Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 48 от 174 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Ако е ЛСД ще видиш пък някои светещ пиксел на черен екран както се взираш и пак ще те боли главата и ще влизаш в размисъл.Гледаи си тв и не го мисли много това.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Това е Image Retention - задържане на изображението.Не е прогаряне.Много потребители не правят разлика.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Абсолютно същото се случи и с мойта плазма 42PV80.Логото на БТВ е доста ярко и явно мори пламите.Виждаше са в абсолютен мрак,на 30 см от екрана,при черен екран.Отначало се взирах всеки ден , но ми омръзна и спрях.Когато се сещах да го погледна си го имаше ,но пак, все така, едва забележимо.Сега като смениха логото на БТВ отпечатъка изчезна.

Гледай известно време БТВ в друг формат-или разпънат или 4:3 и не се втелявай - нищо и няма на плазмата.Това че виждаш това лого не значи че ще видиш друго.Появило се е заради първите 200 часа и едва ли ще се разрастне.
    Аз също се стъписах и си казах в състояние на афект- Мамка му ,май трябваше да е ЛЦД ,но сега определено изобщо не съжалявам.

Мой приятел с който си купувахме по едно време ТВ тата наскоро идва в къщи и пита-"Абе ти на коя телевизия си-мн ти е хубава катрината"
    След каtо разбра ,че разликата не е в телевизията а в 37" му ЛЦД каза-"а мани ги тез плазми - тва харчи много здраво-към 1КW и екрана има живот около 3,4 години , после "умира"" .Опитах се да го вразумя , но той твърдо си държеше на убежденията.Та такива митове се носят.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Моля за помощ проблем с Panasonic 37PV80P

В сервизите даже не си правят труда да опитат да ремонтират панела-направо пишат протокол ,че телевизора не подлежи на ремонт.

6. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте съфоромци. Моля помогнете. Пред голяма делема съм. Преди 10 дни си закупих този телевизор PANASONIC TX-L42S10E. До вчера всичко си беше ок,работеше отлично. Но днес вече неможех да пусна PC na телевизора. Излиза ми черен екран. Един път се свърза,но образа се въртеше от горе надолу като на фото лента. Какъв може да бъде проблема. Мисля,че опитах всичко. Мислите ли,че може да е изгорял PC входа на телевизора? Буксата е същата,като буксата на монитора от настолния ми компютър. Според вас къде да го занеса директно в сервиза който поддържа гаранцията или в магазина? Ще съм ви много благодарен,ако някой помогне с нещо. Вече се чудя как ще мъкна този китюк по сервизите. Благодаря предварително на хората,които ще ми се отзоват на помощ!

7. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Доста правила трябва да се спазват при свързване на ТВ с ПК - писано е доста. Аз бих постъпил така. Викам някой приятел с лаптоп с HDMI. Ако работи добре си правя връзката през HDMI и отсвирвам аналоговия вход без да го мисля повече. Има вероятност да нямаш такъв изход от ПК, има евтини 3D ускорители с HDMI. При големи резолюции е по-добре сигнала от ПК да е цифров.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Благодаря за информацията. Нямам такъв изход от PC-то. Но задължително трява да направя тази проба преди да го занеса в сервиза. Това ли единствения вариант,за да го тествам. За 10 дена от както съм го купил изгледах 20 филма от PC към телевизора и нямах проблем с този изход. Какво ли е станало? Ужас вложих 1350 лв. за телевизор и той се скапа.

10. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Възможно е видеото да ти прави проблеми! Пробвайте с друг компютър! Възможно ли е нещо да си пипал преди да се появи проблема? И внимавайте да не стане по-зле работата. Едно от основните правила е да се свързват кабелите при изключени уреди! Има доста писано. Откачи и кабеларката.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от battaglin
    Здравейте съфоромци. Моля помогнете. Пред голяма делема съм. Преди 10 дни си закупих този телевизор PANASONIC TX-L42S10E. До вчера всичко си беше ок,работеше отлично. Но днес вече неможех да пусна PC na телевизора. Излиза ми черен екран. Един път се свърза,но образа се въртеше от горе надолу като на фото лента. Какъв може да бъде проблема. Мисля,че опитах всичко. Мислите ли,че може да е изгорял PC входа на телевизора? Буксата е същата,като буксата на монитора от настолния ми компютър. Според вас къде да го занеса директно в сервиза който поддържа гаранцията или в магазина? Ще съм ви много благодарен,ако някой помогне с нещо. Вече се чудя как ще мъкна този китюк по сервизите. Благодаря предварително на хората,които ще ми се отзоват на помощ!
    Това с перскачането на картината се случи и при мен.С лаптоп съм.Проблема се оказа кабела на зарядното на лаптопа.На места изолацият беше прокъсана.Изолирах ги с ПВЦ и се оправи.Мисълта ми е да помислиш и за друг проблем - не е обезателно от ТВ то.

Също така мисля , че VGA входа не създава проблеми-Никога не съм изключвал тв-то или компа като включвам кабела-вече близо 2 год проблеми няма.Това з изключването мисля важи само за HDMI входа.
    Провери настройките на видеокартата а ако не разбираш викни някой приятел-щом се е появила картина би трябвало вхада да е здрав.

12. Тук е от
    Jan 2010

Re:Моля за помощ проблем с Panasonic 37PV80P

Hristoslav здравей, благодаря ти за съвета. Телевизора съм го пуснал да работи постоянно защото сега за 5 дни два пъти се е появявала тази линия за 5-15 мин. надявам се че скоро ще се появи за постоянно, защото сега немога да го занеса без никакъв проблем в сервиза.

13. Тук е от
    Dec 2009

не знам кой ги е измислил тези правила за изключването, но аз вече 3 години си включвам тв-то(лцд) към лаптопа(чрез VGA) без да изключвам нито едното нито другото. Не съм имал никакви проблеми. Сега и с плазмата процедирам по същият начин.
    Според мен може да е също и от кабела, пробвай с друг кабел.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от jovko
    не знам кой ги е измислил тези правила за изключването, но аз вече 3 години си включвам тв-то(лцд) към лаптопа(чрез VGA) без да изключвам нито едното нито другото. Не съм имал никакви проблеми. Сега и с плазмата процедирам по същият начин.
    Правилата са за HDMI връзката.
    В началото се случваше да горят портове.
    След есента на 2008 се направиха редица ъпдейти и подобрения относно това.
    От PANASONIC писаха ,че за модела 42PV80P(A) последната Буква А означава
    софт фикс за HDMI порта.

16. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте отново. Много съм ви благодарен,че се отзоваха толкова много хора на помощ. Снощи пробвах със 1 лаптоп. Същата работа черен екран. А колкото до кабела това беше първата проба която направих. Вързах го към компютъра и монитора и тръгна. Кабела отпада. Направо ми се скъса съцето когато разбрах,че трябва да изключва всичко когато сменям кабелите. Винаги ги сменях когато всичко е включено. Можеби е изгорял този порт и дано да е само той.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovko
    Абе то и аз имах една пила, с която пилех всеки ден в продължение на 20 години, ама сега какво й стана и не пили вече.
    Аз познавам хора, при които на първото включване на VGA кабела в работещо положение и им изгаря порта.

18. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от prince
    Ще те затрудни ли, да ги кажеш? Благодаря!
    Снощи ходихме на гости на "старците" и като влязох в хола онемях.От около 5 години са с PANASONIC TX-29PX20P ,който е с плосък екран, 100Hz и нещо още пишеше "Т" от гръцки предполагам "tau".Досега никога не ме е впечатлявал с картината си,но баща ми взел че си прекарал цифрова с приемник Делталайн и скарт кабел - е трябва да си призная,че аз по хубава,естествена и контрастна картина не съм виждал.Сега верно,че самия екран е по-малкък 29" е,но и на моя P42S10E като му събера картината на 4:3 става около 32".Не знам дали е бил някакъв супер модел като са го купували,но определено беше на светлинни години като картина.Естествено ми "малееше" екрана,но това не целта на мнението ми.
    Аз всъщност затова си бях купил първо 37Х10У,защото исках най-евтината плазмичка и живот и здраве след 3-4 години,когато си мисля,че тия плоски телевизори ще дават доста по-конкурентна картина спрямо кинескопите,вече да си взема некоя тупалка и тоя да замине в спалнята на тъмно където им е силата по принцип.Въпреки че грам не съжалявам за покупката,като изключа нервите в началото,определено съм озадачен от тая голяма разлика.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 174 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе