Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 22 от 174 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Благодаря ви че споделихте, че не съм единствен!
    Бях се притеснил , че щом никой не е споделил проблема е само при мен с автоматичното сканиране на аналоговата телевизия

Остава въпроса за цифровата - има ли начин да се открият и останалите канали? Или това че е друга кодировка означава, че някой програми може да са честоти различни от тези в обхвата на DVB-C тунера ми?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

и аз съм със същия проблем с L37U10Е на анлогова ми хвана по малко канали но аз си ги намерих ръчно,но при цифровата разликата е огромна хвана ми само 60 от 125 канала,те повечето са кодирани но все пак ,и аз съм на кейбъл ком Враца и сега като се развали времето някой канали появат да насичат,и защо ми дава сила на сигнала 10 а качество на сигнала 4-6,а при хубаво време е 8,най много насича на 2 та HD канала ard i zdf,а и до колко питах няма шанс да ползваме CI слота понеже кодировката е такава че няма такива карти

4. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от vesko_iotov
    и аз съм със същия проблем с L37U10Е на анлогова ми хвана по малко канали но аз си ги намерих ръчно,но при цифровата разликата е огромна хвана ми само 60 от 125 канала,те повечето са кодирани но все пак ,и аз съм на кейбъл ком Враца и сега като се развали времето някой канали появат да насичат,и защо ми дава сила на сигнала 10 а качество на сигнала 4-6,а при хубаво време е 8,най много насича на 2 та HD канала ard i zdf,а и до колко питах няма шанс да ползваме CI слота понеже кодировката е такава че няма такива карти
    Тези кейбъл ком Враца и Михайлов ТВ на първо търсене през нета са едно и също . За моментното качество не знам какво, защото не съм във Враца, но уикенда бях приятно изненадан - в смисъл на старото JVC 21" някой се виждаха по-зле, а и като цяло не отстъпваше качеството на ЕК София.
    За неналични CAM модули за тази кодировка знам, но си мисля че това не обяснява разминаването в броя открити програми. Я кажи как го излъга да хване 60 програми, при мен на Швеция откри 44 ако не бъркам (без радиата разбира се)?

5. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от blader
    За неналични CAM модули за тази кодировка знам, но си мисля че това не обяснява разминаването в броя открити програми. Я кажи как го излъга да хване 60 програми, при мен на Швеция откри 44 ако не бъркам (без радиата разбира се)?
    Пробвай на ръчно сканиране, като му задаваш последователно началните честоти на пакетите и се моли да нямаш моя проблем, тунера да не може да раздели пакетите, а да ги отчита като един!

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При положение, че оператора ползва външен приемник за разкодиране без карта не виждам смисъл от упражнението. И да ги хване всичките няма как да ги разкодира.

7. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    При положение, че оператора ползва външен приемник за разкодиране без карта не виждам смисъл от упражнението. И да ги хване всичките няма как да ги разкодира.
    Надеждата е да има не кодирани От сегашните 44 поне 10 не са кодирани...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid

НА ПАНАСОНИК ТУНЕРА МУ Е КУЦ!!!

Това е факт но и провинциалните кабеларки не му отстъпват при мен на ЕКК 112 от 112
    BTW Имаше ли нерви да пробваш всички области на Финландия?

10. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov

Това е факт но и провинциалните кабеларки не му отстъпват при мен на ЕКК 112 от 112
    Хм, а на аналогавата колко от колко? И аз в София хванах всичките цифрови на ЕКК, но не и аналоговите...

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Е това не знам а ме мързи да проверя...

12. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

На ръчно сканиране по честоти ги лови всичките цифрови , но не знам по какъв начин някой програми не ги запаметява и от 120 запаметява 60 канала / ЕКК - ЛОМ /

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Приемниците си имат карти, но те са "оженени/омъжени" за тях и операторът не ги предлага отделно. Мен ме задоволява качеството на тези приемници, сигурно е въпрос на претенции, но да се занимава човек непрекъснато със сканирания, държави, области ....

14.  

15. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Приемниците си имат карти, но те са "оженени/омъжени" за тях и операторът не ги предлага отделно. Мен ме задоволява качеството на тези приемници, сигурно е въпрос на претенции, но да се занимава човек непрекъснато със сканирания, държави, области ....
    Имат ама имат и аналогов изход и какво правим мислим си че гледаме цифрова тв защото приемниците са гаражна сглобка

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    На ръчно сканиране по честоти ги лови всичките цифрови , но не знам по какъв начин някой програми не ги запаметява и от 120 запаметява 60 канала / ЕКК - ЛОМ /
    Честито! Добре дошъл в отбора! Най-вероятно става както при мен. Тунера не може да отдели пакетите и няколко ги идентифицира като един. Гадна комбинация от скапано организирана кабеларка и кофти тунер!

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Не съм пробвал на всички области, може сега по празниците като съм по-свободен, но проблема май не е в областите.

17. Тук е от
    Jan 2007

Тези два телевизора ги дават с различни матрици:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054134
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053677

37 инчовия го дават с алфа ай пи ес, а 42 само ай пи ес.
    Кое е по добро според вас?
    И за тези пари заслужават ли си телевизорите?

Или това да взема?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055089

18. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Имат ама имат и аналогов изход и какво правим мислим си че гледаме цифрова тв защото приемниците са гаражна сглобка
    Токu що гледах в една от темите описани топ сет кутиите и за Home Digital TV - за северозападна България(т.е. с кривата кодировка) отзад си има HDMI изход - вярно може да е сглобен в някой гараж в БГ(поне не е Китай ) щото делта лайн май тук ги правят, но изхода си е цифров, а аз имам делта лайн с единствено скарт изход от ЕКК София е те предоставят и CAM модул, но пък ТВ-то ми не е FULL HD...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 174 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе