Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 25 от 174 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    От 42G10 получаваш достатъчно, че да си заслужава разлика, но само ако ти го оцениш. По-добрата обработка, по-добрия контраст си заслужават за хора, които търсят макар и малко, но по-добра картина.
    За съжаление си прав - много малко хора оценяват тези предимства на съответните технологии - за това и Пионеер се отказаха. Но ти имаш много контакти с притежатели - кажи ми как оценяваш нивото на черното при G-моделите: как например ти изглежда фонът на финалните надписи на едно DVD/BD (при домашна експлоатация, на тъмно)? Свети ли малко, или не (пиша за плазмите Панасоник).

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте някой може ли да ми обесни каква е разликата между PANASONIC TX-P42U10E и PANASONIC TX-P42S10E
    кой от двата модела бихте ми препоръчали да закупя?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    За съжаление си прав - много малко хора оценяват тези предимства на съответните технологии - за това и Пионеер се отказаха. Но ти имаш много контакти с притежатели - кажи ми как оценяваш нивото на черното при G-моделите: как например ти изглежда фонът на финалните надписи на едно DVD/BD (при домашна експлоатация, на тъмно)? Свети ли малко, или не (пиша за плазмите Панасоник).
    Съвсем прилично е черното. Единственото по-добро е на Pioneer и LCD-тата с LED. При моделите с LED обаче черното е добро ако е включена Динамичната подсветка и резултата се усеща на точно такива сцени с черен фон. На нормалните кадри нямат видимо предимство.

5. Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от persuader
    Здравейте някой може ли да ми обесни каква е разликата между PANASONIC TX-P42U10E и PANASONIC TX-P42S10E
    тука има сравнение
    http://www.panasonic.fr/html/fr_FR/3...10&p=TX-P42U10
    доколкото аз виждам, май разликата е само че в TX-PF42S10 има вход за PC, а в TX-P42U10 няма такъв, плюс нещо наречено Filtre Natural Vision, което присъства в TX-PF42S10 , а го няма в TX-P42U10, и един HDMI вход повече.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Което е Анти Рефлектно покритие премахващо отчасти отраженията и си заслужава според мен.
    Все пак виж на място дали и според теб е така.

AR Filter
    http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Имам този: TX-P42X10Y, който също има "Natural Vision филтър:AR" - да, намалява отраженията от дневната светлина, но това влияе (според мен) върху възпроизвеждане на черното - какво да се прави: "две добри няма..." Сега бих си избрал плазма с отражателен екран - в края на краищата телевизор гледам основно вечер

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Не съм на същото мнение Имам TH-42PV80P и посочения от теб TX-P42X10Y разлика в черното има минимална в полза на X10Y a PV80 си е огледален....

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ами да, разликата щеше да е по-голяма, ако го нямаше този филтър - подобни мнения видях и в руския форум http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:15725 , ама това беше преди да си купя плазмата, а и не обърнах особено внимане, но както и да.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Сега разликата в цената им е само 50 лв и ако ще се ползва VGA входа си струва (поне за мен)
    Лаптопа ми няма HDMI и сега се чудя как да ги включвам. Иначе за отражателния екран - да, отразява, но се и свиква, пък и вечер си е прекрасна картина.

12. Тук е от
    Dec 2009

Привет на всички от този форум и ако някой знае нека да ми помогне. От два месеца имам Panasonic TX-P42G10E, но не мога да го настроя както трябва. Питах кабелния оператор (DDC - Асеновград), но те искат да се абонирам за техния цифров пъкет и всеки месец да снасям, питах в сервиза в Пловдив и те нищо не знаят. Изчетох всичко написано из интернет и така открих този форум. Пролема е следния: правя настрой в цифровия тунер - страна Финландия, Хелзинки и хващам 133 тв. програми и 57 радаиа и дотук добре, само че, канал 1; btv; pro-bg; diema; diema2 и още 2-3 програми ги дава с един час закъснение. Пробвах какво ли не и не мога да се оправя. В същото време друг подобен телевизор в друг квартал (на приятел) лови всичко в реално време. Правя същите настройки като него и не става. Моля ако някой може да помогне да пише, ще съм много благодарен и ще почерпя.

13. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    чета форума от доста време и наскоро си взех P37X10Y.Доколкото разбрах от прочетеното през първите 120-200 часа картината на плазмата трябва да се настрои на под 50% цвят/рязкост/контраст и т.н.В предните страници обаче прочетох,че по време на така нареченото разработване(break in) контраста трябва да се настрои на 60 единици ,което е максималната стойност.
    В крайна сметка къде е истината?
    Ясно ми е,че и без тоя break-in плазмата ще си работи,но все пак ме човърка.

Поздрави

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ами щом си чел доста , не би трябвало да се объркваш - истината е в първата част на поста ти - ако някой е писал 60 единици, вероятно при него максимума са 100. Между другото това разработване за новите поколения панели може вече и да е мит, защото в ръководството на моята плазма не пише нищо по въпроса.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

А сега един малко по различен въпрос.Защо се появява тази сянка?Получава се както в случя след показването на таблицата на менюто,или например като се появи на декстопа на компютъра панела на MV2 плеъра,и се вижда по цялата широчнина на екрана!Сянката е едва забелижима и се вижда само понякога,в зависимост от фона около нея,но това нормално ли е? 50V10 е телевизора
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Благодаря на Danri за разяснението.
    Преди малко идваха от Евроком да ми пуснат цифровата и след като сложиха кам модула и картата,телевизора си намери всички канали и радиа при търсенето(на Финландия,Турку).Проблема е че ги има само в списъка който е.Иначе като искам да си пусна някой канал ми изписва,че е кодиран.Показва ми само свободните цифрови - БТВ,Канал 1,НОВА и военния.Възможно ли е да е от някоя настройка,която не съм направил?Първо мислехме,че не е активирана картата,но продиктува номера и от офиса на евроком казват че е активирана.
    Къде може да е проблема?Възможно ли е да е в КАМ модула.Щеше ми се да мина с техния модул и да не давам още 100 лева,ама в крайна сметка ако е от него ще го сменям - не е проблем.Но в крайна сметка исках да питам дали някой се е сблъсквал с такъв проблем.Колкото и да го мисля всичко клони към картата според мен,но да питам.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Техниците не можаха ли да се оправят? Пробвай да извадиш картата и пак да я поставиш. Виж да не е обърната наобратно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 174 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе