Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 46 от 174 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Това е проблема.Простите уреди мерят min и max стойност и делят на корен 2.Тази формула е валидна само за чиста синусоида.Когато U съдържа хармоници или не е синусоидално(както при повечето евтини UPS и) трябва да се мери с уред който мери по медода TRUE RMS.
    Мисля ,че не трябва да се притесняваш за големината на U а за вида му - в смисъл дали телевизора ще работи коректно ако му поддаваме несинусоидално U.Но тъй като ТВ тата са с импулсно захр. мисля че неби трябвало да има проблем.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    От няколко дни ме мъчи един не много "телевизионен" въпрос - дали да изхвърля кашона от телевизора?В смисъл нещо после ако се носи в Сервиз там трябва ли да го нося в оригиналната опаковка?Чудя се 'щото е бая големо това "кашонче" и ми пречи...
    Откъде си не си писал.Ако ти се развали телевизора как ще го транспортираш до сервиза.Никой няма да поеме вина за траспортните дефекти.Представи си че не може да бъде оправен в твоя град и трябва да отиде в друг,как и кой ще се навие да го транспортира.Заради това е изискването да се пази кашона.При Панасоник не е задължително ,но ако стане нещо сам се оправяш.Вариант е да отидеш в магазина и да им платиш капаро за кашон на мострата.С който тв отива на сервиз.След връщане от там обратно кашона в магазина и ти връщат парите.Правил съм го този трик и затова ти давам такава идея.Но питаи ги първо в магазина дали ще се навият преди да изхвърлиш твоя.

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Това е проблема.Простите уреди мерят min и max стойност и делят на корен 2.Тази формула е валидна само за чиста синусоида.Когато U съдържа хармоници или не е синусоидално(както при повечето евтини UPS и) трябва да се мери с уред който мери по медода TRUE RMS.
    Мисля ,че не трябва да се притесняваш за големината на U а за вида му - в смисъл дали телевизора ще работи коректно ако му поддаваме несинусоидално U.Но тъй като ТВ тата са с импулсно захр. мисля че неби трябвало да има проблем.
    То аз вече няколко дни си карам с UPS - даже го пробвах колко изкарва. ТВ си работи добре, просто се притеснявах да не го повредя ако по някога е захранен от батерията на UPS-а (когато спре тока). Благодаря ти за отговора по-изясни ми се.

5. Тук е от
    Dec 2009

Купих си Panasonic P42G15e на DivX субтитрите излизат на маймуница , въпреки настройките на кирилица . Някой дали е успял да подкара субтитри?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

SoftXKey кажи как е с бялото и черното и сравнявал ли си го директно с LCD и друга PLASMA

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от longbow
    Купих си Panasonic P42G15e на DivX субтитрите излизат на маймуница , въпреки настройките на кирилица . Някой дали е успял да подкара субтитри?
    Сега остава да кажеш откъде и как ги пускаш тия филми със субтитри.
    Пък защо гледаш Dixv филми на такъв телевизор даже няма да питам.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ако трябва да бъдем технически коректни, divx е кодек, с който няма проблеми да бъде създадено и HD съдържание

просто гражданственост е придобило ползването му за едно- и дву-дискови рипове, които дори са под PAL резолюцията, а оттам и асоциирането му с не дотам добро качество, особено за гледането на големи инчове

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Прав си. Не съм уточнявал защото с този кодек рядко се среща нещо с добро качество.

11. Тук е от
    Jan 2010

Моля за помощ проблем с Panasonic 37PV80P

Здравейте на всички от мен, след дълго четене във форума се сдобих с плазмения дисплеи 37PV80P. Искам първо да благодаря на всички които пищат във форума с наи- голяма благодарност от мен за помоща при изборът ми и до сега всяка вечер съм му се наслаждавал много. При мен се появи следния проблем преди 2 вечери имаше спиране на тока в блока за 2-5 мин.(незнам дали има връзка) след като се възтанови захранването забелязах една зелена вертикална линия почти по целия екран с широчина 1-2 пиксела като тази линия се забелязваше предимно на оранжево червен фон. След първоначалното стъписване изключих няколко пъти от дистанциионото телевизора и за мое успокоение "поне" за сега тази линия изчезна. Въпроса ми е какво мога да предприема и дали да се надявам да бъде инцидентен проблем, гаранцията на ТВ изтича след 3-4 месеца , ще съм благодарен много за мнение от Вас, защото наистина му се радвах много до сега и всякакви притеснения с остатъчен образ не съм забелязал въпреки плашещите предсказания на консултанти във веригите магазини.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Изключването на опцията "зона на сканиране" води до по добра картина на HD каналите, на английски е по разбираемо "overscan", май тази "зона" по подразбиране е включена,включването им е един малък зуум около 3-4 процента, но има един малък недостатък, не всеки път запълва екрана , остават няколко пиксела по вертикала отляво в повечето случаи неизползвани, а някой път и от двете страни.Това не знам така ли е по принцип ,или има някаква настройка от сервизното меню картината да бъде точно в центъра.Това меню присъства само на каналите които са 16/9, и HD каналите.

13. Тук е от
    Dec 2009

Пускам филмите от Secure digital карта или направо от pc-to през viera cast - media server . И в двата случая филмите тръгват ,но субтитрите не са на БГ . Същите филми пуснати на Pc-to са със субтитри и се четат перфектно .

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Моля за помощ проблем с Panasonic 37PV80P

Носи го в сервиза-обясни проблема/разлепен дешифратор/.
    Имай в предвид че проблема пак ще се появи и ще се влошава с времето.Така че трябва да ти сменят панела/ако ли не- да ти дадат друг телевизор/.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от longbow
    Пускам филмите от Secure digital карта или направо от pc-to през viera cast - media server . И в двата случая филмите тръгват ,но субтитрите не са на БГ . Същите филми пуснати на Pc-to са със субтитри и се четат перфектно .
    Прочел ли си темата за конвертиране на файловете за да се четат от SD картата?

17. Тук е от
    Dec 2009

Прочел ли си темата за конвертиране на файловете за да се четат от SD картата?
    Ами търсих я ама не успях да я намеря , ще съм ти благодарен ако ми пуснеш линк .

18. Тук е от
    Jan 2007

колега какво имаш предвид с това изречение "направо от pc-to през viera cast - media server ". Питам защото ми е интересно какво ползваш за медия сървър

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 174 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе