки'.
    [img width=750 height=600]http://pic.ipicture.ru/uploads/091207/SA5hHEmgfp.jpg[/img]
    Режим на търсене -> 'Всички канали'; Режим на сканиране -> 'Пълно'
    'Честота'; 'Скорост на трансмисия' и 'Мрежа ID' ги слагаш на 'Автоматично'
    Даваш да сканира и каквото хване това е.

На ръчни настройки:
    [img width=800 height=585]http://pic.ipicture.ru/uploads/091207/w0q3PWe975.jpg[/img]
    трябва последователно да сканираш като задаваш началните честоти на пакетите. Скоростта може да я оставиш на 'автоматично'

P.S. Ако не се оправиш пиши на ЛС

10. Тук е от
    Dec 2006

Благодаря за съветите! Настроих си каналите. Вс е ок.

11. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Някой може ли да сподели лични впечатления от PANASONIC TX-L32X10Y/A. Повече ме интересува какви недостатъци има и какви проблеми може да имам с него. Става въпрос за гледане на цифрова кабелна телевизия, бюджетен модел. Положителните, мнения (ако има такива) също няма да са излишни.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Някой да знае калибрирани настройки за Panasonic TX-L32S10E ?

13. Тук е от
    Apr 2007

имам следното чудене :
    дали си струва да се инвестира в TX P42G10E, пред TX P42S10E и TX P42U10E
    TX P42G10E е с около 500 лв по-скъп от другите два, които са почти идентични.
    Та въпроса е дали има голям смисъл от NeoPDP(което е налично при TX P42G10E). Много го хвалят в "официалните" ревюта, но чух и доста негативни мнения от случайни потребители.

Мерси на отговорилите

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От 42G10 получаваш достатъчно, че да си заслужава разлика, но само ако ти го оцениш. По-добрата обработка, по-добрия контраст си заслужават за хора, които търсят макар и малко, но по-добра картина.

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Някой знае ли тази гаранция от 5 год. в ТМ само за плазмите с NeoPDP ли е или важи и за плазмите и без NeoPDP, като например PANASONIC TX-P50S10E с колко гаранция ще е?

17. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Само за G и V серията важи.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Само за G серията важи.
    Нормално с тези цени за G серията поне 5 год.гаранция да има G

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 174 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе