Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 36 от 174 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    В тоя приемник или ли мушната карта? Към кой оператор си?
    Има карта да!Оператора е местен не е национален

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щом има карта значи е почти сигурно, че са ти кодирани каналите. Ако искаш да гледаш без да ползваш приемника ще трябва да си купиш Conax модул и да го сложиш в телевизора и картата в него. Така ще сменяваш каналите без допълнително дистанционно.

4. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Щом има карта значи е почти сигурно, че са ти кодирани каналите. Ако искаш да гледаш без да ползваш приемника ще трябва да си купиш Conax модул и да го сложиш в телевизора и картата в него. Така ще сменяваш каналите без допълнително дистанционно.
    Разбрах ,този модул служи ,за да ползваш само 1 дистанционно а не 2 с цифровата телевизия .

Гледам ,че има опция и бутони да командваш ДВД или друг плеер от дистанционното на телевизора,знаете ли какви настройки трябва да се направят?

5. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от nevena666

...към цифровия приемник има една антена"бял кабел" (от кабелната ми казаха да я включа към телевизора) аз не съм я включил и качеството е перфектно ,дали е по-добре да го включа този или няма смисъл ?
    Какво е това антена "бял кабел" ? Да не би да говориш, че са ти дали коаксиален (антенен) кабел за прехвърляне на сигнал от цифровия приемник директно към антенния вход на телевизора? По този начин при мен телевизорът при включване възпроизвежда аналоговия пакет при изключен цифров приемник (при нас операторът поддържа едновременно и аналогов пакет). При включване на примника, телевизорът автоматично се превключва на AV1 входа, където е свързан скарт-кабела.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    Разбрах ,този модул служи ,за да ползваш само 1 дистанционно а не 2 с цифровата телевизия .

Не е само за дистанционното. С него ще ползваш тунера на телевизора и ще разкараш външние приемник изобщо.
    Моя съвет е да изчакаш малко защото предвид малкия ти опит ще се вкараш в ново приключение.

7. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет Със здраве да си ползваш телевизора!
    Искам само да ти напомня, че промяната на настройките на баланса на бялото, които си описал, не трябва да се извършва без калибрираща апаратура, тъй като иначе не знаеш накъде отиваш. Най-сигурният резултат е да избягаш от стандарта, вместо да го нацелиш. Окото е най-несигурният датчик за тая цел. Това, което си постигнал, вдигайки "All-cut" нагоре, е намаляването на динамичния обхват на картината. Телевизорът си е твой и ще си го гледаш както на теб ти е приятно, но все пак имай пред вид гореказаното.
    adtomov,
    жив да си човече и благодаря за пояснението.За мене всяко мнение е важно,защото съм босичък в тая област.Важното е,че сега като си пусна телевизора имам чувството,че съм "във филма"...ще излезе вярна поговорката: "На вкус и цвет товарищей нет".

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Какво е това антена "бял кабел" ? Да не би да говориш, че са ти дали коаксиален (антенен) кабел за прехвърляне на сигнал от цифровия приемник директно към антенния вход на телевизора? По този начин при мен телевизорът при включване възпроизвежда аналоговия пакет при изключен цифров приемник (при нас операторът поддържа едновременно и аналогов пакет). При включване на примника, телевизорът автоматично се превключва на AV1 входа, където е свързан скарт-кабела.
    И нашия кабелен оператор е пак така и при мен " При включване на приЕмника, телевизорът автоматично се превключва на AV1 входа, където е свързан скарт-кабела." Да това казвам "че са ми дали коаксиален (антенен) кабел"който е към цифровия приемник свързан" за прехвърляне на сигнал от цифровия приемник директно към антенния вход на телевизора"-който не съм пъхнал в телелвизора

п.п.Като търся програмите с антенния кабел коя държава се поставя на Избор на регион ?

10. Тук е от
    Jan 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    « Отговор #60 -: 3.01.2010, 20:23 »

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: Evcho2 в 3.01.2010, 18:50
    Panasonic TX-L32G10E, искам да попитам hristoslav2 относно влизането всервизното меню.
    Както ти си написал:
    PANASONIC-LCD телевизори влизане в сервизното меню

Натиснете и задръжте {VOL -} бутона на телевизора.
    Натиснете{RECALL} бутона 3 пъти на дистанционното.
    Ще се покаже сервизното меню.
    Използвайте{1} {2} на дистанционното за навигация в главното меню items.
    Използвайте{3} {4} на дистанционното за навигация в суб менюто items.
    Използвайте{VOL+} {VOL -} на дистанционното да промените item value.
    Изключете телевизора от бутона на самият телевизор за да излезете от сервизното меню и за да запазите настройките

Относно бутона RECALL - нямам такъв бутон на дистанционното - има BACK/RETURN,
    и в какво положение става влизането - при гледане на тв или ав режим !?
    Промяната на нивото на черното от 810 примерно към 800 дали има наистина ефект, и по този начин се намалява подсветката на панела ли!?

Благодаря предварително!

При включен телевизор ! - гледане на тв
    Да-намалява подсветката.
    При старите модели беше така:

A: Вход в сервис меню разных моделей производится двумя известными пока способами:

1. Удерживая кнопку "-V" на панеле TV нажимаем три раза "0" на пульте ("Recall" с интервалом 2сек для LX86K).
    2. В звуковом меню уставаливаем "Низкие частоты" в максимальное положение, "Высокие частоты" снижаем до минимума. Удерживая кнопку "Index", нажимаем конпку "-V" на панеле TV.

* Навигация по сервис-меню осуществляется Красной\Зеленой кнопками, изменение параметров Желтой\Синей.
    * Переход в "Сервис-меню 2" по кнопке "Hold" из последнего пункта "Сервис-меню 1".
    * Выход по кнопке "Exit".

11. Тук е от
    Jan 2010

Преместих запитването си и отговора на hristoslav2 в темата за Панасоник. Искам да му благодаря, за предоставената информация! Успях да вляза в сервизното меню и да се разходя из него без да променям нищо. Поне на този етап не смея, докато няма подробни напътствия за новите модели. За жалост не успях с предоставените способи да изкарам работните часове и включвания на телевизора. Ако някой е успял да сподели!?

12. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,

Някой ще сподели ли как е решил въпроса с неравномерният звук(не знам как да го кажа - имам предвид това, че на едни програми е по-силен звука ,а на други по-слаб)
    Странно е че Панасоник нямат изравняване на нивото на звука(или аз не съм го открил къде е на моя 42G10E)
    Дали ако прекарам звука през ресивър или нещо друго (през колоните на компа примерно Luxeon W5.1H) ще има ефект ?

13. Тук е от
    Sep 2007

Неуспешно влизане в сервизно меню за Panasonic TX-L26C10P

Здравейте,
    Как мога да влезна в сервизното меню на Panasonic TX-L26C10P.Не успявам по описания наичн (V- и 3 пъти бързо натискане на 0).Влизам успешно единствено в режим "Hotel" и връщане на фабрични настройки ( V- и i ).Има ли някаква друга комбинация за включване на сервизното мен?И на последно място отпада ли гаранцията при промени на параметри из менюто.Благодаря предварително.

14.  

15. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от barkly
    Здравейте,

Някой ще сподели ли как е решил въпроса с неравномерният звук(не знам как да го кажа - имам предвид това, че на едни програми е по-силен звука ,а на други по-слаб)
    Странно е че Панасоник нямат изравняване на нивото на звука(или аз не съм го открил къде е на моя 42G10E)
    Дали ако прекарам звука през ресивър или нещо друго (през колоните на компа примерно Luxeon W5.1H) ще има ефект ?
    barkly,
    пускам ти една снимка от потребителското меню за ззвука на P42S10E.По-нисък клас е от твоя,но предполагам че менютата в по-голямата си част си приличат.
    Виж където пише "Сила на звука".Това е индивидуално за всеки канал.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от achod
    Здравейте,
    Как мога да влезна в сервизното меню на Panasonic TX-L26C10P.Не успявам по описания наичн (V- и 3 пъти бързо натискане на 0).Влизам успешно единствено в режим "Hotel" и връщане на фабрични настройки ( V- и i ).Има ли някаква друга комбинация за включване на сервизното мен?И на последно място отпада ли гаранцията при промени на параметри из менюто.Благодаря предварително.
    Модела TX-L26C10P е на различно шаси и за това способа за влизане в сервизното меню е друг.
    Изобщо всички модели под 32" на на всички марки са с различни шасита/доста орязани-като за монитор/ от големите си побратими.
    Не знам как се влиза в сервизното меню на малките диагонали.Ако попадна на нещо ще пиша.

17. Тук е от
    Aug 2009

Този кабел ( http://www.plesio.bg/audio-video-c-6...-p-234640.html ) става ли за връзка от HDMI към HDMI на телевизора

18. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Модела TX-L26C10P е на различно шаси и за това способа за влизане в сервизното меню е друг.
    Изобщо всички модели под 32" на на всички марки са с различни шасита/доста орязани-като за монитор/ от големите си побратими.
    Не знам как се влиза в сервизното меню на малките диагонали.Ако попадна на нещо ще пиша.

hristoslav2,благодаря за бързия отговор.А как стои въпросът с гаранцията?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 174 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе